• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[Vyr.]Mari/ Nevnimá hru + mute zato že som riešil moj FK
Nick: kukam pod sukne / Mari
SID: STEAM_0:0:92830426 + https://ctrlv.cz/gJ2p
Dôkaz: Dodám po skonečený mapy.
Popis: Simon Katijka dala atrakciu o výhodu, potom dála prvú reakciu o výhodu na skok, skočil som skor, moja nevýhoda bola to že pojdem prvý. Mali sme nato jeden pokus. Skočil som dole lebo som mal ževraj viac odrazov. Katijka ma zabila napísal som že bola reakcia o výhodu atak som dostal FK. Admin samozrejme to neriešil lebo načo. Edgar to tiež nedal ale on mal výhodu že pojde posledný atrakciu o výhodu nezvládol dostal FK, admin to znovú neriešil. Admin napísal že nech neprovokujem, napisal som že koho to zaujíma na inú otázku čo na servery padla, Admin mi dal hneď nato BAN na 10 Minút, lebo nezniesol pravdu =)
SID: STEAM_0:0:92830426 + https://ctrlv.cz/gJ2p
Dôkaz: Dodám po skonečený mapy.
Popis: Simon Katijka dala atrakciu o výhodu, potom dála prvú reakciu o výhodu na skok, skočil som skor, moja nevýhoda bola to že pojdem prvý. Mali sme nato jeden pokus. Skočil som dole lebo som mal ževraj viac odrazov. Katijka ma zabila napísal som že bola reakcia o výhodu atak som dostal FK. Admin samozrejme to neriešil lebo načo. Edgar to tiež nedal ale on mal výhodu že pojde posledný atrakciu o výhodu nezvládol dostal FK, admin to znovú neriešil. Admin napísal že nech neprovokujem, napisal som že koho to zaujíma na inú otázku čo na servery padla, Admin mi dal hneď nato BAN na 10 Minút, lebo nezniesol pravdu =)
-
BaByBoSs - Sponzor
[Vyr.]Mari/ Nevnimá hru + mute zato že som riešil moj FK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mari/ Nevnimá hru + mute zato že som riešil moj FK
Už si další. ;D Snad budeš tedy první. 
Neumíš pravidla, provokuješ.
Byli dva hráči, co šli bojovat na atrakci o výhodu. Ty si porušil zákaz skákat, tak tě simon poslal první. S tím, že bylo úplně jedno, kdo z vás půjde první, jelikož v atrakci o výhodu bylo jen 2/10 hráčů.
Dostal si nevýhodu, kde si ty atrakci musel projít. To, že si šel první není nevýhoda.
Provokoval si celou dobu jak mě, tak druhého admina Jakobíčka. Já a dokonce i legenda Maxipes jsme ti říkali, že si to musel projít, jelikož si porušil zákaz.
Chovej se slušně a respektuj, co ti admin říká.
-M.
e.Marí: doufám, že dodáš to demo, kde se ukáže, že lžeš. Protože si nedostal ban hned, ale dostal si asi triliardu upozornění a kick.

Neumíš pravidla, provokuješ.
Byli dva hráči, co šli bojovat na atrakci o výhodu. Ty si porušil zákaz skákat, tak tě simon poslal první. S tím, že bylo úplně jedno, kdo z vás půjde první, jelikož v atrakci o výhodu bylo jen 2/10 hráčů.
Dostal si nevýhodu, kde si ty atrakci musel projít. To, že si šel první není nevýhoda.
Provokoval si celou dobu jak mě, tak druhého admina Jakobíčka. Já a dokonce i legenda Maxipes jsme ti říkali, že si to musel projít, jelikož si porušil zákaz.

Chovej se slušně a respektuj, co ti admin říká.
-M.
e.Marí: doufám, že dodáš to demo, kde se ukáže, že lžeš. Protože si nedostal ban hned, ale dostal si asi triliardu upozornění a kick.

Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Katijka povedala sama že nevýhoda bola v tom že mám isť prvý. =)
e.Marí: A co jako?
To že simon neumí pravidla na tom nic nemění. Ale to jsem ti také psal několikrát. 
e.Marí: A co jako?

