• Stránka 1 z 1
[Z]anezka/jb2
1. Popis situace - Začátek mapy, jsem u ct. Admin anezka kontroluje mikrofony a moc dobře ví, že mik mám, ale i tak mě grabne a chce po mně souvislou větu, tak řeknu souvislou větu. I tak ma furt drží v grabu a chce, abych mu něco řekl, tak mu řeknu, že mik mám a ptám se ho jestli má něco s ušima. Pak říká něco o tom, že s tímhle chováním nebudu u ct a přehodí mě. Není to poprvý, co mě jen tak přehodil, když mi kontroloval mik. Jesli má ten magor se mnou nějaký problém, tak ať to netahá na server a nekurví mi hru. díky
2. Důkazy - screenshot / demo
2. Důkazy - screenshot / demo
právoplatný následník Malackého trůnu
-
Brazzer - Zkušený
[Z]anezka/jb2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: anezka/jb2
To,že kontroluji všechny neznamená, že tebe nebudu, opakovaně mi u kontrolováni odpovídaš jednoslovečně a velmi nevhodným způsobem , to mi nestačí, když Tě žádám o souvislou větu, na kterou jsi mi řekl, jestli mám něco s ušima, kdybys toto nedělal opakovaně, tak bych Tě jenom napomenul, jak se máš vyjadřovat.
Jinak bych ti doporučil i dalšímu komentujicimu, aby se naučili základy slušného chování.
Jinak bych ti doporučil i dalšímu komentujicimu, aby se naučili základy slušného chování.
-
PoldasQweek - Mistr
A místo normálního chování mi po přehozu, napíšeš, že jsem magor, tak nevím co čekáš odemne
-
PoldasQweek - Mistr
Máš normálně odpovědět a bez keců, když mi někdo arogantně odpoví, taky mu ten přehoz dám. Příště se o trochu lépe zachovej a přehazovat tě nikdo nebude.
Stížnost zamítnuta.
Stížnost zamítnuta.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
GrooS píše:Máš normálně odpovědět a bez keců, když mi někdo arogantně odpoví, taky mu ten přehoz dám. Příště se o trochu lépe zachovej a přehazovat tě nikdo nebude.
Stížnost zamítnuta.
Co je arogantního na odpovědi... jo mám mik?
právoplatný následník Malackého trůnu
-
Brazzer - Zkušený
Re: [Z]anezka/jb2
Na tomto nic, spíš to co pokračovalo.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: [Z]anezka/jb2
GrooS píše:Na tomto nic, spíš to co pokračovalo.
Dajte mu permu jedine čo robí na JB je trollenie snaď takých hráčov tam nechcete čo len kazia hru či ?
- david5502
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1