• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]koukam pod sukne / jb1 / umyselna provokacia
Ja ako hrac som si dnes chcel normalne zahrat, ale kvoli tomuto adminovi sa to neda, kedze ma tendenciu naviest cheatera na kick vsetkych hracov pribl. na 5 min.
Vsimol som si, ze hrac daval kick vzdy po tom, ako admin nieco vyviedol. Keby niet adminovho zasahu, hra by bola kludna.
Otazka teda znie. Preco tu admin zotrocuje hru na jb uz 2 hodiny bez prestavky? Preco uz stihol dat ban nespravnemu hracovi? Uvedomuje si vobec, ze to situaciu vobec neriesi? Ba co naopak, on ju sam zhorsil mnohonasobne.
Vdaka ti za skvelu hru Poland.
Vsimol som si, ze hrac daval kick vzdy po tom, ako admin nieco vyviedol. Keby niet adminovho zasahu, hra by bola kludna.
Otazka teda znie. Preco tu admin zotrocuje hru na jb uz 2 hodiny bez prestavky? Preco uz stihol dat ban nespravnemu hracovi? Uvedomuje si vobec, ze to situaciu vobec neriesi? Ba co naopak, on ju sam zhorsil mnohonasobne.
Vdaka ti za skvelu hru Poland.
- veduci
- Amatér
[Vyriešené]koukam pod sukne / jb1 / umyselna provokacia
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: koukam pod sukne / jb1 / umyselna provokacia
Promiň, ale shazujte si servery jinde. Vážne nebudete zabraňovat adminům banovat sháčka.
Pokud narážíš na jeidu, tak mi je úplně ukradené, že to nedělá on, ale jeho kamarádíčci. Ty máš jediné štěstí, že jsem neměl dost důkazů, abys ten ban dostal taky.
Vše řešeno s Gustikem.
měj se.
e.Poland: doplnuju ub žádost se stejným topicem. post1036121.html#p1036121

Vše řešeno s Gustikem.
měj se.
e.Poland: doplnuju ub žádost se stejným topicem. post1036121.html#p1036121
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Nerozumiem? Ake dokazy?
Za co ban? Za to, ze som sa vedel v spravnu chvilu odpojit, v case tvojho zasahu, aby som nedostal kick?
V tom pripade to asi znamena, ze mi patri ban za spolupracu s cheaterom, no nie?
Veru ze tak, ries si tieto sracky specialnym sposobom a mozno ze raz uspejes. Cus
e.Poland: ty si dostal ban Veduci za nadavky na admina. Dostal si upozorneni, dokonce jsem ti to psal v chatu..
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=8155 Místo toho, abys byl rád, že tam kickuji a banuji shčka začneš nadávat. Zamysli se nad sebou.
Za co ban? Za to, ze som sa vedel v spravnu chvilu odpojit, v case tvojho zasahu, aby som nedostal kick?
V tom pripade to asi znamena, ze mi patri ban za spolupracu s cheaterom, no nie?
Veru ze tak, ries si tieto sracky specialnym sposobom a mozno ze raz uspejes. Cus
e.Poland: ty si dostal ban Veduci za nadavky na admina. Dostal si upozorneni, dokonce jsem ti to psal v chatu..

- veduci
- Amatér
Admin postupoval správne...
Sťažnosť zamietnutá
Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1