Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] žadam o admina na jb 1,2,3

Příspěvekod Piskot12121 » 01 zář 2020, 10:18

Zdravím,
rád bych si požádat o práva na JB servery.

Nick ve hře: unnamed

Nick na fóru: Piskot12121

Profil na fóru: !Tady! ucp.php

Nick na steamu: dominikhouska1

Steam ID: VALVE_0:0:961941134

HLstats: !Tady! http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=31671

____________________________________________________________________________________________________________

Něco o sobě: Samozřejmě platí, to co jsem psal pokaždé, ale je tu i pár dalších věcí, ke kterým se chci přiznat. Hrával jsem zde pod nickem BOTka, ale nikde jsem ho nezmiňoval, kvůli tomu, co ten nick nese. Doposud o tom nikdo nevěděl, až na pár lidí. Tuto svou identitu jsem zde nezmiňoval, protože toho lituju.

Věk: Stále 16

Bany / Prohřešky: S výše zmíněným nickem se ke mě váže velká spousta prohřešků, které jsem taktéž nezmiňoval. Mezi ně patří pár banů k CT (většinou za FK), nějaký ten mute (nejdelší 10 minut) a pak to nejhorší, obcházel jsem permabany a určitou dobu jsem zde i cheatoval. Co se týče mého nového já tak jsem dostal 1 ban k CT, kdy jsem jednal moc unáhleně a zbytečně jsem se do toho zamotal.

Proč bych chtěl být admin: Kdo mě zná, tak ví, že tady hraju dost dlouho a že jsem si žádal už X krát a že to nevzdám. Akademii jsem udělal cca 7 krát, takže snaha by se mi zapřít nedala. S některýma adminama mám dobrý vztah, s ostatníma se snažím. Pravidla ovládám značně, ale najdou se i chvilky, kdy si nevím rady a tak se ptám buď asdfa, nebo jiných adminů.

Děkuji za váš čas strávený čtením mé další žádosti a věřím v přehodnocení mých schopností.
S pozdravem, Sup.
VIP sú slabé, Zebry sú skill. Preto aj keď si VIP, daj si zebry skin.

EVIP JailBreak #1
EVIP JailBreak #4
EVIP JailBreak #6
Piskot12121
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamietnuté] žadam o admina na jb 1,2,3

od Rumcajz » 01 zář 2020, 10:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: žadam o admina na jb 1,2,3

Příspěvekod ThePeace » 01 zář 2020, 10:28 VIP

Ahoj,

nesplňuješ podmienky pre prijatie.
Preto nemôžeme tvojej žiadosti o práva vyhovieť.

Zamietnuté. O mesiac si môžeš napísať svoju vlastnú žiadosť a nezabudni na to, že musíš mať platnú verziu hry (steam).
ThePeace
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů