• Stránka 1 z 1
[Vyř.]Wojcek/JB#1/FK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Wojcek/JB#1/FK
Čau, no hele čekal jsem, než to tady dáš.
Abych vše uvedl na pravou míru, tak situace vznikla kolo předtím kdy údajně hráč hlavo házel granáty a hráč Katijka psala, že ho viděla na kamerách, ale z dema jde jasně vidět, že hlavo granát nevzal, CT tam vešlo začalo střílet po jiném a hlavo mu vlezl do střely(čas 39:15). Další kolo když mu hlásil vd, tak Katijka řekla že dostal Free VD(čas 42:00), hráč Katijka si stála za svým, že hráče viděla na kamerách, poté Simon ukončil hráči hlavo vd(čas 42:45) a řekl at se připojí k nim, ovšem to hráč hlavo ignoroval, proto jsem ho zabil.
Abych vše uvedl na pravou míru, tak situace vznikla kolo předtím kdy údajně hráč hlavo házel granáty a hráč Katijka psala, že ho viděla na kamerách, ale z dema jde jasně vidět, že hlavo granát nevzal, CT tam vešlo začalo střílet po jiném a hlavo mu vlezl do střely(čas 39:15). Další kolo když mu hlásil vd, tak Katijka řekla že dostal Free VD(čas 42:00), hráč Katijka si stála za svým, že hráče viděla na kamerách, poté Simon ukončil hráči hlavo vd(čas 42:45) a řekl at se připojí k nim, ovšem to hráč hlavo ignoroval, proto jsem ho zabil.
- JoeYy
- Pokročilý
Abych ještě dodal, tak je hezké ze si mi poté psal do Pm, proč jsem tě zabil a když jsem ti všechno vysvětlil tak ses mi ještě omlouval, řekl okey a stejně jdeš plakat na forum, pro smích

- JoeYy
- Pokročilý
JoeYy píše:poté Simon ukončil hráči hlavo vd(čas 42:45) a řekl at se připojí k nim, ovšem to hráč hlavo ignoroval, proto jsem ho zabil.
Kedy mi simon ukončil VD? Nič také nepovedal a v deme je zrejme viditeľné, že nemal dôvod mi VD ukončiť - mal ešte hráčov, mal som ešte čas využiť svoje VD a keby ukončí VD, prečo ostatné VDčka sa nezapojili?
-
Srdce - Pokročilý
Srdce píše:JoeYy píše:poté Simon ukončil hráči hlavo vd(čas 42:45) a řekl at se připojí k nim, ovšem to hráč hlavo ignoroval, proto jsem ho zabil.
Kedy mi simon ukončil VD? Nič také nepovedal a v deme je zrejme viditeľné, že nemal dôvod mi VD ukončiť - mal ešte hráčov, mal som ešte čas využiť svoje VD a keby ukončí VD, prečo ostatné VDčka sa nezapojili?
Máš tam jasně daný čas, je to tam řečeno, řekl že se máš zapojit, a pokud druhé ct řeklo že to bylo Free VD, což nebylo tak co měl dělat? když to sám neviděl?

- JoeYy
- Pokročilý
Jop pardon pomýlila som si hráča budem si už na to dávať pozor
-
Katijkaa - Drbna
Veškerá chyba padla na Katijku, která opět zmátla simona. Ten situaci s FK neviděl a proto zareagoval tím, že si VD ukončil, když mu bylo řečeno, že házel granát. Simon tedy nepochybil.
Za to Wojcek mohl simonovi říct už při ukončování VD, že je VD oprávněné. A vysvětlit tam přesně to, co píše tady a to mnohem dříve. Vůbec bychom tady pak nebyli. Ban za "FK" by zde byl zbytečný.
Katijce protentokrát odpustím, bude si však dávat pozor, protože příště už trest odnese. Není to přeci jen nějaký nový nezkušený hráč.
Díky za nahlášení.
-M.
Za to Wojcek mohl simonovi říct už při ukončování VD, že je VD oprávněné. A vysvětlit tam přesně to, co píše tady a to mnohem dříve. Vůbec bychom tady pak nebyli. Ban za "FK" by zde byl zbytečný.
Katijce protentokrát odpustím, bude si však dávat pozor, protože příště už trest odnese. Není to přeci jen nějaký nový nezkušený hráč.
Díky za nahlášení.
-M.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
• Stránka 1 z 1