Máte problém s VIP účtem? Tady se na nás můžete obrátit.

VIP NA STEAM ID

Příspěvekod zadajtenickname » 19 srp 2020, 23:16

Je nejaká šanca, že sa niekedy dočkám na Gamesitesu, že keď si zmením nick tak mi ostane VIP? Veď keď mám raz registrované to VIP na mojom steame, tak prečo stále nieje možnosť zmeny nicku? Je na to nejaké vysvetlenie, že prečo stále v roku 2020 taká maličkosť chýba? Pokiaľ viem stačí to nahodiť, len cez jednoduchý rcon príkaz v html súbore. Nič zložíté to nieje.

Ďakujem za odpoveď.
Obrázek
zadajtenickname
Amatér
Amatér

VIP NA STEAM ID

od Rumcajz » 19 srp 2020, 23:16

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: VIP NA STEAM ID

Příspěvekod useless » 20 srp 2020, 16:15 VIP

Bylo potreba aspon pro NS hrace zavest aby vip bylo na i nickname. No a vedeni se rozhodlo to udelat pro vsechny.

Ne ze by to pro steam hrace neslo, ocividne nechteji aby to tak bylo. Kdyz se s tim hraci dokazali za ten cca rok srovnat, proc by to ted meli vracet zpatky?
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod Koraq » 21 srp 2020, 10:49 VIP

useless píše:Bylo potreba aspon pro NS hrace zavest aby vip bylo na i nickname. No a vedeni se rozhodlo to udelat pro vsechny.

Ne ze by to pro steam hrace neslo, ocividne nechteji aby to tak bylo. Kdyz se s tim hraci dokazali za ten cca rok srovnat, proc by to ted meli vracet zpatky?

Síce som si na žiadom servery (zatiaľ) neaktivoval VIP / EVIP, ale pokiaľ to je skutočne tak, ako to uvádza zakladateľ tejto témy, je to naozaj na nič. Človek si kúpi VIP za 8 € napríklad, a po zmene nicku si môže znova kupovať VIP za 8,-€? Ako... chápem, pre zakladateľa GS je to vynikajúci biznis, ale hráči z toho veľkú radosť teda nemajú. Isto by nebolo na škodu na to urobiť nejaký lepší systém, a nie aby si hráči každý týždeň znova kupovali VIP :).

...Chápem že teraz budeš proti tomu čo som napísal, lebo si HLSA, čiže tebe to je jedno. Ale skús sa na to pozrieť očami klasického hráča :).
Koraq
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod eXtr3mer » 21 srp 2020, 12:46

Pár rokov sa dalo VIP aktivovať na SID, no kvôli NS hráčom a zároveň z bezpečnostných dôvodov sa to po nejakom čase vrátilo zase na nick - https://www.gamesites.cz/clanek/2267-zm ... e-na-1-6ce

Takže nejde o to, aký je rok, ani o to, že by to nešlo... Nebola to pre nás úplne príjemná zmena, ale lepšie riešenie vtedy nebolo.

Koraq píše:Človek si kúpi VIP za 8 € napríklad, a po zmene nicku si môže znova kupovať VIP za 8,-€? Ako... chápem, pre zakladateľa GS je to vynikajúci biznis, ale hráči z toho veľkú radosť teda nemajú. Isto by nebolo na škodu na to urobiť nejaký lepší systém, a nie aby si hráči každý týždeň znova kupovali VIP :).

Kúpa VIP je dobrovoľná a každý si ich môže kúpiť koľko chce, nikoho však nenútime ;) Hráči si na to za tie roky zase zvykli...
Ale osobne sa cítim celkom trápne, za to, že už 8 rokov používam rovnaký nick :?
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod zadajtenickname » 21 srp 2020, 17:01

Čo je na nič? Na konkurenčnom portály mám VIP na steam ID. Zmením si meno v hre dám retry a mám VIPko naďalej. A nie len tam. Je to aj na zahraničných portáloch. Je to rozdelené na NonSteam, ktorí si aktivujú vip s kódom na meno. A Steam hráči sú nakonfigurovaní na STEAM ID. A ty si ma bohužiaľ nepochopil. Nemá to nič s tým, že keď si kúpiš vip na jedno meno, tak načo by si mal kupovať vip za týždeň ďalšie, ak by si chcel zmeniť len meno? Veď stačí sa s tým, len pohrať. Avšak dostal som odpoveď z ktorej vyplíva, že sa im s tým asi moc nechce robiť, čož je na škodu.
Obrázek
zadajtenickname
Amatér
Amatér

Příspěvekod eXtr3mer » 22 srp 2020, 05:09

Pre nás sú všetci hráči dôležití, takže nebudeme robiť rozdiel v nastaveniach pre NS a Steam hráčov :)
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod CodouDAKING » 22 srp 2020, 05:39 VIP

Doporučím vám si koupit VIP na základě jednoho písmena, pak váš nick musí obsahovat jen to písmenko ať už jako A/a, či ,.- a tak dále.. a máte vystaráno.
CodouDAKING
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod zadajtenickname » 22 srp 2020, 12:45

Zase sme sa nepochopili. Pre NS hráčov by ostalo všetko ako je doteraz. Vôbec nič by sa pre nich nezmenilo. Aktivovali by si vip aj naďalej pomocou aktivátora. Pridala by sa funkcia len pre STEAM hráčov aby mali VIP na SID. Ale je mi jasné, že sa to nestane. Nevadí.. možno v budúcnosti.
Obrázek
zadajtenickname
Amatér
Amatér

Zpět na VIP poradna