I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Stížnost na ejika

Příspěvekod Nyte1 » 13 srp 2020, 18:28

Hello

Asi vite ze jsem si nikdy nestezoval na hrace, hlavne ne na admina.

Ale uz toho mam dost jak ejik je bud specificky na mne prisny nebo jestly takovej proste je, protoze jak vidim ma semnou nejakej problem. Ejik je jediny admin co me grabuje a haze o zem a premistuje k T za te nejmensi vetsi.

Admin: Ejik

Server: Jailbreak 1

Dukaz: Pridam demo hned co skonci mapa, stalo se to hned druhy kolo

Cas: okolo 18:30 - 18:47

Situace: Je nova mapa (jb_rats) prvy kolo jsem na CT zone a vse je v pohode. Pristi kolo vendess ma simona a ja jdu do cely s simonem, videl jsem spray logo co bylo "zajimavy" tak jsem se nato sel rychle podivat, ano vratil jsem se k tomu logu nez jsem sel do cely protoze jsem ten spray logo nevidel poradne. Vypinal jsem hudbu i kdyz jsem slysel simona perfektne jaky prikaz dal, a ejik (eeejo) v hre mne grabne a zepta se proc pak nehlidam simona, a ja mu odpovim ze jsem nemel sanci ani jit do cely, hloupa odpoved ale ani nedal 5 sek jit do cely a grabne mne. A ktomu jsem ani neskoncil co jsem chtel ritc a chtel jsem mluvit dal ze jdu hlidat simona, ale jak vzdy ejik mne hodi o zem, a premisti. Nekdy da aj ban a jsem ticho.

Ale je to uz trapne jak tohle porad dela tak si stezuju.

Dekuji a omluvte moji cestinu.
Nyte1
Amatér
Amatér

[V] Stížnost na ejika

od Rumcajz » 13 srp 2020, 18:28

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na ejika

Příspěvekod Nyte1 » 13 srp 2020, 18:43

Tedka jsem si prohledl ze jsou hodne stiznosti na ejika za stejny blbosti jako tedka, ze dava ban, a premistuje atd za male problemy / veci, a nedava sanci vysvetlit nebo aby se hrac omluvil. Oh well ¯\_(ツ)_/¯
Nyte1
Amatér
Amatér

Příspěvekod Nyte1 » 13 srp 2020, 18:57

Nyte1
Amatér
Amatér

Příspěvekod OMV » 13 srp 2020, 20:08 VIP

nie je to až tak ako tvrdíš bože.. šli sme do cely ja a simon a ty si siel smerom k cele (alebo si už v cele bol) vyšiel si z cely k spray logu ja som bol dnu a ty si šiel znova k nemu.. tak som ta grabol ked si tam šiel znova druhý krát s otázkou prečo nestrážiš simona a ty mi povieš takú blbosť že si nemal šancu sa tam dostať? :D keďže už si v cele bol a vyliezol si si poobzerať spraylogo z ktorého si bol hotový, keď máš strážiť väžňov a hlavne simona pred zabitím ? Och robíš kraviny a sťažuješ sa ? O zem som ťa hodil z dôvodu takého, že si mi klamal lebo v cele si bol a odišiel si od simona a nemam rád keď mi niekto klame keď niečo vidím.... tebe by to tiež vadilo keby vidíš CT ako sa hrajú skáču si dakde apod.. reagujem tak aby hráči a moji nadriadení boli radi že sa venujem hre ;) robím si svoju prácu a keď sa ti to nepáči začni sa chovať a venuj sa plne hre... ďakujem
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod OMV » 13 srp 2020, 20:24 VIP

Vyčasuj si hltv.. dík
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod OMV » 13 srp 2020, 20:30 VIP

Alebo ja si to vyčasujem aj sám načo by si ho časoval, že?

1.) 3:09- otvorené cely videl si alebo si počul spray a utekal k nemu 3:12 už keď si mal ísť strážiť Simona!
2.) 3:14 všimol si si mňa ako ťa sledujem a náročky si šiel znova k nemu a pozeral na spray a nie na simona a väzňov, čo je tvoja povinnosť, že? 3:17-3:19 aby sme boli presny tam čumíš ako krava na koryto keď je prázdne.
3.) 3:20 mi klameš do voicu......
OMV
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Nyte1 » 13 srp 2020, 20:57

1. videl jsem spray logo tak jsem se sel podivat, neni problem jit a podivat se rychle na spray logo snad kdyz simon je v poradku a ma tam Ctcka? ano jsem povinej jako CT hlidat simona ale jak sam vidis dohromady se vsechno stalo za 11 sek... mno po pravde ne 11 sek, minus ten cas co jsi mne grabl tak dohromady jsem tohle vse delal za tak 5 - 8 sek, proste to vidite to na demo.

2. To ze jsem sel do cely tak ze jsem tam akurat dal nohu ja bych nerekl ze jsem uz byl v cele az za simonem kdyz on byl v modre mistnosti, duvod proc jsem rekl ze jsem nemel sanci ani jit do cely co jsem se omluvil zato a sam jsem priznal ze to byla hloupa odpoved.

3. Nedal jsi mi ani sanci se omluvit nebo ritc neco a hned hazis o zem, a premistujes, vim 100% ze jinej admin jaky koli bi mne ani negrabl protoze se vse stalo za par sek, ale kdyby mne grabli tak bi se zeptali proc nehlidam simona tak jak ty, a dali bi sanci vysvetlit nebo omluvit se a daji aj varvani, a ne hned hodit o zem a premistit kdyz nemam sanci dal pokracovat co jsem chtel ritc.
Nyte1
Amatér
Amatér

Příspěvekod Nyte1 » 13 srp 2020, 21:00

Duvod proc za takovou malu vec se moc venuju je protoze to neni po prve co tohle delas, jak vidis tak ti ostatni admini rikaji ajd nebanujes hned atd. Dej hracem sanci se vyjadrit, a ne hned po par sek hodit o zem a premistit. Neni to fer a nicis hru. A ne jen to, vzdy kdyz jsi na serveru tak hrace maji problem s tebou ze hned grabujes, a hazis o zem, atd.
Nyte1
Amatér
Amatér

Příspěvekod YeaZ » 13 srp 2020, 21:24 VIP

panebože to je tak ked sa stažuje nyte na ejika chudak ejik akože mam proti ejikovy vela ale toto som si pozrel nyte nerev tolko
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D

Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158

Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
YeaZ
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Nyte1 » 13 srp 2020, 21:32

nevidim ze by ty jsi byl admin? ani nevim kdo jsi :lol:

pojdme to zjednodusit, ejik nehraj jak trapak, adminuj normalne tak jak te varoval asdf, a bude vse v pohode.
Nyte1
Amatér
Amatér

Příspěvekod AliA » 15 srp 2020, 11:09

*******************, takže zbytečný se tu vypisovat, Nyte xd DIPkař *****
DnB ❤️
AliA
Drbna
Drbna

Příspěvekod eeeaaaeee » 15 srp 2020, 11:22

Jo no, primo...
Taketo hovno nas tu bude moralizovat
VOLUMO je nejlepší
eeeaaaeee
Amatér
Amatér

Příspěvekod Habs » 16 srp 2020, 22:32 VIP

Admin sa ťa právom spýtal, prečo nestrážiš Simona. Stačilo rozumne odpovedať a nie vypotiť takú hlúposť.

Sťažnosť zamietnutá.
Habs
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy