• Stránka 1 z 1
[V] SUPRERER JB 1
Čaute, chcela by som dať sťažnost na admina "Suprerer"
Prva mapa hrala sa Humor .. hráč nyte ma nejaku vadu ustavične mi skakal do reči admin Suprerer s tým nič nerobil zda sa mi že tam mal aj nejake nadávky ten hráč ..
Dalsia mapa sa hrala Jb_Rush zase hrač NYTE mal totalne hlupe pripomienky
admin neriešil dostala som kick ja za to že som povedala adminovi aby to začal riešit lebo dam stažnosť tak isto mu to pisalo aj ct do chatu že nech ho nejako ukludni
Nyte po tom čo napisal na severi za slovo potrat by niektorí hráči mali 12 hodin ban
))))))))))))
2020-09-16 21:10:51 Jakub takovej potrat.. jzs
. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_rush
dosť smutne no .. demo dodam po skončení mapy
Čus
Prva mapa hrala sa Humor .. hráč nyte ma nejaku vadu ustavične mi skakal do reči admin Suprerer s tým nič nerobil zda sa mi že tam mal aj nejake nadávky ten hráč ..
Dalsia mapa sa hrala Jb_Rush zase hrač NYTE mal totalne hlupe pripomienky

Nyte po tom čo napisal na severi za slovo potrat by niektorí hráči mali 12 hodin ban

2020-09-16 21:10:51 Jakub takovej potrat.. jzs

dosť smutne no .. demo dodam po skončení mapy
Čus
-
Katijkaa - Drbna
[V] SUPRERER JB 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: SUPRERER JB 1
Ach jo zase brecis... dostali jsme vsichni stejnej trest "kick", tak jak ja, jak ty, aj ten rasistickej tupec yevgeni. Ale jasne ze budes brecet, classicka hyena. Superer mne upozornoval abych neskakal do reci mam klidne aj dukaz aj na steam.
-
Nyte1 - Amatér
neviem kto minule plakal za FVD
tak radšej pomlč 

