• Stránka 1 z 1
[V] zmazanie farmy/survival1
Popis situace: (neviem kam to mám dať tak to píšem sem)
Po príchode do mojej farmy na guardianov som zistil že mi zmizla časť farmy v netheri. Pravdepodobne world editom pretože v res mám povol iba ja a kamarát, ktorý viem že to neurobil. Zmizla iba časť v ktorej sa zabíjali guardiani o oheň. Vedľa tej časti som spravil malú platformu z ktorej sa môže hráč teleportovať preč pokial spadne do farmy(našiel som niake itemy hráča v hopperoch na dropy). Nechápem dôvod. Dúfam že sa mi farma vráti. Ďakujem. -Noble
Důkazy:
Farma po zmiznutí
Vnútro farmy -táto časť farmy kde som ukladal veci tam zostala
Vnútro farmy 2 - tu som našiel Itemy
Koordináty: X:725 Y:101 Z:741 (nether)
Po príchode do mojej farmy na guardianov som zistil že mi zmizla časť farmy v netheri. Pravdepodobne world editom pretože v res mám povol iba ja a kamarát, ktorý viem že to neurobil. Zmizla iba časť v ktorej sa zabíjali guardiani o oheň. Vedľa tej časti som spravil malú platformu z ktorej sa môže hráč teleportovať preč pokial spadne do farmy(našiel som niake itemy hráča v hopperoch na dropy). Nechápem dôvod. Dúfam že sa mi farma vráti. Ďakujem. -Noble
Důkazy:
Farma po zmiznutí
Vnútro farmy -táto časť farmy kde som ukladal veci tam zostala
Vnútro farmy 2 - tu som našiel Itemy
Koordináty: X:725 Y:101 Z:741 (nether)
-
Noble - Minecraft admin
[V] zmazanie farmy/survival1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: zmazanie farmy/survival1
Farmu jsem smazal já, protože jsem měl za to že je to past po té co tam jeden hráč umřel, každopádně jsem to řešil přímo s Noblem na tsku a domluvili jsme se že farma tam klidně stát může, ale dávat pozor na hráče a když tak jim vracet věci když tam umřou. Noble to považuje za vyřešené, takže to tak dávám.
Vyřešeno.
Vyřešeno.

-
DogeTennant - Minecraft HLSA
• Stránka 1 z 1