• Stránka 1 z 1
[V] Ilegal/Jailbreak3
1. Simon dal zákazy a pak otevřel cely a řekl „Mezi palmy." Samozřejmě, že dost hráčů šlo pryč a ty Simon zabil. Hráči do chatu psali, proč dostali kill, s tím, že Admin na serveru řekl, že měli mít puštěnou klávesnici a myš. Nebyl jsem si jistý, zda to řekl, nebo ne, tak jsem se do toho na serveru nějak nezapojoval, protože je možnost, že mi hra v tu chvilku lagla, nebo tak něco. Když jsem se koukl pro jistotu i na HLTV (proto nahlašuji pozdeji), tak tam opravdu nic takového neřekl.
2. Demo (Hned od začátku dema).
2. Demo (Hned od začátku dema).

-
DexyT - Drbna
[V] Ilegal/Jailbreak3
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ilegal/Jailbreak3
Ahoj, ano máš pravdu nevím asi jsem ho přeslechl sám jsem totiž chtěl se kouknout na demo ale k němu jsem se bohužel nedostal..Každopádně tam jde slyšet jen ty zákazy a po otevřeni cel jen příkaz "mezi palmy" .. Zato sa velmi omlouvám za moji nepozornost měl jsem se jít podívat na to demo.. Snad to vezmeš jsem jenom člověk ne stroj ..
-
Majky97 - Zkušený
Ahoj, já jsem taky jenom člověk. Dělal jsem a dělám chyby. Chtěl jsem ti to napsat na STEAM, ale jelikož se na STEAMu nějakou dobu nemáme, tak jsem nemohl a pak jsi na serveru už nebyl. Sám jsem si nebyl v tu chvíli jistej a když si vezmu to, že ti druhé CT říkalo, že ten příkaz řekl, tak přiznám se, možná i já sám bych se do toho zamotal. Přece jenom, není to nic extra závažného a nic se vesměs nestalo
.

-
DexyT - Drbna
Admin bude do budúcna dbať na vyššiu pozornosť.
Vyriešené.
Vyriešené.
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1