I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno]Vládce a vševěd Erik

Příspěvekod Pugg » 21 srp 2020, 20:54 VIP

Název tématu [Server / Nick admina]:JB5/Erik

Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198338786512

Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]:
Každý ví že erik je typ admina co si myslí že ví všechno nejlíp např. že sem na TS s nějakým pepou(citim se jako kdyby ke me nekdo přisel ze sem na ulici zabil emanulea když ani nikoho takového neznám) a když se snažíš něco říct tak je mu to úplně jedno jakoby to ani nechtěl slyšet a tak začíná příběh erika co dává ban za ghosting a nehledí vůbec na kontext.

z Minecrafta sem si delal srandu protože mi přišlo vtipné jak ho pepa pořád zabíjí a když jednou řeknu ze se mi dostalo informace že hodil granát což je odemně určitě přešlap, jelikož si to jednodušší člověk jako Erik může vyložit jako ghosting, ikdyž moc dobře ví že posledni 2 měsíce se chovám víc než dobře, Minecrafta sem nezabil ani sem to neměl v úmyslu ještě sem mu to psal jak blbýmu aby to pochopil, na ts sem nebyl tak 3 měsíce jediný co erik potřebuje aby dal ban je špatný den a ze srandy myšlená věta. Věřím že skoro každý jiný admin co by byl součástí zrovna té atmosféry co u ct byla by se nadtim nepozastavil max asi tak že haha a hraje se dál, když sem ho ani nezabil (uvědomuju si že dostanu zamítnuto kvůli tomuhle systému ghosting kterej funguje naoko + taky že se to bude točit okolo toho pepy tak ještě jednou, protože na demu to vypadá jako kdyby sme byly společníci, neznám ho nevim kdo to je)

Rád bych se vyvaroval řešení od Wursta který si myslí že sem nejhorší člověk co vstupil na jb, ale pochybuju že tomu zabraním
jenom chci říct aby se zeptal svych kolegů adminu co choděj na servery a vědí co je sranda..

Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]:
http://dwandy.sdilej.eu/dema/index.php? ... JailBreak5 - 21.08.2020 19:54:38 jb_spy_vs_spy_beta7b (43. minuta)
Obrázek
Pugg
Pokročilý
Pokročilý

[Vyřešeno]Vládce a vševěd Erik

od Rumcajz » 21 srp 2020, 20:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Vládce a vševěd Erik

Příspěvekod Errik » 23 srp 2020, 00:01 VIP

Neviem či je potreba sa tu veľmi vyjadrovať. Priznal si sa, že si povedal "zo srandy" informáciu o tom čo si nevidel. Takže buď ti niekto ghostil alebo si mal WH. Po tom ako si dal inému týpkovi kill za ten nade čo hodil iný týpek, si sa zastavil a úplne to vyzeralo ako keby ti niekto v pozadí hovoril info. A potom si začal hovoriť to čo si hovoril. Nieje to iba mnou, že som "jednodušší člověk jako Erik může vyložit jako ghosting", ale takto by si to vyložil každý admin. A takto sa rozhodne nevtipkuje. Za ďalšie, dal som ti dosť šance sa obhájiť na ďalšej mape, nuž ty si si vymyslel tú báchorku o tom, že si "vtipkoval" a tú som ti vôbec nebral.
Pugg píše:ikdyž moc dobře ví že posledni 2 měsíce se chovám víc než dobře

No nemyslím si, možno tak sa chováš dobre keď je admin na serveru a ty ho vidíš, ale hneď keď sa zhasne, tak si začneš ísť svoje.
Pugg píše:Každý ví že erik je typ admina co si myslí že ví všechno nejlíp

Tak to rozhodne nie.
Errik
Turnajový admin
Turnajový admin

Příspěvekod Pugg » 23 srp 2020, 00:37 VIP

Rád bych věděl co já mám z tohohle pochopit vypada to jako by sis to vubec neprečetl ale v tvym pripade je to urcite to ze neodhadujes cloveka ani situaci tak jak presne je ikdyž si to "myslíš" zkus se nad tim zamyslet a jestli davas ban kazdymu kdo neco rekne a ne jak kona (např. ghosteni pri vyhodach viz o par stiznosti dole) tak se mi z tebe zveda zaludek nastesti jsem z toho banu prekvapen nebyl protoze te znam a vim ze si rozjeta dubova hlava co ma v dubu ten nejhorsi scenar a ja si myslel ze i ty me ale tak asi ne
Obrázek
Pugg
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Wurst1 » 26 srp 2020, 20:52

Lhát do kapsy si nebudeme. To info si dostal.

Na druhou stranu bych tohle nebral úplně jako ghosting. Chápu, že ti někdo může říct/napsat bez toho, abys to po něm vyžadoval. Pokud kvůli té informaci hráče nezabiješ ty nebo někdo jiný, je to vlastně v pořádku. (Je to stejné stejné jako říct: ,,Granát hodil Vašek, ale neviděl jsem ho, takže ho zabít nemůžeme.")

Erik sám ví, že pokud je na teamspeaku s více lidma, lítá tam neúmyslný ghosting horem dolem. Jde ale o to, jestli ty zprávy využiješ nebo ne. (Stejně jako metagaming při roleplay)

Pro příště si tedy pamatuj, že nemáš toto říkat na serveru, kde to jako ghosting může lehce vypadat nebo se toho může nějaké CTčko chytnout.
Erik se nebude s bany tak unáhlovat.

Chyba tak trochu na obouch stranách. Vyřešeno.
Wurst1
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy