Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Zabanovaní VIP/Evip hráče

Příspěvekod G4SM4SK » 14 srp 2020, 19:34

Zdravím,
Opět se na tuhle komunitu obracím s docela zajímavou otázkou, sám totiž nevím jak to funguje a rád bych se něco přiučil :D ¨
Ve VIP/EVIP výhodách se píše že máte právo na unban, ohledně tohodle mám pár otázek

1. Na jaké přestupky se tohle zaměřuje, to dostane unban i hacker co si prostě koupí vip????? jde dostat unban i třeba za velmi dlouhé tresty? nebo to je prostě na normální tresty jako toxicita, multifreekilly na jb atd.?

2. Jak se o něj zažádá a kdo ho uděluje? už mi došlo že je nejspíš dáváte přes konzoli (jelikož to je i na jiných serverech v jiných hrách)

3. Kdo je zodpovědný za to komu se dávají unbany a komu ne?

To je vše, ne že bych v tom měl nějaký extra zájem ale díval jsem se dnes jen tak na výhody a zajímalo mně jak funguje tohle.
Přeji hezký den ;)
-G4
------------------------------------------------------------------------------------
Servery kde hraju:
[TTT 1#] = EVIP
[Jailbreak 2] = EVIP
[Jailbreak 7# mini]
------------------------------------------------------------------------------------
G4SM4SK
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zabanovaní VIP/Evip hráče

od Rumcajz » 14 srp 2020, 19:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zabanovaní VIP/Evip hráče

Příspěvekod eXtr3mer » 14 srp 2020, 20:16

Ahoj,

1. Na dôvode banu nezáleží, unban sa dá získať pre každý ban :)

2. Možnosti sú dve - pri každom bane v banliste je možnosť "Zrušiť ban ihneď" alebo si hráč kúpi, resp. použije už kúpený VIP kód, pričom VIP bude zrušené a hráč dostane unban.
Detaily k obom možnostiam tu - chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html , chces-unban-ihned-t61717.html

3. Nie je to nijak obmedzené. Iba vo zvláštnych prípadoch sa dáva ban bez možnosti unbanu, avšak reálne aj ten ide odbanovať.
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Volná debata