• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Atilos|perma?|přehnaný ban
ahoj chtěl bych podat stížnost za přehnaný ban: https://www.gamesites.cz/forum/2-hriesnici-mfk-ukh-wh-jb-2-t231938.html
Admin: Atilos
dostal jsem permu za udajný WH/Radar hack..
nic takového jsem v životě nepoužil a ani nepoužiju... byl jsem s kamaradem na tsku který mi řekl kde kdo je, ano vím porušil jsem tím pravidla za což se omlouvám ale snad to není na PERMU ne ?.. bylo to kolem pulnoci tudíž žadnej tryhard a prostě chill.. nebylo tam ani moc lidi takže prostě nevidím duvod tryhardit
.. ano řekl jsem že mám WH ale tak co ? sranda musí být ne ?
nikdy semnou nikdo neměl problém a ani jsem nikdy nedostal ban.. vyjadřuju se slušně takže proste nechapu permu...
reagoval jsem na nahlašení za udajní "WH" ale jedině k čemu jsem se dopracoval bylo toto:
-----------------------------------------------------------------------------------------
Příspěvekod ericek111 » 20 zář 2020, 21:06
Gratulujem, každého si úspešne nachytal, že máš WH/radar. Vrátane mňa.
A preto Ti perma zostane. Môžeš si kúpiť unban.
-----------------------------------------------------------------------------------------
takže vlastně nic.. chtěl bych vědet jak to bude dál protože davat permabany za info na tsku mi pripadne jako hloupost... ještě když jsem nikdy předním nic neprovedl..
díky za jakoukoliv reakci a GN
Admin: Atilos
dostal jsem permu za udajný WH/Radar hack..
nic takového jsem v životě nepoužil a ani nepoužiju... byl jsem s kamaradem na tsku který mi řekl kde kdo je, ano vím porušil jsem tím pravidla za což se omlouvám ale snad to není na PERMU ne ?.. bylo to kolem pulnoci tudíž žadnej tryhard a prostě chill.. nebylo tam ani moc lidi takže prostě nevidím duvod tryhardit

reagoval jsem na nahlašení za udajní "WH" ale jedině k čemu jsem se dopracoval bylo toto:
Příspěvekod ericek111 » 20 zář 2020, 21:06
Gratulujem, každého si úspešne nachytal, že máš WH/radar. Vrátane mňa.
A preto Ti perma zostane. Môžeš si kúpiť unban.
takže vlastně nic.. chtěl bych vědet jak to bude dál protože davat permabany za info na tsku mi pripadne jako hloupost... ještě když jsem nikdy předním nic neprovedl..
díky za jakoukoliv reakci a GN

what is it that you truly desire?
-
Matesz - Drbna
[Zamítnuto] Atilos|perma?|přehnaný ban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Atilos|perma?|přehnaný ban
ještě zde přiložím odkaz na Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198142403479 

-
Matesz - Drbna
Byl jsem s Atilem na tsku. vysvětlil mi to a uznal jsem že to nevypadalo uplně legit.. a přiznal jsem se omlouvám se za dětinské zapiráni 

-
Matesz - Drbna
Tak zkusils to, no...
Zamítnuto.

Zamítnuto.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1