I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Re: Mari/ Nevnimá hru + mute zato že som riešil moj FK

Příspěvekod Knedlajs » 21 zář 2020, 13:46 VIP

Nemusíš spamovať Topic. Keď som napísal, že je to v riešení, tak je to v riešení a nie, že sa na to zabudlo... :roll:
O niektorých veciach totiž nerozhodujem sám. Musí prebehnúť porada. Tak ako v tomto prípade.

Ty si FK nedostal, nesplnil si atrakciu. Ako Admin píše, bolo by nezmyselné ti dávať nevýhodu toho, že pôjdeš posledný, takže tvojou nevýhodou bolo, že to musíš dať, inak máš kill. Keďže to ale Simon nepovedal a zjavne to ani nevedel, tak by bolo fajn, ak by v budúcnosti na to Admini Simona upozornili. Aj na veci, ktoré sú možno mnohým jasné. Na to ten voice majú povolený aj u T. Toto Admini do budúcna zmenia.

Samotné pravidlo s dobrovoľnými atrakciami o výhodu, ktorého riešenie a rozoberanie bolo mimochodom dôvodom zdržania, prešlo malou zmenou. No, malou. Bude sa to hrať v podstate úplne naopak.
Zatiaľ čo doteraz pri dobrovoľnej atrakcii o výhodu ste museli atrakciu prejsť, pokiaľ Simon nepovedal inak, odteraz to budeme hrať tak, že pri atrakciách o výhodu to buď hráč prejde a získa výhodu alebo to nedá a nedostane ani výhodu, ani kill. V prípade, že Simon sám určí, že za nesplnenie takejto dobrovoľnej atrakcie o výhodu hráči zomrú, tak samozrejme platí to, čo povie Simon. Do tej doby ale ostávame pri tom, že sa za nesplnenie tejto atrakcie zabíjať hráči nebudú. Buď teda získajú výhodu alebo nič.

Takže hráč Edgar, ktorý atrakciu nesplnil, dostal v deň, kedy sa situácia odohrala, oprávnený kill, pretože nesplnil atrakciu, na ktorú sa dobrovoľne prihlásil. Odteraz by to už ale bol FK, keďže po nesplnení atrakcie o výhodu už nemal ďalšie príkazy a kill by dostať nemal, aj keď šiel na BHOP. Hádam je to dostatočne jasne vysvetlené. A všetci budú vedieť, ako riešiť takéto situácie.

K samotnému BANu...
Nebuď k Adminom drzý, správaj sa s rešpektom a tak bude potom zaobchádzané aj s tebou.

Prípadné otázky mi smerujte do PM.

Vyriešené.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Re: Mari/ Nevnimá hru + mute zato že som riešil moj FK

od Rumcajz » 21 zář 2020, 13:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz