• Stránka 1 z 1
[Z]Žádost o Práva
Ahoj žádám o práva ano znova ..
Server : Public 1
nick ve hře : E-TALPA-ZlyFero
nick na fórum :ZlyFero
Steam ID : STEAM_0:0:496637209
Věk :23 let
Steam Nick : GS.cz # Fero^^
HLstats :http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/hlstats.php?mode=playerinfo&player=20923
Bany a prohřešky..
Bany nemám žádné ani za cheaty ani za urážky nadávky v chatu .. ale prohřešky mám .. a vím o tom .. a snažím se tomu vyvarovat .. vím že jsem se vydával za admina ale už to nedělám .. byla to jen sranda se vzpěrkou .. občas někoho napomenu když je příliš sprostý nebo někomu nadává do rodiny .. nebo při bugování texturou .. za všechny svoje prohřešky se omlouvám .
a budu se snažit jej neopakovat ..
Něco o mě ?
No tak je mi 23 let a rád hraju csko .. baví mě to ... rád koukám na seriály .. jako hobby mám auta ..
Proč bych chtěl být admin na GS ?
Z jednoduchého důvodu a tí je pomoct komunitě .. zároveň by mě to i bavilo ..
doufám že už mě sewe odpustil a nenapíše mi že nemám žádný udaní .. ano to nemám protože mám adminy v přátelích na Steamu a radši to řeším tak že danému adminovi který je online přímo napíšu .. je to rychlejší než zakládat nové vlákna tady na fórum kde to trvá třeba i hodinu než si to někdo přečte a mezi tím už je daný člověk dávno pryč .. a taky doufám že neřekne že mě má zafixovaného jako že ne .. budu se snažit slibuji ..
S pozdravem Zly Fero
Server : Public 1
nick ve hře : E-TALPA-ZlyFero
nick na fórum :ZlyFero
Steam ID : STEAM_0:0:496637209
Věk :23 let
Steam Nick : GS.cz # Fero^^
HLstats :http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/hlstats.php?mode=playerinfo&player=20923
Bany a prohřešky..
Bany nemám žádné ani za cheaty ani za urážky nadávky v chatu .. ale prohřešky mám .. a vím o tom .. a snažím se tomu vyvarovat .. vím že jsem se vydával za admina ale už to nedělám .. byla to jen sranda se vzpěrkou .. občas někoho napomenu když je příliš sprostý nebo někomu nadává do rodiny .. nebo při bugování texturou .. za všechny svoje prohřešky se omlouvám .
a budu se snažit jej neopakovat ..
Něco o mě ?
No tak je mi 23 let a rád hraju csko .. baví mě to ... rád koukám na seriály .. jako hobby mám auta ..
Proč bych chtěl být admin na GS ?
Z jednoduchého důvodu a tí je pomoct komunitě .. zároveň by mě to i bavilo ..

S pozdravem Zly Fero

-
ZlyFero - Amatér
[Z]Žádost o Práva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o Práva
Není tomu až tak dávno, co jsi mě na serveru otravoval PMkama a myslel sis, jaká to není legrace. Můj pohled na Tebe se nezměnil, ode mě práva prostě nedostaneš. Dokonce ani chvíli nevydržíš, aby sis počkal na odpověď.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: [Z]Žádost o Práva
Ano to je pravda ale následně jsem se ti omluvil .. že jsem byl naštvanej a že jse to nebude opakovat .. a ty jsi pořád zaujatý minulostí .. co bylo bylo já jsem se ti omluvil .. a tak čekal jsem si myslím dost dlouho .. na to tak sem byl netrpělivý .. no je to tvoje rozhodnutí nebudu ti ho vyvracet ..
-
ZlyFero - Amatér
• Stránka 1 z 1