• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Lorex / Free kick / Jb#3
Název tématu [Server / Nick admina]: Jb#3 / Lorex
Odkaz na Steam profil admina: STEAM
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: 14 ročný admin, ktorý si rieší komplexy na serveri, po vysvetlení slova "spam" dá kick.
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: Demičko V čase [22:35] ma admin upozorní na spam, takmer po upozornení nenapíšem do chatu nič až o niekolko sekund mu napíšem vyznam slová "spam". Kick v čase [23:50]
Odkaz na Steam profil admina: STEAM
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: 14 ročný admin, ktorý si rieší komplexy na serveri, po vysvetlení slova "spam" dá kick.
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: Demičko V čase [22:35] ma admin upozorní na spam, takmer po upozornení nenapíšem do chatu nič až o niekolko sekund mu napíšem vyznam slová "spam". Kick v čase [23:50]
-
AwpOnly - Spamer
[Zamítnuto] Lorex / Free kick / Jb#3
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Lorex / Free kick / Jb#3
Pospik148 píše:Ahoj sawo =)
čuuuuuuuuuuuuuuus xd
-
AwpOnly - Spamer
Ahoj, prvně jsem tě upozornil, ať pořád nespamujes a dále si mě začal provokovat s tím, že to nebyl spam a začal si tam psát co to spam je, tak jsem usoudil, že kick je nejvhodnější věc. Podle mě jsem je dal správně
Mocný Radek je náš král
My jsme jen jeho poddaní
Buďme mu věrní
My jsme jen jeho poddaní
Buďme mu věrní
-
Lorex - Zkušený
- Bydliště: 1600 Pennsylvania Avenue NW Washington, D.C. 20500 United States of America
Lorex píše:Ahoj, prvně jsem tě upozornil, ať pořád nespamujes a dále si mě začal provokovat s tím, že to nebyl spam a začal si tam psát co to spam je, tak jsem usoudil, že kick je nejvhodnější věc. Podle mě jsem je dal správně
PROVOKOVAT, ze co je spam? To myslis vazne?

Napisal som ti, ze to spam neni a poslal som ti vysvetlenie slova "spam", ak ti v skole ucitelka vysvetluje ucivo beries to ako provokaciu? Ak áno, niekde bude chyba..
-
AwpOnly - Spamer
Takové rozumbrady mám nejradši.
Ani nevím co sem psát. Prostě: spamoval jsi -> byl jsi upozorněn -> pokračoval jsi -> dostal jsi kick
Nějaké žvásty zkopírované z wikipedie o tom, co je spam, si strč za klobouk. Tady ti fakt neprojdou.
Admin postupoval správně, zamítnuto.
Protože vím, že budeš mít potřebu se nějak chytře vyjádřit, zamykám předem.

Ani nevím co sem psát. Prostě: spamoval jsi -> byl jsi upozorněn -> pokračoval jsi -> dostal jsi kick
Nějaké žvásty zkopírované z wikipedie o tom, co je spam, si strč za klobouk. Tady ti fakt neprojdou.
Admin postupoval správně, zamítnuto.
Protože vím, že budeš mít potřebu se nějak chytře vyjádřit, zamykám předem.
-
Wurst1 - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1