Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyř.]Flex / JB#1/FK

Příspěvekod Srdce » 22 zář 2020, 13:12

1. Nick: Flex
2. Steam ID: STEAM_0:0:47892251; id
3. Dátum a čas: 22.09.2020- 13:40 +/-
4. Popis situácie: CT mi nahlásilo VD a hráč vravel, že mi dáva Free VD a následne ma zabil. Hráč mi FREE VD nenahlásil, naviac ja stým nemám nič spoločné, že jedno CT to vidí tak a druhé tak.
5. Dôkaz: demo
6. Vyčasovanie: 46:25
Srdce
Pokročilý
Pokročilý

[Vyř.]Flex / JB#1/FK

od Rumcajz » 22 zář 2020, 13:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Flex / JB#1/FK

Příspěvekod Flex » 22 zář 2020, 16:42

Zdravím,
jelikož se zde bavíte o mně, tak se vyjádřím. Hráč při HVD hodil granát, načež jsem ho zabil. Následně mi brečel, že ho nehodil on a jeho kamarád tvrdil, že ten granát hodil on. Další kolo si hlavo vyžádal mikrofon a řekl mi, že dostal FK, načež jsem mu řekl, že hodil granát, on to popřel a následně mě začal urážet a nemluvil už o FK, tak jsem ho zabil. Po pár kolech se jeho kamarád napojil k CT a nahlásil mu VD, že ten granát hodil on, zatímco já říkám simonovi, ať mu VD nedává, že jsem ho zabil já. Halvo dostane VD a já ho zabíjím, protože dostal free VD.

Demo z HLTV: http://leteckaposta.cz/999463655 (čas 30:51), krásně je vidět, že granát hodil on
Demo z mého pohledu: http://leteckaposta.cz/782015550 (32:32), (40:20), zajímavá teorie xddd, začíná mluvit o blbostech ,tak
ho zabíjím
Flex
Flex
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Poland » 22 zář 2020, 17:01

Na dema se podívám později osobně.

Zatím můžu jen říct, že pokud jde o podvodné nahlášení za účelem zabanování hráče, tak to budu řešit jinak...

Flexi ty už nikdy takto hráče nezabíjej a volej admina. Nemůžeš toto dělat. Dívím se, že jako ex admin tyto situace řešíš, tak jak řešíš.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod Srdce » 22 zář 2020, 17:41

Poland píše:Na dema se podívám později osobně.

Zatím můžu jen říct, že pokud jde o podvodné nahlášení za účelem zabanování hráče, tak to budu řešit jinak...

Flexi ty už nikdy takto hráče nezabíjej a volej admina. Nemůžeš toto dělat. Dívím se, že jako ex admin tyto situace řešíš, tak jak řešíš.

Flex ako bývalej admin by mal vedieť, že som hovoril o FK ktorý mi nedal prvý krát keď som hodil granát. CT mi potom hlásilo VD zato, že si ma zabil na bloku.
Srdce
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Poland » 23 zář 2020, 07:52

Hlavo, když píšeš, že ti o kill, co si dostal za granát nejde, tak nechápu, proč si se na demu oháněl tím, že si dostal FK.

Simon jasně řekl, že máš mluvit jen a pouze o demenci a FK. Ty si se začal ohánět tím, že si něco vymyslíš a že je hráč k. apod. FK si nedostal.

Na základě dema jsem kontroloval i možné FK, o kterých mluvil hlavo ze strany Gandalfa. Příkaz, který dal opravdu příkaz nebyl. Hráči měli tedy stále doplňovat k nejbližšímu hráči. To jak Wiktor, tak i Dominik pokazili => FK nedostali. Simon by byl upozorněn.

Flex příště místo zabíjení VD přijde rovnou sem a hráče za free VD nahlásí. Protentokrát mu to odpustím.

Vyřešeno.
-M.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Zpět na JailBreak Servery