• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] JarsteR / TTT
Nick na serveru: JarsteR
SID: STEAM_0:1:160125472
Sekce, na které chci práva: TTT
Věk: 16
HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_205007 ... ayer=14974
Bany, které jsem dostal: Žiadne.
Něco o mně: Tak volám sa Jaro, chodím na Gymnázium. Brigadujem ako programátor, bývam na Slovensku a pochádzam z východu. Svoj voľný čas trávim hraním hier, to je tak všetko.
Proč právě já: Nemám rád hriešnikov a tých hlavne čo porušujú pravidla. Aby som im mohol v tomto zabrániť hneď tak som sa rozhodol že si požiadam o admina. S adminovaním mám skúsenosti, viem ako riešiť konflikty a situácie.
Zkušenosti s CS:GO: Nejaké tam už ten čas budú + ovládanie mappingu, sourcemodu a mnoho ďalšieho.
SID: STEAM_0:1:160125472
Sekce, na které chci práva: TTT
Věk: 16
HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_205007 ... ayer=14974
Bany, které jsem dostal: Žiadne.
Něco o mně: Tak volám sa Jaro, chodím na Gymnázium. Brigadujem ako programátor, bývam na Slovensku a pochádzam z východu. Svoj voľný čas trávim hraním hier, to je tak všetko.
Proč právě já: Nemám rád hriešnikov a tých hlavne čo porušujú pravidla. Aby som im mohol v tomto zabrániť hneď tak som sa rozhodol že si požiadam o admina. S adminovaním mám skúsenosti, viem ako riešiť konflikty a situácie.
Zkušenosti s CS:GO: Nejaké tam už ten čas budú + ovládanie mappingu, sourcemodu a mnoho ďalšieho.
-
selisheeno - Mistr
[Zamietnuté] JarsteR / TTT
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JarsteR / TTT
V apríli si bol zrušený za prechod ku konkurencii a teraz po 3 dňoch hrania na TTT si žiadaš o práva. Osobne mi to príde iba ako spôsob ako sa dostať späť do admin teamu. Požiadaj si o mesiac.
Zamietnuté.
Zamietnuté.

-
ZelezoBeton - Profesionál
• Stránka 1 z 1