I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Mišelin/JB1

Příspěvekod DzuSik » 17 zář 2020, 15:32

Sau,

Hraje se Mapa Jail_kakao_beta já se připojuji k CT a to další kolo po připojení je HVD. Jsem chvíli ve zbrojce a pak jdu na střechu,podívam se dolů a vidím a slyším že Edgarvoe bere scaut,tak ho zabiju,pak mi píše "?" za co kill jak sem to mohl vědět a další blbsoti...pak jsem mu řekl do voice:Co to meleš debílku,chtěl jsem mu to vysvětlit ale hned ke mně přiběhl Destiny (Mišelin) a bez jakýkolivého upozornění mě přehodíl do T a dal k tomu ještě ban na 10minut.Mohl aspon říct at nenadávam a abych to vysvětlil anebo grabnul o zem. Nemám bohužel Demo,protože sem tam hral jenom 4minuty,to je vše,Dzus.
DzuSik
Amatér
Amatér

[V] Mišelin/JB1

od Rumcajz » 17 zář 2020, 15:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Mišelin/JB1

Příspěvekod Miselin308 » 17 zář 2020, 15:40

Normálně s radostí dáváš mfks, nadáváš pomalu víc jak většina hráčů jb, a ještě čekáš že tě nechám? Co takhle kdyby ses občas uklidnil už? I kdyby si to hráči chtěl vysvětlit, tak to jde bez "ty debílku", tak co pak čekáš? Že ti napíšu nenadávej? Že ti dám max tak kick? To určitě.
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
Miselin308
Mistr
Mistr

Příspěvekod DzuSik » 17 zář 2020, 15:51

Za 1. Zajímalo by mě,kde si viděl nebo slyšel že dávam s radostí mfk :D :D ? mfk myslím že sem nikdy nedal ale ok :) takže zas si vymyšlíš.
Za 2.Jak můžu nadávat víc jak Hráči ? nadvám stejně uplně stejně...kur*a,pí** atd...
A za 3.jak se mam uklidnít že ty přijdeš a hned přehoz ? :) to je jak kdybch ti dal kill a neřekl bych ti proč :)
To tvoje Ego si Prosimtě strč ty víš kam :)
DzuSik
Amatér
Amatér

Příspěvekod Tensay » 17 zář 2020, 16:53

Ahoj,
pozri si HLTV(NS) Demo z tej mapy a uvidíš že tú scoutu som zobral z veže a nikto ma nevidel pretože sme v nej boli 3 so vzhľadom zebry, ty tu píšeš že si ma počul ako ju beriem BLBOSŤ! Ako ti aj Mišo na servery povedal na streche bol jediný a to môžem aj ja potvrdiť pretože keď som prišiel na rebrík tak ty si akurát pred chvíľou tam šiel a hneď si ma zabil. Za mňa všetko Ďakujem za váš čas.

PS: Dzuse než budeš písať nabudúce ďalšiu sťažnosť na Miša tak si to Demo aspoň pozri.
=======================================================================================
Tensay
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod asdfJB » 17 zář 2020, 18:11 VIP

Dodaj dôkazy, správne vyčasované.

Tak isto mi vyčasujte ako dáva ten sťažujúci MFK a ja sa mu v banliste odvďačím.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod DzuSik » 18 zář 2020, 11:49

Takžee 41:20 Zabití Edgara, 41:45 Přehoz a 41:47 Ban anebo 42:00

Ještě abych se vyjádřil k zabití Edgara, neviděl sem ho a to se omluvám ale slyšel jsem vzaní zbraně a je možné, že to bylo ve zbrojce. Slyšel sem to hned u sebe jde to slyšet i na demu a Edgar byl dole takže jsem si myslel, že vzal zbran...

Demo: http://leteckaposta.cz/204061336
DzuSik
Amatér
Amatér

Příspěvekod Habs » 20 zář 2020, 21:07 VIP

Nesmieš zabíjať, keď si nie si istý, či daný hráč skutočne zbraň vzal. Teraz sa ti to vypomstilo tak, že si dal FK. To ale nemení nič na tom, že admin situáciu nevidel a aj napriek tomu ťa prehodil a zabanoval za prehrešok hodný upozornenia. Môžeme teda konštatovať, že postup admina nebol správny.

Situáciu preberieme interne.

Vyriešené.
Habs
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy