I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené] Mari / Nespravodlivosť?

Příspěvekod talenthunter » 26 zář 2020, 17:39

Tak zas a raz tu musim písať , kedže admin Mari , ktorý mna prehodil v intervale 5 sekund ked som nechcene pokazil hráčovi PP , dneska neprehodil takisto hráča ktorý pokazil PP hračovi SupreReR , hráčovi sa ani neospravedlnil , no dostal len varovanie od admina Mari . Akože ja mam pocit ze je to nespravodlive kedze v podobnej situacii som ja dostal prehoz instatne , ešte som na to aj admina upozornil , no nič neriesil , hráč SupreRer "poďakoval" za to že ho nemohol zabit.

Dôkaz : http://hltv.fakaheda.eu/20312-200926163 ... ow.dem.zip
Vyčasovanie :
12:15 - hráčove jednanie ze jasne chcel skocit do okna , takze podla mna úmyselné kazenie pp
13:20 - hráš sa "ďakuje" , ďaľej nevidim na deme žiadne ospravedlnenie .

Doplnok : Nebudem tu pisať ohladom toho ze admin Mari , ked prisiel na server , hned prvá veta odneho išla na nepriamo na mňa
2020-09-26 16:05:32 prodam kyblicek, babovicky a hrabe. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_brazilian_v2
táto veta naráža na jeho vyjadrenie v tejto stiaznosti mari-zasadlost-t232053.html a ešte na moje meno "talent ktoremu ukradli lopatku"
Tak Mari teraz sa ťa chcem opýtať vážne ťa netrápim , keď hned prvá veta po napojení mieri na mňa ?
karty na stole no nehrame sedmu
Obrázek
talenthunter
Zkušený
Zkušený

[Vyriešené] Mari / Nespravodlivosť?

od Rumcajz » 26 zář 2020, 17:39

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Mari / Nespravodlivosť?

Příspěvekod Lerko » 26 zář 2020, 17:42

Na admia Mariho jsou furt nějaké stižnosti :D
Hráč na Gamesites od 2015
Sponzor Gamesites
Lerko
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Poland » 26 zář 2020, 18:22

Začnu ty stížnosti sbírat jako pokémony.

Ano, Requen dostal jen upozornění. Protože nedělá problémy jako ty. A na tu větu? Rly? :DD Je masakr stěžovat si na toto :lol:

Měj se.

Možná bys měl huntit taky pokémony.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod talenthunter » 26 zář 2020, 23:47

Aha , poprosil by som dajake dokazy o tom ze robim problemy ,dik , nemam ani jedno nahlasenie v pp.
Obrázek
talenthunter
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Poland » 27 zář 2020, 00:01

Podívej se na svoje stížnosti. Standup.

-Kyblicek.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod ThePeace » 27 zář 2020, 14:28 VIP

Ahoj,

hráč ReQeNN precenil svoje schopnosti a miesto toho, aby sa trafil do okna, tak padol na zem. Toto je vec, ktorá sa deje na JB (hlavne pri PP).
Nehovoriac o tom, že admin tohoto hráča UPOZORNIL.
Polandove HLSTATS píše:2020-09-26 16:44:41 (Team) davej si pozor na to req.

A neviem, či som slepý, ale ja s tou lopatkou a kýblikom alebo o čo tu ide, nevidím hlbší zmysel a vôbec to neberiem ako provokáciu, preto tento bod sťažnosti považujem za bezpredmetný.

Sťažnosť zamietnutá.
ThePeace
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Vyriešené] Mari / Nespravodlivosť?

Příspěvekod talenthunter » 27 zář 2020, 20:02

Ahoj Peace , asi nevies o co go s tym prehozom minule som sa stazoval ze som dostal prehoz v par sekundach ked som omylom pokazil pp , viď stiaznost mari-zasadnutie-urazanie-t232020.html

Kedže si myslim ze tieto dve veci su rovnake , preco ja ako normalny hráč ktory ma za veľmi dlhu dobu nahratu na gs jediny ban od Admina Mariho . Nehladno na to ze Mari sa staral druhemu adminovi do roboty (dostal som upozornenie a isiel som sa ospravedlnit hracovi ) no v tom dostanem prehoz a o par dni nato dá hračovi upozornenie , hrac sa ani neospravedlnil . Ja si myslim ze to je nespravodlivost z jeho strany a ze admin je zasadnuty na par hracoch ktory maju odlisny nazor ako je jeho .

e. Peace: Dovolím si citovať kolegu.
Knedlajs píše:4.) Podľa dema si sa zabil v čase, keď si hráč vyberal PP. Ťažko určiť, či tam bol úmysel kaziť PP, no v tvojom prípade by som sa tomu nečudoval. Preto sa nedivím ani prehodeniu, ktoré si dostal.
Obrázek
talenthunter
Zkušený
Zkušený

Zpět na Stížnosti na Adminy