• Stránka 1 z 1
[V] ADMIN MARI
https://ctrlv.cz/JWYg
ostatní hráči keď nadávaju niekedy aj bez upozornenia dostanú ban
čo takí admin MARI co napiše na sklo že MISELIN JE KOKOT ? pred polkou serveru ?
ostatní hráči keď nadávaju niekedy aj bez upozornenia dostanú ban
čo takí admin MARI co napiše na sklo že MISELIN JE KOKOT ? pred polkou serveru ?
-
Katijkaa - Drbna
[V] ADMIN MARI
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ADMIN MARI
Je hezké, že vytáhneš týden starou situaci, když ti dám ban.
Každopádně já osobně hned psal asdfovi, že jsem toto udělal, jelikož jsem si spletl a-chat s normálním. Na serveru jsem se omluvil a už jsem o tom s Asdfem mluvil.
Pokud ti to týden leželo v žaludku a čekala si, až se ti to bude hodit, tak ti to nevyšlo. Za své chování se ti ještě jednou omlouvám zde na fórku, nechtěl jsem tímto slovíčkem obohatit tvou slovní zásobu. Opakovat se to nebude.
btw, za ten tvůj dnešní cirkus ti zařídím dárek.
Každopádně já osobně hned psal asdfovi, že jsem toto udělal, jelikož jsem si spletl a-chat s normálním. Na serveru jsem se omluvil a už jsem o tom s Asdfem mluvil.

Pokud ti to týden leželo v žaludku a čekala si, až se ti to bude hodit, tak ti to nevyšlo. Za své chování se ti ještě jednou omlouvám zde na fórku, nechtěl jsem tímto slovíčkem obohatit tvou slovní zásobu. Opakovat se to nebude.
btw, za ten tvůj dnešní cirkus ti zařídím dárek.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
v mojom chate nieje ani jedna nadávka ohľadom dnešnej mapy a to že ty máš krámy a lezieš na server znepríjemňovať hru hráčom ktorý si chcú zahrať nieje môj problém prečo by sa ku vám mali hráči správať slušne keď vy sa k ním chováte ako k odpadu ? by ma zaujímalo že u koho sa budeš prosíkať aby mi dal ban za nič x)
e.M: chudinko. http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... player=341 nespamuj to tu.
e.M: chudinko. http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... player=341 nespamuj to tu.

-
Katijkaa - Drbna
Admin nás na svoj priestupok upozornil, stáť sa to môže, no Poland si dá na to určite pozor.
Katijka, teba skutočne naposledy dôrazne vyzývam, aby si sa k adminom nesprávala tak, ako to robíš. Ak máš s nimi problém, rieš ho rovno, nie invektívami na serveri.
Vyriešené.
e. asdf: Admin dostal po zadku, lebo to poje......
Katijka, teba skutočne naposledy dôrazne vyzývam, aby si sa k adminom nesprávala tak, ako to robíš. Ak máš s nimi problém, rieš ho rovno, nie invektívami na serveri.
Vyriešené.
e. asdf: Admin dostal po zadku, lebo to poje......
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1