I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z]ctf1 - Es

Příspěvekod WOMANIZER » 27 dub 2020, 19:21

1.popis
hraje sa nuke2006 kemperska mapa ako vysita... on je jediny admin na serveri.... kazdy tam kazdemu nadava do kemperov cakal som asi 15 minut ci mu docvakne co ma asi zacat robit nedockal som sa.... napisal som mu do spravy ci nebude taky laskavy a nezacne adminovat.... po 2 minutach som sa dockal odpovede: vraj sa mu nechce :D o overi radsej uz ani pisat nebudem lebo videl som ako ste ma odpinkali co som riesil kacenku a dodal dokazy.....

naschval som si nasiel jeho ziadost o admina lebo rad citam tie ich srdcervuce prihlasky ako sa nemozu pozerat na kemperov a cheaterov a chcu byt napomocní portalu no tentokrat som bol trochu sklamany ale rpedsa sa tam nieco naslo:

Proč bych chtěl na GS adminovat ? : Chtěl bych požádat o zpětné nahození práv. Měl jsem nějakou pauzu od hraní, popř. jsem občas zapnul CS-GO, ale vrátil jsem se na 1.6-tku. Létám ze serveru na server, ale nejvíce hraju zase TTT a po dobu mé nepřítomnosti se nic nezměnilo, tudíž bych to tam rád trošku porovnal

aspon v poslednych slovach to tam spomenul, klasika :D

inac pise ze hraje TTT mozno to je ta chyba preco kemp neberie tak vazne lebo netusi co sa na CTF robi

2.dokazy
http://leteckaposta.cz/376912568

neviem ja si idem na server zahrat, oddychnut.... preco by som mal svoj cas travit v specte ked doslova v ziadosti o admina pise ze on to chce robit a bude robit :D jasne ak na serveri admin neni bud to spravim alebo sa zmierim s kempermi, no aby tam bol admin a takto sa spraval tak to uz su ine maniere
AllEyezOnMe
WOMANIZER
Zkušený
Zkušený

[Z]ctf1 - Es

od Rumcajz » 27 dub 2020, 19:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ctf1 - Es

Příspěvekod Smouky » 27 dub 2020, 21:23 VIP

Já si chodím na server taky zahrát a oddychnout. To poslední, co pak řeším, je namyšlený hráč, co mi posílá PMky, jako by mě platil za práci admina. Pochop, že když po mě něco chceš, tak to stačí napsat slušně, když to neumíš, nečekej, že se mnou pohneš.

Na serveru jsem hrál dlouho a ve spectu strávil dost času předchozí mapy. Osobně jsem si nevšiml žádného kempu, který by byl potřeba řešit. V žádném případě jsem žádné situace nepřehlížel a to, že hráči píšou: "kemp tady a kemp támhle" ve většině případů znamená, že někdo počkal 3 sec. za bedničkou a zabil ho. Kdybych kvůli tomu měl pokaždé chodit do spectu, tak tam trávím celou mapu.

Ruku na srdce, jsi tu, protože se neumíš chovat a dostal si ban na chat, tak honem něco vyšťourat.

Jak víš, možností je spoustu: PP, požádat si o práva a nebo to, co jsem psal výše, slušně napsat, je to jednodušší, než psát na serveru, jak si jdeš stěžovat a jak tady popláču.

Ačkoli si myslím, že se svým charakterem nepochopíš ani 50% toho, co jsem ti napsal a budeš se stále snažit kopat kolem sebe, no třeba se mýlím.
Smouky
Drbna
Drbna

Příspěvekod WOMANIZER » 27 dub 2020, 23:12

to ze som ti napisal ze si tupe decko 2x a dostal som ban za nadavky na 10 min na chat som viac menej cakal, proste som uz nevydrzal sa dalej pozerat ako egujes s pravami ale skutek utek :D aj ked nebol opravneny ale kazdy admin je iny to je pravda ako vravis.... ale ban som dostal zhruba po hodine od tohto incidentu o ktorom je staznost tak by som bol rad aby sme neodbocovali od tematu... to ze sa mam ist vyplakat na forum a napisat tu list jeziskovi si napisal ty tak neprekrucaj konverzaciu :)

cakal som ze sa priznas ze si nemal naladu riesit adminske veci a ospravedlnis sa za nemiestne chovanie ale ako citam to nehrozi tak uz len posledna vec k tvojmu odstavci, zrazu mi tu radis nech si poziadam o prava ked pred mesiacom si mi vypisoval ze takí ako ja nemaju sancu tak ako to je?

P.S. napis mi ako ta mam oslovovat aby ta to neurazilo a ja si to nabindujem nabuduce

Snad sa tu vyjadri aj niekto kompetentny
AllEyezOnMe
WOMANIZER
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod david5503 » 28 dub 2020, 02:32

Nebudem sa vyjadrovať do topicov, ktoré sa ma netýkajú.
Obrázek
Obrázek
david5503
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Smouky » 28 dub 2020, 11:15 VIP

2020-04-27 18:37:40 o p i c e. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_nuke_2006
2020-04-27 18:47:13 poyebany balance. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_nuke_2006
2020-04-27 19:11:52 dpč tu. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2020-04-27 19:12:44 rd2d teba dam na forum ty hlupe decko. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2020-04-27 19:13:14 vsak poplaces ptm. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2020-04-27 19:13:35 este si najdem tvoju ziadost o admina a sa pospejeme :D. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2020-04-27 19:14:12 tupe decko. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust2
2020-04-27 19:49:33 es ak chces moje score staci povedat prilozim screeny do ziadosti. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust
2020-04-27 20:07:19 (Team) jo es mam do staznosti dat aj par screenov s mojim score ked ta tak zaujimalo?. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust4ever2

