Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Přijat] TTT / Oxis

Příspěvekod DrOxis » 15 srp 2020, 17:11

Název: TTT / Cukr Oxis

Čau, rád bych požádal o admin práva na TTT serverech.

Nick ve hře : Cukr Oxis , VIP a EVIP mám na Oxis

Nick na fóre : DrOxis

Profil na fóre : droxis-u65391.html

Vek : 30

Steam nick : https://steamcommunity.com/id/djoxis/

Steam ID : STEAM_0:1:34627439

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_137090 ... layer=9084

Na gamesites.cz jsem nedostal nikdy žádný ban. Neříkám, že jsem svatoušek, to fakt nejsem, ale cheaty nepoužívám, protože jsem názoru, že je lepší mít skills než používát cheaty. Jestli jsem někdy mluvil sprostě, tak to asi určitě, ale vím že na serveru hrajou děti a fakt jim nechci kazit morálku, a mě to taky vadí když někdo nadává, než aby jsme si vytvořili atmosféru k bavení.

Niečo o sebe : Mám maturitu z obchodní akademie. Pracoval jsem v 8-mi hotelích, nejdéle v Hotelu Belvedere Prague **** 3 roky, kde jsem tvořil v noci webové stránky a učil se. Pracuju nyní ve svém vlastním obchodě, co nevidět budu mít ledničky a mrazáky a budu mít potraviny z východu. Ve volném čase i v práci hraju counter strike TTT , v pondělí, středa a pátek po práci posiluju doma, cviky mi říká otec. Už posiluju od prosince 2019 pravidelně, výsledky jsou znát. Baví mě tvořit, ale musí mě to bavit. Například teď naposledy jsem na Vás trošku tlačil s mapou, kterou jsem vytvořil. Protože jsem čekal celý týden na odpověď a nikdo mi nepsal, tak jsem nevěděl co dělat. Nakonec jste mi odepsali. Tak se Vám omlouvám, jestli jste se naštvali.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : No tak často se mi stává, že hraju a žádný z adminů co mám v přátelích není online a když to napíšu na fórum, tak to trvá, než si to někdo přečte a dorazí. To bych radši těch 15 minut hrál normálně, než zabíjel cheatera se speedhackem, nebo poslouchal nadávky, spamvoice, random za zabíjení afk hráčů.

Děkuju za Váš čas a vyřízení žádosti.
"to ty určuješ jak vynaložíš s časem"

Oxis
DrOxis
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Přijat] TTT / Oxis

od Rumcajz » 15 srp 2020, 17:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: TTT / Oxis

Příspěvekod Dandeenka » 15 srp 2020, 18:17 VIP

Ahoj,
mám otázku na jeden výňatek z tvých hlstats..
chces si zahrat mapu ttt_mestecko ? pridej si me na facebooku > Ocogo Cz poslu ti IP adresu.

Admini mi můžou zasílat reference na žadatele, v řešení..
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Dandeenka
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: [V řešení] TTT / Oxis

Příspěvekod DrOxis » 15 srp 2020, 19:20

nemyslete si, že vám chci udělat konkurenci či tak něco .. to opravdu ne

poté co jsi mi odepsala, že mapa bude přidáná na server gamesites, chtěli jsme si mapu zahrát, Ignaccz, Kexo, pak ještě asi pět lidí chtěli mapu zkusit ... zkoušel jsem založit server, ale nešlo mi to .. takže jsme si mapu stejně nezkusili :/ ..celý den jsem tím ztratil

chtěli jsme si mapu pouze vyzkoušet, předtím než bude přidána na server, jako ochutnávku pro pár lidí
"to ty určuješ jak vynaložíš s časem"

Oxis
DrOxis
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Dandeenka » 15 srp 2020, 19:25 VIP

DrOxis píše:nemyslete si, že vám chci udělat konkurenci či tak něco .. to opravdu ne

poté co jsi mi odepsala, že mapa bude přidáná na server gamesites, chtěli jsme si mapu zahrát, Ignaccz, Kexo, pak ještě asi pět lidí chtěli mapu zkusit ... zkoušel jsem založit server, ale nešlo mi to .. takže jsme si mapu stejně nezkusili :/ ..celý den jsem tím ztratil

chtěli jsme si mapu pouze vyzkoušet, předtím než bude přidána na server, jako ochutnávku pro pár lidí

Dobře.. Avšak v tématu k mapě máš nějaké připomínky, bez kterých to nepůjde.
Dandeenka
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Dandeenka » 22 srp 2020, 16:21 VIP

Přijat s akademickými právy, vítej. ;)
Dandeenka
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Nábory Adminů