• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Xeyn_Q4 minigames
Nick na serveru: [REFERENCE] Xeyn_Q4
SID: STEAM_1:0:446249524
Sekce, na které chci práva: Minigames
Věk: 14
Mé HlStats: TU
Bany, které jsem dostal: Iba jeden neprávom za ghosting, vyriešilo sa to tu.
Něco o mně: Volám sa Oskar, rád hrám počítačové hry (hlavne CS:GO) a vo voľných chvíľach sa buď hrám alebo programujem.
Proč právě já: Na Gamesites mám nahraný dokopy asi 500 hodín a bavia ma minigames, ale často tam ľudia nadávajú alebo inak kazia hru. Keďže tu mám nahraných dosť hodín, viem ako to tu chodí a ako by sa mal admin správať.
Zkušenosti s CS:GO: V CS:GO som bol naposledy Gold Nova Master (Kompet som už dlho nehral, čiže som unranked) a mám na ňom nahraných okolo 1000 hodín.
Případné poznámky: Viem že ešte nemám 16, ale chcel by som pomôcť serveru. Ak to je problém, tak chápem.
SID: STEAM_1:0:446249524
Sekce, na které chci práva: Minigames
Věk: 14
Mé HlStats: TU
Bany, které jsem dostal: Iba jeden neprávom za ghosting, vyriešilo sa to tu.
Něco o mně: Volám sa Oskar, rád hrám počítačové hry (hlavne CS:GO) a vo voľných chvíľach sa buď hrám alebo programujem.
Proč právě já: Na Gamesites mám nahraný dokopy asi 500 hodín a bavia ma minigames, ale často tam ľudia nadávajú alebo inak kazia hru. Keďže tu mám nahraných dosť hodín, viem ako to tu chodí a ako by sa mal admin správať.
Zkušenosti s CS:GO: V CS:GO som bol naposledy Gold Nova Master (Kompet som už dlho nehral, čiže som unranked) a mám na ňom nahraných okolo 1000 hodín.
Případné poznámky: Viem že ešte nemám 16, ale chcel by som pomôcť serveru. Ak to je problém, tak chápem.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
-
XeynQ4 - Zkušený
[Zamietnuté] Xeyn_Q4 minigames
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Xeyn_Q4 minigames
Bohužiaľ 14 je málo. Ak by ti chýbal rok a mal by si veľa PP z mg dalo by sa nejak dohodnúť ale takto nie.
Zamietnuté.
Zamietnuté.

-
ZelezoBeton - Profesionál
• Stránka 1 z 1