• Stránka 1 z 1
Dlouhé spouštění hry
Zdravím vás, mám na vás dotaz, zda byste mi někdo neporadil. Ze dne na den se mi začala příšerně pomalu spouštět hra. Spouštění trvalo snad čtyři minuty (mám cca 3 měsíce nový herní NB). Zkoušela jsem hru reinstalovat, bez úspěchu. Zkoušela jsem upgrade WIN, to nevím, jestli úplně zabralo, hra se pořád spouštěla příšerně dlouho. Dnes už jsem na to neměla nervy a provedla si tovární nastavení NB v domění, že tohle přeci pomůže. Strávila jsem nad tím 5 hodin skoro zbytečně.. Hra se sice nepouští už čtyři minuty, ale je to stále žalostně pomalé..
-
Kac - Kolemjdoucí
Dlouhé spouštění hry
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dlouhé spouštění hry
Skús toto vložiť do konzole: -novid
Keď toto nepomôže tak si ma môžeš nájsť na tsku a poriešime
(ts.gamesites.cz)
Keď toto nepomôže tak si ma môžeš nájsť na tsku a poriešime

天使がsaid "Hi"
結果 悪魔 said "Bye"
正気じゃ無理 So high
吐いちゃうくらいの Price
答えのないTest
騙されても Yes
ずっと感情の奴隷
無価値な愛ね
結果 悪魔 said "Bye"
正気じゃ無理 So high
吐いちゃうくらいの Price
答えのないTest
騙されても Yes
ずっと感情の奴隷
無価値な愛ね
-
BillGatesUsa - Zkušený
BillGatesUsa píše:Skús toto vložiť do konzole: -novid
Keď toto nepomôže tak si ma môžeš nájsť na tsku a poriešime(ts.gamesites.cz)
Neznámý příkaz.. tak nevím.

-
Kac - Kolemjdoucí
Ahoj,
zkus si stáhnout Driver booster, aktualizuje ti to všechny ovladače a pak uvidíš, jestli to pomohlo. Kdyžtak ti sem i napíšu postup, jak to stáhnout a co dělat,
Popřípadě máš dobré chlazení, nepřehřívá se ti ntb nebo něco takového? Velká teplota ntb si myslím též podporuje zpomalení výkonu,
S pozdravem,
K.
zkus si stáhnout Driver booster, aktualizuje ti to všechny ovladače a pak uvidíš, jestli to pomohlo. Kdyžtak ti sem i napíšu postup, jak to stáhnout a co dělat,
;1. Stáhneš to z té stránky;
2. Nainstaluješ ten program;
3. Spustíš ho, dáš sken ;
4.Vyčkáš, než ti to najde dostupné aktualizace ovladačů;
5. V pravo nahoře dáš aktualizovat nyní (popř. poklikáš na všechny ,,Aktualizovat" vedle těch ovladačů, nevím jestli to ,,Aktualizovat nyní" není premiová funkce, co ti hned samo stahuje všechny ovladače);
6. Vyčkáš na stažení;
7. Po stažení resetneš svůj ntb;
8. Můžeš doufat, že to pomohlo.
Popřípadě máš dobré chlazení, nepřehřívá se ti ntb nebo něco takového? Velká teplota ntb si myslím též podporuje zpomalení výkonu,
S pozdravem,
K.
https://steamcommunity.com/id/dancuspicus/
-
KondomfromCTF - CS:GO Server Admin
Kac píše:Neznámý příkaz.. tak nevím.Úplně se mi tě nechce otravovat, když třeba zrovna nebudeš mít čas.
Dobre ja som auto... ten príkaz vlož do launch options v CSGO

