Re: Nejlepší admin
Mersi píše:Najlepší admini na GS boli : Bobes, Fenix, Hugo, Restrbe, FredySkiller, Dingacik, a samozrejme JA![]()
Najlepší admini na GS sú: Kovi, BH, TheRsM aj Martino![]()
Díky

"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Mersi píše:Najlepší admini na GS boli : Bobes, Fenix, Hugo, Restrbe, FredySkiller, Dingacik, a samozrejme JA![]()
Najlepší admini na GS sú: Kovi, BH, TheRsM aj Martino![]()
Ďakujem

-
AwesomeM4RT1N - Spamerův sluha
BH666 , Martino , Kovi , Maniana 
To jsou ti vyvolení
A dále je spousta dalších
ale to bych se upsal 
e. Martin: Ďakujeme

To jsou ti vyvolení

A dále je spousta dalších

e. Martin: Ďakujeme

-
Touty - Pokročilý
1. BH,Martin
2. Mersi,Kovi
3. Budoucí já.
e. Martin: Ďakujeme, dobrá ambícia
2. Mersi,Kovi
3. Budoucí já.

e. Martin: Ďakujeme, dobrá ambícia

-
nantaxicek5 - Spamerův sluha
Tady vám napíši moje nejoblíbenější adminy
°TheRsM - fajn člověk, je s ním sranda
°DavidTenntan27 - fajn, umí pobavit
°Kovi,BH i TheRsM - dobré vedení MC Sekce
°TheRsM - fajn člověk, je s ním sranda
°DavidTenntan27 - fajn, umí pobavit
°Kovi,BH i TheRsM - dobré vedení MC Sekce
-
JeffyGS - Spamer
Ano také jsem zapoměl na TheRsM - Jen do toho!
-
nantaxicek5 - Spamerův sluha
Pavel píše:Section, Filenzi, fredyskyller, Gembler, Dekys, Ewity, CSK, Skalin, DragonCz, esetes, jenxa, kixik(kexik), Fanarim, Bohdan, Ronso, minehoder, Flood1996, Hacker(potroll), Afrellis, zourek, kolomáza, FaSSter, sc1po, Dajvi(Dave), BeetCZ, domaccka, genius, HUGOMAN, kixo, PernikK, Macek, BH666, Bobes, BlackMen, Mudr.Host, Dingacik.
Vím, někteří tu již 2 roky nejsou ale co
Ti kteří nedělali nějaké nekálé věci a hlavně se starali o správné věci:
ewee
KoviMC
Hacker(potroll)
Hlavně LH2PG !!! Jako jedinej udělal pořádek mezi adminy( Já vím, teď všichni na mě HATE co ?
)
E. mimi: ty lama hnusná, mimiho nikto nikdy nespomenie:DD
Tak, je to 7 let a už jsem si zcela jistej, že z toho seznamu adminů zde již nikdo není co ? Ten čas běží sakra rychle a vše se mění. Ještě si pamatuji všechny ty servery, od podělaného Creative 1, přes Survival Games po HXP #1. Vzpoměl jsem si zde na GS po tom co jsem narazil na složku s důkazy proti všem banům které jsem tehdy rozdal

Kdyby náhodou nějaká legenda z těchto starých dob četla tuto zprávu, tak doufám že se vám vede dobře i přes tuhle po* krizi

V.I.P
MC full servers <-- Už ne, vše zrušené a odebrané ..50k kreditu pryč..
Avatar battle #2 <-- Také zrušené a odebrané..
TeamSpeak3 <-- Taky odebrané
Hráčem od 7.1.2012
Bývalý Z.SA HXP #1
Bývalý CHH HXP #2 - nekomentuj to jenxa oka
MC full servers <-- Už ne, vše zrušené a odebrané ..50k kreditu pryč..
Avatar battle #2 <-- Také zrušené a odebrané..
TeamSpeak3 <-- Taky odebrané
Hráčem od 7.1.2012
Bývalý Z.SA HXP #1
Bývalý CHH HXP #2 - nekomentuj to jenxa oka

-
Pavel - Drbna
Pavel píše:Pavel píše:Section, Filenzi, fredyskyller, Gembler, Dekys, Ewity, CSK, Skalin, DragonCz, esetes, jenxa, kixik(kexik), Fanarim, Bohdan, Ronso, minehoder, Flood1996, Hacker(potroll), Afrellis, zourek, kolomáza, FaSSter, sc1po, Dajvi(Dave), BeetCZ, domaccka, genius, HUGOMAN, kixo, PernikK, Macek, BH666, Bobes, BlackMen, Mudr.Host, Dingacik.
ewee
KoviMC
Hacker(potroll)
Hlavně LH2PG !!! Jako jedinej udělal pořádek mezi adminy( Já vím, teď všichni na mě HATE co ?
)
Tak, je to 7 let a už jsem si zcela jistej, že z toho seznamu adminů zde již nikdo není co ? Ten čas běží sakra rychle a vše se mění. Ještě si pamatuji všechny ty servery, od podělaného Creative 1, přes Survival Games po HXP #1. Vzpoměl jsem si zde na GS po tom co jsem narazil na složku s důkazy proti všem banům které jsem tehdy rozdal![]()
Kdyby náhodou nějaká legenda z těchto starých dob četla tuto zprávu, tak doufám že se vám vede dobře i přes tuhle po* krizi
Máš pravdu, z toho seznamu tady už nikdo z nich nehraje. Čas běží neúprosně rychle. Za dobu, kdy tady hraji (od roku 2011), jsem poznal spoustu skvělých lidí. I přesto, že to tady nikdy nebylo dokonalé, tak jsme si to užili a budeme na ty časy rádi vzpomínat.
Z řad pamětníků (C1) hrajeme na survivalu tři. Dva mají dokonce práva. Občas jsme i na teamspeaku. Takže pokud by si to tady někdo ze staré gardy přečetl a chtěl zavzpomínat nebo jen pokecat, napište nebo dojděte na tsko.
Stále vlastním z dřívějška složku plnou screenů (hlavně důkazy kvůli banům, ale i blbosti), ale pouze 2013 a novější. Na starém pc mám určitě ještě něco z roku 2012 a starší.
Něco sem přihodím (první screen špatná kvalita, minecraft jsem měl v okně).
-
Neymes - Amatér
Já ještě žiju! Zdraví LukersonCZ! 

Neymes píše:Pavel píše:Pavel píše:Section, Filenzi, fredyskyller, Gembler, Dekys, Ewity, CSK, Skalin, DragonCz, esetes, jenxa, kixik(kexik), Fanarim, Bohdan, Ronso, minehoder, Flood1996, Hacker(potroll), Afrellis, zourek, kolomáza, FaSSter, sc1po, Dajvi(Dave), BeetCZ, domaccka, genius, HUGOMAN, kixo, PernikK, Macek, BH666, Bobes, BlackMen, Mudr.Host, Dingacik.
ewee
KoviMC
Hacker(potroll)
)
Tak, je to 7 let a už jsem si zcela jistej, že z toho seznamu adminů zde již nikdo není co ? Ten čas běží sakra rychle a vše se mění. Ještě si pamatuji všechny ty servery, od podělaného Creative 1, přes Survival Games po HXP #1. Vzpoměl jsem si zde na GS po tom co jsem narazil na složku s důkazy proti všem banům které jsem tehdy rozdal![]()
Máš pravdu, z toho seznamu tady už nikdo z nich nehraje. Čas běží neúprosně rychle. Za dobu, kdy tady hraji (od roku 2011), jsem poznal spoustu skvělých lidí. I přesto, že to tady nikdy nebylo dokonalé, tak jsme si to užili a budeme na ty časy rádi vzpomínat.
Z řad pamětníků (C1) hrajeme na survivalu tři. Dva mají dokonce práva. Občas jsme i na teamspeaku. Takže pokud by si to tady někdo ze staré gardy přečetl a chtěl zavzpomínat nebo jen pokecat, napište nebo dojděte na tsko.
Stále vlastním z dřívějška složku plnou screenů (hlavně důkazy kvůli banům, ale i blbosti), ale pouze 2013 a novější. Na starém pc mám určitě ještě něco z roku 2012 a starší.
Něco sem přihodím (první screen špatná kvalita, minecraft jsem měl v okně).
EX ALL FURIEN
-
Pernikk - Pokročilý