I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Všeobecne | Jailbreak #1

Příspěvekod FABBIC » 26 srp 2020, 12:15

1. Zanadávam si nie a mi dávajú mute, prepínam učty vieš ako, zmena mapy - zabíja ma na začiatku každého kola + mute stále a ako čerešničku na torte ban za "Cheaty", normálne si myslí že mám sid changer, iné iq. :D Mám fúru účtov ale nevadil by mi ten sladký unban. + Ban Database + Už som tam nechodil lebo plačko by mi dal za obchádzanie. :D
2. Dôkazy budú keď skončí mapa a máte to tam z hltv, nech mi ukáže tie cheaty. :D
FABBIC
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Všeobecne | Jailbreak #1

od Rumcajz » 26 srp 2020, 12:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Všeobecne | Jailbreak #1

Příspěvekod Maxipes » 26 srp 2020, 12:18

Nadaval jsi, dostal jsi kick. Vratil ses, nadaval jsi, dostal jsi ban. Vratil ses na jinem uctu, dostal jsi nekolik kicku a slayu na zacatku kola, pozdeji ban. Vratil ses na tretim uctu, dostal jsi permici do hry. Co nechapes na tom, ze nemas obchazet aktivni ban?
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod FABBIC » 26 srp 2020, 12:32

Maxipes píše:Nadaval jsi, dostal jsi kick. Vratil ses, nadaval jsi, dostal jsi ban. Vratil ses na jinem uctu, dostal jsi nekolik kicku a slayu na zacatku kola, pozdeji ban. Vratil ses na tretim uctu, dostal jsi permici do hry. Co nechapes na tom, ze nemas obchazet aktivni ban?

Nadával, kick, mute. Zmenil acc, nenadával ale smial > zmena mapy > Začal slay > preto som > nadával znova, kick, mute. Zmenil acc, ban. Som si myslel že iba z NS > NS + S > NS je "obchádzanie", takže je aj zo S > S ? :lol: . Tak nejak to bolo.

e.FABBIC ako mne ban nevadí, tak enjoy 8-)
FABBIC
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod FABBIC » 26 srp 2020, 12:36

cheaty :mrgreen:
FABBIC
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Habs » 26 srp 2020, 18:12 VIP

Keď sa správaš tak ako sa správaš a ban ti nevadí, nemáme sa o čom baviť. Maxipes je tolerantné plemeno, takže ti dal unban. Ber to ako varovanie a začni sa správať ako človek rešpektujúci aspoň základne pravidlá.

Vyriešené.
Habs
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy