• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Žádost o Admina / JailBreak #2
Nick v hre : Dealer co nespal
Nick na fóre : Dealerkokr
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 16
Steam nick : None
Steam ID : STEAM_0:1:218494976
Hlstats : Svůj hlstats jsem nenašel. Hledal jsem ale nic
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ne, nikdy jsem neměl problém. Všechno v pohodě.
Niečo o sebe : Ahoj jmenuju se Beďa, je mi 16 let. Chodim na střední školu obor kadeřník. Chci mít svůj salon apod.
Volný čas trávím u PC hlavně na JB 2. Už mě tam skoro všichni znají. Prodávám koxík
né joke. Pokud by vás něco zajímalo tak napište rád odpovím
. Jsem na JB skoro každý den akorát mám školu do 4 takže tak. Praxe mam do 12 takže jsem týden víc aktivní. Bohužel mám školu ale jsem tu furt.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chci aby portál rostl dál, chci pomáhat hráčům a adminům. Hlavně abych se mohl něco přiučit i od zkušených adminů.
Děkuji za čas který jste tu zanechali. Doufám že bude odpověď adminů kladná.
Nick na fóre : Dealerkokr
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 16
Steam nick : None
Steam ID : STEAM_0:1:218494976
Hlstats : Svůj hlstats jsem nenašel. Hledal jsem ale nic

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ne, nikdy jsem neměl problém. Všechno v pohodě.
Niečo o sebe : Ahoj jmenuju se Beďa, je mi 16 let. Chodim na střední školu obor kadeřník. Chci mít svůj salon apod.
Volný čas trávím u PC hlavně na JB 2. Už mě tam skoro všichni znají. Prodávám koxík

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chci aby portál rostl dál, chci pomáhat hráčům a adminům. Hlavně abych se mohl něco přiučit i od zkušených adminů.
Děkuji za čas který jste tu zanechali. Doufám že bude odpověď adminů kladná.
-
Dealerkokr - Kolemjdoucí
[Zamietnuté] Žádost o Admina / JailBreak #2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o Admina / JailBreak #2
Ahoj,

Teraz so svojím hlstatsom nepôsobíš ako vhodný kandidát na práva. Zdokonaľuj sa a hlavne vylepši chat, lebo som tam našiel pár výrokov, ktoré by si si ako admin určite nemohol dovoliť.
Zamietnuté.
momentálne tvoje steam id disponuje s jedným banom, ktorý si dostal 30.08.2020.Dealerkokr píše:Nejaké bany alebo prehrešky: Ne, nikdy jsem neměl problém. Všechno v pohodě.
Ak je Tvoj záujem naozaj seriózny, tak nás skús presvedčiť, že o práva naozaj stojíš. Skús napríklad akadémiu, tou nič nestratíš, nepokazíš, práveže naopak, veľa získaš.Dealerkokr píše:Prečo by som chcel na GS adminovať?: Chci aby portál rostl dál, chci pomáhat hráčům a adminům. Hlavně abych se mohl něco přiučit i od zkušených adminů.

Teraz so svojím hlstatsom nepôsobíš ako vhodný kandidát na práva. Zdokonaľuj sa a hlavne vylepši chat, lebo som tam našiel pár výrokov, ktoré by si si ako admin určite nemohol dovoliť.
Zamietnuté.
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1