• Stránka 1 z 1
[Stížnost oprávněná]eZz/Jailbreak#5
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/ezzicek
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Admin mě na serverech neustale provokuje (možna bych se nebal říct šikanuje), za každou blbost mě upozorňuje úplně bezdůvodně a ve finále ani neví za co upozorňuje.
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]:
Bezdůvodné zakázání modu: Za celou mapu nebyl mod ale i tak ho nemůžu dát, protože bývalí adminé neumí simonovat (zajimavá myšlenka)
https://www.youtube.com/watch?v=ZbkOOl4 ... e=youtu.be
Ban za nic: Dávám atrakci, kterou vysvětlím rychle, tak to řeknu znovu protože mě admin upozornil na styl projevu, pak jsem dával reakci o výhodu, jenže admini jsou omezení nebo nevim a pořad dokola mi rušili reakce, dokud nezapoměli na to že se má hrát nějaká atrakce.
(už mě začal celkem s tím jeho rýpáním štvát, tak jsem chytil nerva)
https://www.youtube.com/watch?v=miS0iVZ ... e=youtu.be
Vysvětlení situace: Nechápu proč by měl admin jednat v afektu a ještě rozdávat free bany.
https://www.youtube.com/watch?v=n437Hs4 ... e=youtu.be
Poznámka: Celou mapu tam admini skáčou do řeči a nenechají skoro nikoho simonovat, místo toho aby dávali pozor a třeba eZze upozornili na to že dělá hlouposti, haluz, že normální hráči si se situacema vědí rady lépe něž admini.
EZz, ty se zamysli jak se chováš, už jsem ti i na TS několikrát říkal ať se přestaneš chovat jak píča, tak se naprav ty přeafektovanej blbečku a díky za unban.
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Admin mě na serverech neustale provokuje (možna bych se nebal říct šikanuje), za každou blbost mě upozorňuje úplně bezdůvodně a ve finále ani neví za co upozorňuje.
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]:
Bezdůvodné zakázání modu: Za celou mapu nebyl mod ale i tak ho nemůžu dát, protože bývalí adminé neumí simonovat (zajimavá myšlenka)

https://www.youtube.com/watch?v=ZbkOOl4 ... e=youtu.be
Ban za nic: Dávám atrakci, kterou vysvětlím rychle, tak to řeknu znovu protože mě admin upozornil na styl projevu, pak jsem dával reakci o výhodu, jenže admini jsou omezení nebo nevim a pořad dokola mi rušili reakce, dokud nezapoměli na to že se má hrát nějaká atrakce.

https://www.youtube.com/watch?v=miS0iVZ ... e=youtu.be
Vysvětlení situace: Nechápu proč by měl admin jednat v afektu a ještě rozdávat free bany.
https://www.youtube.com/watch?v=n437Hs4 ... e=youtu.be
Poznámka: Celou mapu tam admini skáčou do řeči a nenechají skoro nikoho simonovat, místo toho aby dávali pozor a třeba eZze upozornili na to že dělá hlouposti, haluz, že normální hráči si se situacema vědí rady lépe něž admini.
EZz, ty se zamysli jak se chováš, už jsem ti i na TS několikrát říkal ať se přestaneš chovat jak píča, tak se naprav ty přeafektovanej blbečku a díky za unban.
-
FurtiveCz - Zkušený
[Stížnost oprávněná]eZz/Jailbreak#5
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: eZz/Jailbreak#5
GOTV Demo: http://leteckaposta.cz/358578399 [vyčasování podle videí]
-
FurtiveCz - Zkušený
Admin mě na serverech neustale provokuje (možna bych se nebal říct šikanuje), za každou blbost mě upozorňuje úplně bezdůvodně a ve finále ani neví za co upozorňuje.
Tak se k tomu tedy vyjádřím: Nejsem si vědom že bych tě "neustále provokoval, dokonce šikanoval" krom této situace žádná jiná nenastala. Ovšem zde jsem pochybil a vím o tom..
Dávám atrakci, kterou vysvětlím rychle, tak to řeknu znovu protože mě admin upozornil na styl projevu, pak jsem dával reakci o výhodu, jenže admini jsou omezení nebo nevim a pořad dokola mi rušili reakce, dokud nezapoměli na to že se má hrát nějaká atrakce.(už mě začal celkem s tím jeho rýpáním štvát, tak jsem chytil nerva)
Vyjádřím se k mému mluvení: je pravda že furtivovi nebylo rozumět co údajně řekl.. ani sojkis mu kloudně nerozuměl, jeden slyšel: "lag" druhý "vla" a já zas "la"...Nevím co jiného k tomu říci, snad na můj tón hlasu...
Ano.. špatně jsem pochopil a následně jednal v té situaci..
Nechápu proč by měl admin jednat v afektu a ještě rozdávat free bany.
Špatné slovo co jsem řekl ale budiž, už to nijak nezměním na tom co se stalo, zas na druhou stranu, proč by měl člověk v afektu nadávat? Ale to jsem v rámci možností pochopil..
Celou mapu tam admini skáčou do řeči a nenechají skoro nikoho simonovat, místo toho aby dávali pozor a třeba eZze upozornili na to že dělá hlouposti, haluz, že normální hráči si se situacema vědí rady lépe něž admini.
Stačilo aby jsi mi to zkusil aspoň trochu podobně vysvětlit tak, jak ten "lutz" vím že jsem to dodrbal..
Pokud myslíš na tsku kde jsi hrál gather, když jsi neměl a to ne jednou a potom následně i cheatoval na gatheru, tak promiň ale to neberu..
Finální vyjádření: Špatně jsem pochopil danou situaci a z toho to vše vzniklo, unban jsi dostal defakto hned poté co jsem tu situaci pochopil od ostatních hráčů...
Furtive promiň za tu sobotu na serveru.
-
eZzik00 - CS:GO Admin
Ahoj, sice stížnost není na mě, ale bylo po mě vyžádáno, abych se vyjádřil.
Nejprve se upřímně omlouvám za spamování voicu, uznávám, že jsem to přehnal.
Jinak co jsem tam Furtivovi vyloženě řekl a mohlo to vyznít namyšleně:
2. video 2:35 - Poprosil jsem ho, aby vysvětlil atrakci normální rychlostí. (Simon má dávat jasné a srozumitelné příkazy.)
2. video 4:05 - Simon dal výhodu na napsání do chatu slova "čikmank" Nevěděl jsem že pro toto slovo existuje i česká varianta, ale i tak jsem zjistil že toto slovo je "čipmank". Ani Simon sám nevěděl jak se toto slovo píše/vysloví - Jen jsem požádal Simona aby zvolil jiné slovo ze široké slovní zásoby, kterou čeština disponuje.
Nevím zda mám špatnou sebereflexi, ale až na ten spam voicu mi nepřijde, že bych se něčím provinil.
Nejprve se upřímně omlouvám za spamování voicu, uznávám, že jsem to přehnal.
Jinak co jsem tam Furtivovi vyloženě řekl a mohlo to vyznít namyšleně:
2. video 2:35 - Poprosil jsem ho, aby vysvětlil atrakci normální rychlostí. (Simon má dávat jasné a srozumitelné příkazy.)
2. video 4:05 - Simon dal výhodu na napsání do chatu slova "čikmank" Nevěděl jsem že pro toto slovo existuje i česká varianta, ale i tak jsem zjistil že toto slovo je "čipmank". Ani Simon sám nevěděl jak se toto slovo píše/vysloví - Jen jsem požádal Simona aby zvolil jiné slovo ze široké slovní zásoby, kterou čeština disponuje.
Nevím zda mám špatnou sebereflexi, ale až na ten spam voicu mi nepřijde, že bych se něčím provinil.

-
eNcoo - CS:GO Admin
Admini zde ukázali absolutně neprofesionální jednání a kazili jím hru tobě i ostatním hráčům.
Uvědomte si, že jste na serveru od udržení pořádku a dobré atmosféry. Né od toho, aby jste rýpali do hráčů a nenechali je v klidu ani odsimonovat.
Být oním simonem, pravděpodobně bych na gamesites zanevřel.
Stížnost je oprávněná ve všech bodech. Pokud by snad zmínění admini nechápali proč, můžou mě kontaktovat na tsku.
Oba admini tímto dostávají důrazné upozornění a pokud se podobná věc bude opakovat, budou zrušeni.
Uvědomte si, že jste na serveru od udržení pořádku a dobré atmosféry. Né od toho, aby jste rýpali do hráčů a nenechali je v klidu ani odsimonovat.
Být oním simonem, pravděpodobně bych na gamesites zanevřel.
Stížnost je oprávněná ve všech bodech. Pokud by snad zmínění admini nechápali proč, můžou mě kontaktovat na tsku.
Oba admini tímto dostávají důrazné upozornění a pokud se podobná věc bude opakovat, budou zrušeni.
-
Wurst1 - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1