I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Miselin / Jailbreak#1 (FREE PREHOZ + PREHOZ ZA MFK)

Příspěvekod david5509 » 15 zář 2020, 17:18

1.Hráč MAN dal MFK a miselin mu dal len prehoz ani sa neomluvil ani nič ale on dostane prehoz. Ja čo som zapol prestrelku som dostal FREE prehoz zevraj prestrelka sa nemoze zapinat hned alebo nieviem čo no ked som hral s inými adminmi tak im to neprekazalo ze som zapinal mody ihneď a takisto mi dal prehoz az po nejakom case preco mi nedal prehoz hned ?
2.Až skončí mapa dodám HLTV
Obrázek jak pre debilov XDDDDDD
david5509
Amatér
Amatér

[V] Miselin / Jailbreak#1 (FREE PREHOZ + PREHOZ ZA MFK)

od Rumcajz » 15 zář 2020, 17:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Miselin / Jailbreak#1 (FREE PREHOZ + PREHOZ ZA MFK)

Příspěvekod Miselin308 » 15 zář 2020, 17:38

Tak, pokračujeme. Proč bych banoval hráče, který nikdy nebyl u ct problémový, když jsem mu situaci vysvětlil byl schopný se omluvit atd.? MFK dal nevědomky a omluvil se, několikrát. Proto jsem ho nebanoval. Teď k tobě. Jedno kolo máš blbé kecy na to, proč nemůžeš dát aim když máš hledaného. To jsem ti vysvětloval. Další kolo dáš mod, přestřelku, s tím že většina ct ani nestihne opustit zonu boxu/zbrojky/cely, takže tím pádem porušují hned několik věcí najednou, aneb kempí v zbrojce a zabíjí vězně kteří ani nemůžou opustit celu kvůli tomu. A když ti to začnu vysvětlovat, tak se akorát pousměješ a řekneš já nekempim. Ne. Stále ses neprokázal jako schopné ct přede mnou, a pochybuji že se to změní. Za mne vše.
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
Miselin308
Mistr
Mistr

Příspěvekod david5509 » 15 zář 2020, 17:45

Miselin308 píše:Tak, pokračujeme. Proč bych banoval hráče, který nikdy nebyl u ct problémový, když jsem mu situaci vysvětlil byl schopný se omluvit atd.? MFK dal nevědomky a omluvil se, několikrát. Proto jsem ho nebanoval. Teď k tobě. Jedno kolo máš blbé kecy na to, proč nemůžeš dát aim když máš hledaného. To jsem ti vysvětloval. Další kolo dáš mod, přestřelku, s tím že většina ct ani nestihne opustit zonu boxu/zbrojky/cely, takže tím pádem porušují hned několik věcí najednou, aneb kempí v zbrojce a zabíjí vězně kteří ani nemůžou opustit celu kvůli tomu. A když ti to začnu vysvětlovat, tak se akorát pousměješ a řekneš já nekempim. Ne. Stále ses neprokázal jako schopné ct přede mnou, a pochybuji že se to změní. Za mne vše.

Takže prvá vec ten MAN sa neomluvil. To že kempili CT v zbrojke neni moja chyba mal si im dat prehoz a pokial viem a pisal som aj adminovi ktoreho tu nebudem menovat a napisal mi ze Prestrelka sa moze zapinat hocikedy. A praveze je to naopak ty mas furt blble kecy na mna a uz ti chyba len par stiaznosti na teba a nebudes v A-Teamu teda pokial ta zase Hnedlajs neochrani pretoze keby neni Hnedlajs HLSA tak uz davno by si nebol adminom.
david5509
Amatér
Amatér

Příspěvekod david5509 » 15 zář 2020, 18:16

david5509
Amatér
Amatér

Příspěvekod Habs » 15 zář 2020, 19:03 VIP

1. MFK
Bolo zrejmé, že Man ten MFK nedal úmyselne, ale z nepozornosti. Admin vyhodnotil situáciu správne, keď hráča prehodil. Vyzval ho aj k tomu, aby sa ospravedlnil, čo po prehodení aj urobil. Tak nás tu nezavádzaj lživými informáciami.

2. MÓD
Situácia - cely, hneď oproti zbrojka. Pustíš prestrelku hneď na začiatku kola, zlomok sekundy po ohlásení módu. Fakt neviem, čo iné okrem prehodenia si čakal.

a uz ti chyba len par stiaznosti na teba a nebudes v A-Teamu

Ale nehovor. :P

Btw - https://www.kvizy.eu/slovensky-jazyk/tv ... Enos%C5%A5

Vyriešené.
Habs
Spamer
Spamer

Příspěvekod david5509 » 15 zář 2020, 21:22

Habs píše:1. MFK
Bolo zrejmé, že Man ten MFK nedal úmyselne, ale z nepozornosti. Admin vyhodnotil situáciu správne, keď hráča prehodil. Vyzval ho aj k tomu, aby sa ospravedlnil, čo po prehodení aj urobil. Tak nás tu nezavádzaj lživými informáciami.

2. MÓD
Situácia - cely, hneď oproti zbrojka. Pustíš prestrelku hneď na začiatku kola, zlomok sekundy po ohlásení módu. Fakt neviem, čo iné okrem prehodenia si čakal.

a uz ti chyba len par stiaznosti na teba a nebudes v A-Teamu

Ale nehovor. :P

Btw - https://www.kvizy.eu/slovensky-jazyk/tv ... Enos%C5%A5

Vyriešené.

1.Keby ho dam ja mam isto BAN
2.Ked som ho takto pustil ihned a bol aj na servery Poland tak s tym nemal problem...
david5509
Amatér
Amatér

Re: [V] Miselin / Jailbreak#1 (FREE PREHOZ + PREHOZ ZA MFK)

Příspěvekod Habs » 15 zář 2020, 21:35 VIP

1.Keby ho dam ja mam isto BAN

To je fakt, ty si ale recidivista, ktorý úmyselne porušuje pravidlá a obchádza bany. Nikto nemá dôvod veriť Ti a o takých hráčov nestojíme.
Habs
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy