Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] Žádost o Admina / JailBreak #2

Příspěvekod Dealerkokr » 14 zář 2020, 17:51

Nick v hre : Dealer co nespal

Nick na fóre : Dealerkokr

Profil na fóre : ucp.php

Vek : 16

Steam nick : None

Steam ID : STEAM_0:1:218494976

Hlstats : Svůj hlstats jsem nenašel. Hledal jsem ale nic :D

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ne, nikdy jsem neměl problém. Všechno v pohodě.

Niečo o sebe : Ahoj jmenuju se Beďa, je mi 16 let. Chodim na střední školu obor kadeřník. Chci mít svůj salon apod.
Volný čas trávím u PC hlavně na JB 2. Už mě tam skoro všichni znají. Prodávám koxík :D né joke. Pokud by vás něco zajímalo tak napište rád odpovím :-). Jsem na JB skoro každý den akorát mám školu do 4 takže tak. Praxe mam do 12 takže jsem týden víc aktivní. Bohužel mám školu ale jsem tu furt.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chci aby portál rostl dál, chci pomáhat hráčům a adminům. Hlavně abych se mohl něco přiučit i od zkušených adminů.

Děkuji za čas který jste tu zanechali. Doufám že bude odpověď adminů kladná.
Dealerkokr
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamietnuté] Žádost o Admina / JailBreak #2

od Rumcajz » 14 zář 2020, 17:51

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o Admina / JailBreak #2

Příspěvekod ThePeace » 14 zář 2020, 20:02 VIP

Ahoj,
Dealerkokr píše:Nejaké bany alebo prehrešky: Ne, nikdy jsem neměl problém. Všechno v pohodě.
momentálne tvoje steam id disponuje s jedným banom, ktorý si dostal 30.08.2020.
Dealerkokr píše:Prečo by som chcel na GS adminovať?: Chci aby portál rostl dál, chci pomáhat hráčům a adminům. Hlavně abych se mohl něco přiučit i od zkušených adminů.
Ak je Tvoj záujem naozaj seriózny, tak nás skús presvedčiť, že o práva naozaj stojíš. Skús napríklad akadémiu, tou nič nestratíš, nepokazíš, práveže naopak, veľa získaš. :)
Teraz so svojím hlstatsom nepôsobíš ako vhodný kandidát na práva. Zdokonaľuj sa a hlavne vylepši chat, lebo som tam našiel pár výrokov, ktoré by si si ako admin určite nemohol dovoliť.

Zamietnuté.
ThePeace
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů