• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]JB3/haha aimbot go brrr/majk
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Majk
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #3
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [Aimbot]
[=] Zabanovany nickname: haha aimbot go brrr
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:451244010
[=] Zabanovana IP: 45.159.116.61
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Toto je doufám jen vtip? Admin došel na server protože ho zavolal hráč jménem zssigra nebo jak se volá. No takto zdrhl jsem přes šachtu T mě malo najst a simonovi došlo že jsme v šachtě tak jsem rychlo běžel směr zbrojka pre gun protože jsem věděl že se to pokusí obejít a dostat se tam za mnou. Došel jsem do zbrojky vzal gun a čekal či to oběhnou. Obešel to jeden a to byl simon dostal dvě hs. Ti dva nešli s ním tak mi došlo že půjdou šachtou počkal jsem si jeden vyčuhoval tak som si prez zed namiril na hlavu jelikoz nehraju jeden den a dokazu odhadhout kde hrac je a kde tu hlavu bude asi mit no adminovi se to zdalo nejspis nemozne
cekal jsem jestli pujde aj ten druhy no ten zjevne cekal jestli odejdu tak jsem ho zkusal nabaitit tim ze jsem sel na rebrik aby si myslel ze jsem sel hore a pak sel rychle zpatky dolu a dal mu hs. Takže jsem dostal ban za 3 killy
.
Admina poprosim o demo a rovnou o omluvu protože toto je směšné. Jde vidět že admini na jb nezvladnou dat hs hraci ktery stoji na miste a dvoum hracum kteri jdou v cupu a hlavu maji vystrcenou jak sulini ok ten jeden ne ten sel bokem a zjevne si myslel ze budu u vchodu do mistnosti s gunama. Ale dobre aspon ten vim ze tento adminek neumi poradne hrat a narazi na zkuseneho hrace ktery to umi tak mu da ban noice
[=] Dostal jsi trest od admina: Majk
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #3
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [Aimbot]
[=] Zabanovany nickname: haha aimbot go brrr
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:451244010
[=] Zabanovana IP: 45.159.116.61
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Toto je doufám jen vtip? Admin došel na server protože ho zavolal hráč jménem zssigra nebo jak se volá. No takto zdrhl jsem přes šachtu T mě malo najst a simonovi došlo že jsme v šachtě tak jsem rychlo běžel směr zbrojka pre gun protože jsem věděl že se to pokusí obejít a dostat se tam za mnou. Došel jsem do zbrojky vzal gun a čekal či to oběhnou. Obešel to jeden a to byl simon dostal dvě hs. Ti dva nešli s ním tak mi došlo že půjdou šachtou počkal jsem si jeden vyčuhoval tak som si prez zed namiril na hlavu jelikoz nehraju jeden den a dokazu odhadhout kde hrac je a kde tu hlavu bude asi mit no adminovi se to zdalo nejspis nemozne

Admina poprosim o demo a rovnou o omluvu protože toto je směšné. Jde vidět že admini na jb nezvladnou dat hs hraci ktery stoji na miste a dvoum hracum kteri jdou v cupu a hlavu maji vystrcenou jak sulini ok ten jeden ne ten sel bokem a zjevne si myslel ze budu u vchodu do mistnosti s gunama. Ale dobre aspon ten vim ze tento adminek neumi poradne hrat a narazi na zkuseneho hrace ktery to umi tak mu da ban noice

-
eX3mPlary - Drbna
[Vyriešené]JB3/haha aimbot go brrr/majk
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB3/haha aimbot go brrr/majk
Zdravím demo máš zde: http://leteckaposta.cz/7573398
Jinak to ze sem napíšeš už by bylo dobré aby admin odepsal to nijak neurychlíš.
Zda-li jsem pochybil, tak se ti omluvím..
Jinak to ze sem napíšeš už by bylo dobré aby admin odepsal to nijak neurychlíš.
Zda-li jsem pochybil, tak se ti omluvím..
-
Majky97 - Zkušený
Re: JB3/haha aimbot go brrr/majk
Demo nedostatočné. Máš unban...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1