-
Katijkaa - Drbna
čau, čau,
na serveru jste do sebe jeli oba na vzájem. 2x jsem vám psal, ať se oba uklidníte. No pokračovalo to i další mapu, dostali jste pak oba kick.
To že ti Nyte skákal do řeči, tak jsem ho na to upozornil (další kolo byl AFK), tak jsem mu pak domluvil na Steamu.
Jestli opravdu napsal "potrat", tak to jsem si v tu chvíli na serveru opravdu nevšiml, když si tam neustále vyměňujete názory a do toho se ještě zapojoval yevgeni a ještě k tomu mi oba píšete na steam.
Určitě mu v tomto ohledu zařídím ten ban, takže za toto se omlouvám.
No určitě tam ale nejsem pro to, aby jsi mi říkala, co mám a co nemám dělat... Takže určitě ho nepřehodím za to, co jsi dělala i ty.
Sup.
na serveru jste do sebe jeli oba na vzájem. 2x jsem vám psal, ať se oba uklidníte. No pokračovalo to i další mapu, dostali jste pak oba kick.
To že ti Nyte skákal do řeči, tak jsem ho na to upozornil (další kolo byl AFK), tak jsem mu pak domluvil na Steamu.
Jestli opravdu napsal "potrat", tak to jsem si v tu chvíli na serveru opravdu nevšiml, když si tam neustále vyměňujete názory a do toho se ještě zapojoval yevgeni a ještě k tomu mi oba píšete na steam.
Určitě mu v tomto ohledu zařídím ten ban, takže za toto se omlouvám.
No určitě tam ale nejsem pro to, aby jsi mi říkala, co mám a co nemám dělat... Takže určitě ho nepřehodím za to, co jsi dělala i ty.
Sup.
https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
-
SupreRer - Spamerův sluha
Konštatujem, že admin ma požiadal o nahodenie banu vyššie menovaným, všetko je v stave riešenia. Verdikt bude doplnený.
-
Habs - Spamer
http://leteckaposta.cz/uploaded/708244862 demo z Humoru
hráč NYTE
36:10 nadavka
39:50 skákanie do reči
41:35 - opäť skakanie do reči
42:35 - zase sa mu proste ta huba nezavre XD
43:00 - nyte cely cas afkuje pokial neskonči mapa
44:15 - 44:47 zapnuty box --> T campi na surfe, a admin nereaguje
Jb_rush
hltv začina od druhej minuty .. to už som na serveri nebola kedže pri hvd ma "admin" suprerer kickol za to lebo som mu povedala aby konečne riešil situaciu
2020-09-16 21:10:51 Jakub takovej potrat.. jzs . Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_rush
hráč NYTE
36:10 nadavka
39:50 skákanie do reči
41:35 - opäť skakanie do reči
42:35 - zase sa mu proste ta huba nezavre XD
43:00 - nyte cely cas afkuje pokial neskonči mapa
44:15 - 44:47 zapnuty box --> T campi na surfe, a admin nereaguje
Jb_rush
hltv začina od druhej minuty .. to už som na serveri nebola kedže pri hvd ma "admin" suprerer kickol za to lebo som mu povedala aby konečne riešil situaciu
2020-09-16 21:10:51 Jakub takovej potrat.. jzs . Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_rush
-
Katijkaa - Drbna
Na nadávky jste byli upozorňováni a když to bylo horší i kickováni všichni. To že vás dva jsem na humoru nekickl bylo z důvodu, že do konce mapy jste byli relativně v klidu.
Když ti Nyte skákal do řeči, ty jsi jela do mě. Upozornění na sklo dostal, dále jsem mu vysvětlil na steamu.
K tomu kempu na surfu. Bylo HVD a než se rozhodl Simon zapnout box, tak do konce kola zbývalo cca 45 sekund. Hráč pak teda šel do surfu, kde jednoho zboxoval. O tom co tam kempil u AWP jsem věděl a sledoval jsem ho. Ovšem, než jsem ho stihl slaynout, tak skončilo kolo.
Další mapu jste do sebe opět jeli... Toho potrava jsem si opravdu nevšiml, no napsal jsem Habsovi, aby mu tedy nahodile ban, když jste byli několikrát upozorňeni.
Když ti Nyte skákal do řeči, ty jsi jela do mě. Upozornění na sklo dostal, dále jsem mu vysvětlil na steamu.
K tomu kempu na surfu. Bylo HVD a než se rozhodl Simon zapnout box, tak do konce kola zbývalo cca 45 sekund. Hráč pak teda šel do surfu, kde jednoho zboxoval. O tom co tam kempil u AWP jsem věděl a sledoval jsem ho. Ovšem, než jsem ho stihl slaynout, tak skončilo kolo.
Další mapu jste do sebe opět jeli... Toho potrava jsem si opravdu nevšiml, no napsal jsem Habsovi, aby mu tedy nahodile ban, když jste byli několikrát upozorňeni.
https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
-
SupreRer - Spamerův sluha
Re: [V riešení] SUPRERER JB 1
Úlohou admina bolo dostať situáciu včasne pod kontrolu a keď sa to nepodarilo upozornením a kickom, mal zasiahnuť tvrdšou rukou. Nikto z troch zainteresovaných nebol nevinný.
Admin Suprerer je v našich radoch pomerne nový, preto mu tentokrát odpustíme, že ten tlak nezvládol a na TS mu vysvetlím všetko potrebné.
Situácia je už premlčaná, tak tentokrát zostaneme bez banov. Znovu však apelujem na to, že ak máte na server medzi sebou problémy ( či už vo vzťahu hráč-hráč alebo hráč-admin), riešte ich rovno tu na webe a obíde sa to bez všetkých týchto zbytočných problémov. Ak sa situácia bude opakovať a v podnetoch ktoré čítam, budú figurovať rovnaké mená, situáciu budeme riešiť striktnejšie.
Vyriešené.
Admin Suprerer je v našich radoch pomerne nový, preto mu tentokrát odpustíme, že ten tlak nezvládol a na TS mu vysvetlím všetko potrebné.
Situácia je už premlčaná, tak tentokrát zostaneme bez banov. Znovu však apelujem na to, že ak máte na server medzi sebou problémy ( či už vo vzťahu hráč-hráč alebo hráč-admin), riešte ich rovno tu na webe a obíde sa to bez všetkých týchto zbytočných problémov. Ak sa situácia bude opakovať a v podnetoch ktoré čítam, budú figurovať rovnaké mená, situáciu budeme riešiť striktnejšie.
Vyriešené.
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1