• Stránka 1 z 1
(Vyřešeno)Dvojbodka/chelsea klasika nadavky do rodiny
chelsea
Steam: STEAM_0:1:18530569
Status: (Unknown)
Click here to add as friend
Poprve dostal BAN na tyden ted uz bych mu dal permici. Diky.
Důkaz zde ---> http://leteckaposta.cz/220388095
Steam: STEAM_0:1:18530569
Status: (Unknown)
Click here to add as friend
Poprve dostal BAN na tyden ted uz bych mu dal permici. Diky.
Důkaz zde ---> http://leteckaposta.cz/220388095
- CHAZMARSKAR
- Amatér
(Vyřešeno)Dvojbodka/chelsea klasika nadavky do rodiny
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
- CHAZMARSKAR
- Amatér
Re: Dvojbodka/chelsea klasika nadavky do rodiny
Keď napíšeš "A" napíš aj "B", ty dno spoločnosti.
Celý čas ma tam blokuješ, znepríjemňuješ mi hru. Robíš mi naschval zle, čo čakáš, že Ti budem vďačný za to? To, čo som napísal za tým si stojím a hádam sa Ti niečo také stane. To, že si dno,suterén absolutný nímand, to už každý vie na GS. Absolútny odpad a úplne zbytočný človek na tomto svete. Ak máš deti v skutočnosti ich ľutujem, čo doma majú za poloretardovaného diletanta. Už, len ten fakt, že máš deti a hrávaš csko o niečom svedčí, skap.
Celý čas ma tam blokuješ, znepríjemňuješ mi hru. Robíš mi naschval zle, čo čakáš, že Ti budem vďačný za to? To, čo som napísal za tým si stojím a hádam sa Ti niečo také stane. To, že si dno,suterén absolutný nímand, to už každý vie na GS. Absolútny odpad a úplne zbytočný človek na tomto svete. Ak máš deti v skutočnosti ich ľutujem, čo doma majú za poloretardovaného diletanta. Už, len ten fakt, že máš deti a hrávaš csko o niečom svedčí, skap.
-
zadajtenickname - Amatér
Maďarský odpade, mě stačí že dostaneš ban. 

- CHAZMARSKAR
- Amatér
Ty máš o tých banoch, čo písať, ty špinavec. Ja si ban odpykám a ako som písal. Ja si za tými slovami stojím. Ja nepôjdem teraz na druhý steam (ako ty) aby som mohol hrať na publicu
Vykokotenec Český nedorobený. Ešte raz. Prajem Ti všetko najhoršie v živote, skap (už nereágujem na Teba).

Vykokotenec Český nedorobený. Ešte raz. Prajem Ti všetko najhoršie v živote, skap (už nereágujem na Teba).
-
zadajtenickname - Amatér
zadajtenickname píše:Ty máš o tých banoch, čo písať, ty špinavec. Ja si ban odpykám a ako som písal. Ja si za tými slovami stojím. Ja nepôjdem teraz na druhý steam (ako ty) aby som mohol hrať na publicu![]()
Pořad dokola ty samé sračky bliješ.

- CHAZMARSKAR
- Amatér
Jak se jedna o me, tak je tu Seweee jak na koni, ale jakmile mam neco na druheho ja, tak mu to trva jak hladnemu srani. Uz se tu byl na toto aspon 15x divat a vyjadreni nula.
- CHAZMARSKAR
- Amatér
• Stránka 1 z 1