-
BaByBoSs - Sponzor
2020-09-11 14:38:58 A počúvať simona.. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_kakao_beta
2020-09-11 14:38:55 Maš dávať pozor. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_kakao_beta
2020-09-11 14:38:52 Koho to zaujíma. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_kakao_beta
Odpoveď na nekoho otáčku ktorú som začul, posledné dve správy ako som provokoval ho hm? že som povedal že má počvúvať simona a dávať pozor?
Katijka povedala sama že nevýhoda bola v tom že mám isť prvý. =)
A keď už vravíš prečo admin neupozornil Simona že dal takú nevýhodu?
Okk, a teraz dajme tomu že neriešime moj FK, ale FK edgara, keď nevvyhodu nemal.¨
e.Mari: Přečti si znovu, co jsem psal, možná ti to pomůže. Co já vím, nebyl jsem u toho, byl tam jiný admin. Podle všeho hráč utíkal na bhop a dál. CT to tam i říkalo.

-
BaByBoSs - Sponzor
Nebol si u toho keď si tam stál a bol si živý + si písal. Bol si tam a stál si a pozeral si na nás Katijka povedala Tvoja nevýhodu bude to že pojdeš prvý a nič si neriešil.
e.Mari:
neřešil to nikdo z nás, protože všem bylo jasné, jakou máš nevýhodu. To, že to simon nepochopil jsme zjistili až potom.
Zkus číst. Zbytečně spamuješ. Počkej si na vyjádření. Pořád říkáš to samé dokola. btw, stál jsem na druhé straně mapy. CTčko řeklo, že šel na bhop. Edgar si nestěžoval. čili zde není nic, co bych měl řešit..
e.Mari:

-
BaByBoSs - Sponzor
No vidíš mne to jasné nebolo, nikto nepovedal že atrakciu musím dať. =)
e.Mari: jenom my admini což.
e.Mari: jenom my admini což.

-
BaByBoSs - Sponzor
Zapamatujte si, ve které minutě na demu je vidět důkaz a tento čas přiložte spolu s demem k stížnosti.
Vypíš časy na tom deme, v ktorých sa spomínaná situácia odohrala.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Knedlajs píše:Zapamatujte si, ve které minutě na demu je vidět důkaz a tento čas přiložte spolu s demem k stížnosti.
Vypíš časy na tom deme, v ktorých sa spomínaná situácia odohrala.
Ahoj, požiadam kamaráta nech sa nato pozrie lebo mne nefunguje hltv demo. Nechce mi ho spústiť,
-
BaByBoSs - Sponzor
Aby som sa vyjadril kedže som tu pár krát spomínaný, ja som osobne FK nedostal, Katijka/Simon) povedala že proste cez trampolínu a pomocou oblakov sa dostať na strechu veže kde je scout, ja som nedostal oost a spadol som do BHOPU čiže som nezvládol atrakciu, bola to dobrovoĺná atrakcia o výhodu s tým že keď to nedáme zomrieme, stalo sa stalo, baby nerieš to keď si fk nedostal.
=======================================================================================
-
Tensay - Zkušený
Tensay píše:Aby som sa vyjadril kedže som tu pár krát spomínaný, ja som osobne FK nedostal, Katijka/Simon) povedala že proste cez trampolínu a pomocou oblakov sa dostať na strechu veže kde je scout, ja som nedostal oost a spadol som do BHOPU čiže som nezvládol atrakciu, bola to dobrovoĺná atrakcia o výhodu s tým že keď to nedáme zomrieme, stalo sa stalo, baby nerieš to keď si fk nedostal.
Edgar, Simon nepovedal že keď to nedáme tak zomrieme.
-
BaByBoSs - Sponzor
Oukey
19:15 - Reakcia o výhodu (skočil som skôr)
19:30 - Som začal skákať na trampolíne
19:52 - FK
19:15 - Reakcia o výhodu (skočil som skôr)
19:30 - Som začal skákať na trampolíne
19:52 - FK
-
BaByBoSs - Sponzor
Sťažnosť je v riešení, verdikt bude čoskoro doplnený. Majte strpenie.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Knedlajs píše:Sťažnosť je v riešení, verdikt bude čoskoro doplnený. Majte strpenie.
-
BaByBoSs - Sponzor
• Stránka 1 z 2 • 1, 2