天使がsaid "Hi"
結果 悪魔 said "Bye"
正気じゃ無理 So high
吐いちゃうくらいの Price
答えのないTest
騙されても Yes
ずっと感情の奴隷
無価値な愛ね
結果 悪魔 said "Bye"
正気じゃ無理 So high
吐いちゃうくらいの Price
答えのないTest
騙されても Yes
ずっと感情の奴隷
無価値な愛ね
-
BillGatesUsa - Zkušený
KondomfromCTF píše:Ahoj,
zkus si stáhnout Driver booster, aktualizuje ti to všechny ovladače a pak uvidíš, jestli to pomohlo. Kdyžtak ti sem i napíšu postup, jak to stáhnout a co dělat,;1. Stáhneš to z té stránky;
5. V pravo nahoře dáš aktualizovat nyní (popř. poklikáš na všechny ,,Aktualizovat" vedle těch ovladačů, nevím jestli to ,,Aktualizovat nyní" není premiová funkce, co ti hned samo stahuje všechny ovladače);
6. Vyčkáš na stažení;
S pozdravem,
K.
Díky, vyzkouším cokoliv. Ne, vůbec, NB šlape jak má, nepřehřívá se, nezasekává se, nemám ani nic, co by mi ho zpomalovalo..Prostě jsem ho zapnula po cca měsíci a bylo.. zkusím aktualizovat ty ovladače a dám zpětnou vazbu.
-
Kac - Kolemjdoucí
Hlavně se neboj toho, že ti občas problikne obraz, to je vedlejší účinek instalace těch ovladačů, poprvé když se mi to stalo, tak jsem běhal po baráku s nervama, že mi odchází monitor 

-
BillGatesUsa píše:Kac píše:Neznámý příkaz.. tak nevím.Úplně se mi tě nechce otravovat, když třeba zrovna nebudeš mít čas.
Dobre ja som auto... ten príkaz vlož do launch options v CSGOklikneš na CSGO > Properties > Set Launch Options > a tam vložíš -novid . Potom dáš ok. A zapneš csgo
D
Díky, tohle mě nenapadlo

-
Kac - Kolemjdoucí
KondomfromCTF píše:Hlavně se neboj toho, že ti občas problikne obraz, to je vedlejší účinek instalace těch ovladačů, poprvé když se mi to stalo, tak jsem běhal po baráku s nervama, že mi odchází monitor

-
Kac - Kolemjdoucí
Tak když tě Driver Booster hodil na menší čísla, tak si zkus ještě úplně pročistit ntb pomocí Advanced System Care.
Pracovní postup je skoro úplně stejný, jak u DB, jen si před skenem odfajfkuj vše.
Pak si můžeš v průběhu čištění zaškrtnout automatickou opravu, nebo si to změnit na automatickou opravu a po dokončení automatický restart ntb, to je na tobě, jak a co si tam zaškrtneš.
Po dokončení můžeš zase hodit výsledek, kdyby jsi něco nevěděla, nešlo ti něco, tak písni.
Pracovní postup je skoro úplně stejný, jak u DB, jen si před skenem odfajfkuj vše.
Pak si můžeš v průběhu čištění zaškrtnout automatickou opravu, nebo si to změnit na automatickou opravu a po dokončení automatický restart ntb, to je na tobě, jak a co si tam zaškrtneš.
Po dokončení můžeš zase hodit výsledek, kdyby jsi něco nevěděla, nešlo ti něco, tak písni.
-
Popř. přijmi žádost na steamu od tohoto účtu, asi to bude pohodlnější komunikace 

-
Prosímťa hlavne si nestahuj žiadny driver booster lebo jedine čo ti to spraví tak ti to doje.e celý PC.
do googlu zadaj názov svojej zákl dosky a ktomu napis drivers, a sťahuj z officialnych stŕanok výrobcu tvojej dosky. samozrejme
GPU stahuj buď na nvidia alebo na amd webe. ale nikdy nepoužívaj Driver Booster.
do googlu zadaj názov svojej zákl dosky a ktomu napis drivers, a sťahuj z officialnych stŕanok výrobcu tvojej dosky. samozrejme
GPU stahuj buď na nvidia alebo na amd webe. ale nikdy nepoužívaj Driver Booster.
KondomfromCTF píše:Ahoj,
zkus si stáhnout Driver booster, aktualizuje ti to všechny ovladače a pak uvidíš, jestli to pomohlo. Kdyžtak ti sem i napíšu postup, jak to stáhnout a co dělat,;1. Stáhneš to z té stránky;
6. Vyčkáš na stažení;
S pozdravem,
K.

-
sL1yko - Amatér
Try pasting this into the console: -novid If
this doesn't help, you can find me on tsk and solve it
this doesn't help, you can find me on tsk and solve it
- alfred0809
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1