Nejen, že překrucuju konverzaci, ale ještě jsem pozměnil údaje v Hlstats, takovej jsem rebel.
Smouky
Drbna
Drbna

Příspěvekod WOMANIZER » 28 dub 2020, 14:30

Všetko čo si tu poslal som priznal trochu vyššie takže budeš tak jedine rebel z donutenie alebo vlastného presvedčenia... A skús sa už konečne vyjadriť k téme sťažnosti.... Nebodaj si taký rebel že ti arogancia zaslepila oči? :)
AllEyezOnMe
WOMANIZER
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Smouky » 28 dub 2020, 14:57 VIP

Ještě si párkrát přečti moji první odpověď, najdeš tam všechno podstatné. Snažíš se tady ukazovat svoji "nadprůměrnou" inteligenci a přitom se stále chováš jako dítě, kterému někdo rozbil hračku. Kdyby si měl další otázky, tak do PM. Nebude to sice veřejné, což je to jediné o co ti jde, ale nemám ti tam problém odpovědět na tvé otázky, popř. ti osvětlit to, čemu nerozumíš.

Dále se tady vyjádřím jen když bude potřeba, ztráta času se tu hádat.
Smouky
Drbna
Drbna

Příspěvekod Maxximus » 28 dub 2020, 17:08

WOMANIZER píše:1.popis
hraje sa nuke2006 kemperska mapa ako vysita... on je jediny admin na serveri.... kazdy tam kazdemu nadava do kemperov cakal som asi 15 minut ci mu docvakne co ma asi zacat robit nedockal som sa.... napisal som mu do spravy ci nebude taky laskavy a nezacne adminovat.... po 2 minutach som sa dockal odpovede: vraj sa mu nechce o overi radsej uz ani pisat nebudem lebo videl som ako ste ma odpinkali co som riesil kacenku a dodal dokazy.....

Ahoj na nuke jsem ze začátku byl jenže jsem byl zavolanej na ctf2 kde byl bordel a bylo potřeba tam nějaký čas být.
Na víc měl si mě na steamu ale po tom co jsem dostal pokyn tě zabanovat a krásně si mě nazval unban žádosti sis mě odebral. ;)

Každopádně s adminem jsem tam odehrál pár map předtím, kde si do písmena plnil povinnosti a jak sám píše velkou čas strávil ve spectu.
Takže celkem chápu, že na jedné mapě si chtěl trochu i zahrát a "neřešit že zrovna se někdo někde pozastavil na chvilí a někdo to může brát jako kemp" (máme tam od toho i camp meter aby nám zajistil takové hráče co vyložené stojí na jednom místě)
Z osobní zkušeností vím že když se pak napojíš do spectu, že někdo někde kempí tak nic nevidíš a najednou všichni dělaji co mají.
Kolikrát se to i lépe posuzuje ze hry vidíš zda tě nějaký hráč 2x zabije na tom samém místě chvilku po sobě.
Takže v tomhle vůbec problém nevidím. Zvláště po tom co jsem danou situaci řešil s adminem na steamu kde mi vše popsal.

Co se týče co se odehrávalo na de_dust 2 kde jsem už byl i přítomen bych ti chtěl napsat toto už nikdy nechci vidět že takto narážíš na admina ! :idea: Uvědom si, že admin jak si ty sám psal nemá 10 monitoru, aby viděl každého hráče co zrovna dělá nebo jestli náhodou tobě někdo neuškodil.
Když už se tak stane máš bez vulgarit a slušně požádat přitomného admina aby zasáhnul.
Pokud ho urážíš v PMkách a pak i následně v chatu tak co čekáš? Následný ban byl udělen správně a celkově nemám s postupem admina problém.

WOMANIZER píše:o overi radsej uz ani pisat nebudem lebo videl som ako ste ma odpinkali co som riesil kacenku a dodal dokazy.....

Toto mi od tebe přijde fakt vtipné víš jak těžko se řeší over na ctf když je to hrozně rychlí a bez pomoci samotných hráču a ochoty jít do druhého týmu to ani nejde. Každopádně mě přímo fascinuje že to zminuješ ty, který sleduje každou smrt kterou bude mít započítanou v ranku a NIKDY se sám od sebe nepřehodí proti overu, ;) aby náhodou se mu nekazili stats. Když už tě admin přehodí tak se odpojíš a znovu napojíš do overu. :) Nebylo by od věci někdy taky trochu začít u sebe než jen poukazovat na druhé ;)

Stížnost zamítám.
„Někteří vždy budou číst Vojnu a mír jako detektivku, zatímco jiný objeví svět na obalu od žvýkačky.“
Maxximus
Zkušený
Zkušený

Re: [Z]ctf1 - Es

Příspěvekod WOMANIZER » 01 zář 2020, 11:30

Presne ako pises maximus, nikdy sa neprehodim z overu, ale na druhej strane ked hram proti overu tiez sa nikdy neprehodim k silnejsej strane (prehadzovanie je zakazane v pravidlach ctf , ale som asi jediny kto tie pravidla aj cital).... tiez si ma sklamal, ze si nespomenul ako casto mi pises do msg ci nevyrovnam over a z 95% ho vyrovnam....
zo steamu by som si ta nevymazal ak by si sa ospravedlnil za neopravneny ban, alebo jednoducho povedal ok som v tom nevinne nejaky babrak admin to pos*al a ja som to zlizol a bol prinuteny dat ti ban....

to som rad, ze ked ide o kemperov, tak sa kazdy admin odvolava na camp meter, v podstate ak ma nezabije camp meter, tak nekempim, good to know
AllEyezOnMe
WOMANIZER
Zkušený
Zkušený

Zpět na Stížnosti na Adminy