• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Mari - FreePrehoz /
- Název topicu - Mari / JailBreak 1
1. Popis situace - stručné, jasné, přehledné
Prvé kolo bolo HVD, a bolo miesto u CT tak som sa tam napojil a napísal som že som išiel ku CT kôli Marimu, a on povedal niečo mrmal si. A dal mi prehoz po 5s
2. Důkazy - screenshot / demo
Demo Dodám
1. Popis situace - stručné, jasné, přehledné
Prvé kolo bolo HVD, a bolo miesto u CT tak som sa tam napojil a napísal som že som išiel ku CT kôli Marimu, a on povedal niečo mrmal si. A dal mi prehoz po 5s
2. Důkazy - screenshot / demo
Demo Dodám
-
BaByBoSs - Sponzor
[Vyriešené]Mari - FreePrehoz /
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mari - FreePrehoz /
Proč tu nedáš vše 
Provokoval si záměrně. Měl jsem PP, 2x si se schovával. I když jsem ti řekl, ať se neschováváš a jdeš se střílet. Odvětil si:
Další kolo měl simona někdo jiný. Simon však umřel a ty si zůstal jako poslední CT. Vzal si simona a řekl: "Pustťe klávesnici" Po chvíli padlo: "Do boxu"
Dále jsem měl tedy puštěnou klávesnici. ostatní hráči však odešli do boxu, ty si začal opakovat příkaz "do boxu", nakonec si řekl "běžte do boxu", tak jsem šel a řekl ti, ať zabiješ ty, jež neměli plnit příkaz. Začal si zmatkovat, natož ti všichni vězni utekli.
Další kolo si vzal simona, šli jsme za tebou a řekl si: "Pustťe k a m" Pak si řekl "bežte do té hovadiny" "bežte tam ne" "bežte do tej hovadiny" a pořád se nedokázal vyjádřit srozumitelně. Řekl jsem ti, ať mluvíš srozumitelně, ty si měl max připomínky ve voicu. Než si se vyžvejknul, tak ti vězni opět utekli a opět udělali vzpouru.
Tímto skončila mapa. Já ti řekl, ať k CT nelezeš, když to nezvládáš. Odvětil si:
Divil si se, že jsem tě přehodil. Byl si AFK, přišel zpět do hr a začal provokovat.
Proč se musíš chovat jako hotento?

Provokoval si záměrně. Měl jsem PP, 2x si se schovával. I když jsem ti řekl, ať se neschováváš a jdeš se střílet. Odvětil si:
2020-09-26 12:06:06 Prebíjam aa buzeruješ ma?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_humor_2k20
2020-09-26 12:05:40 Aj mne. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_humor_2k20
2020-09-26 12:05:09 On sa schováva .). Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_humor_2k20
2020-09-26 12:05:07 XDDDD. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_humor_2k20
2020-09-26 12:05:02 MU tam staˇť. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_humor_2k20
2020-09-26 12:04:59 Nebuďem.
Další kolo měl simona někdo jiný. Simon však umřel a ty si zůstal jako poslední CT. Vzal si simona a řekl: "Pustťe klávesnici" Po chvíli padlo: "Do boxu"
Dále jsem měl tedy puštěnou klávesnici. ostatní hráči však odešli do boxu, ty si začal opakovat příkaz "do boxu", nakonec si řekl "běžte do boxu", tak jsem šel a řekl ti, ať zabiješ ty, jež neměli plnit příkaz. Začal si zmatkovat, natož ti všichni vězni utekli.
Další kolo si vzal simona, šli jsme za tebou a řekl si: "Pustťe k a m" Pak si řekl "bežte do té hovadiny" "bežte tam ne" "bežte do tej hovadiny" a pořád se nedokázal vyjádřit srozumitelně. Řekl jsem ti, ať mluvíš srozumitelně, ty si měl max připomínky ve voicu. Než si se vyžvejknul, tak ti vězni opět utekli a opět udělali vzpouru.
Tímto skončila mapa. Já ti řekl, ať k CT nelezeš, když to nezvládáš. Odvětil si:
2020-09-26 12:11:14 mari idem iba kôli tebe. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2020-09-26 12:10:31 možme. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2020-09-26 12:09:58 Pojdem.
Divil si se, že jsem tě přehodil. Byl si AFK, přišel zpět do hr a začal provokovat.
2020-09-26 12:22:31 kick. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2020-09-26 12:22:18 Jediný kto sa tu nevie chovať si ty. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2020-09-26 12:21:42 stáva sa. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2020-09-26 12:21:35 Huups, to malo byť na STEAM :/. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2020-09-26 12:21:28 pribrzdení admni. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2020-09-26 12:13:09 Nepiš. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2020-09-26 12:12:52 Ty tu robíš čari mary. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2020-09-26 12:12:05 :). Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2020-09-26 12:12:03 free Prehoz dobrý si.
Proč se musíš chovat jako hotento?
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
1.) Ja som povedal ,,Choďte do boxu" ,,Do boxu" potom som povedal ,,Choďte do boxu" . Ty si jediný tam ostal potom ako som dál posledný príkaz si išiel do boxu ku zadnej stene, nezabil som ťa. Potom bol hráč za rohom a zabil ma.
2.) Každý pochopil keď som povedal že ,,Choďte do tej somariny" išli ty si tam jediné tvrdohlavo stál.
3.) Nevieš čo máš proti tomu ako hovorím, nebudem sa kôli tebe učiť po Česky zato že si negramot a nevieš po Slovenský.
4.) A čo mení na to prehoze? Napísal som že idem ku CT kôli tebe. Ty si sa zasmial a prehodil si má bez dôvodu.
DEMO
http://leteckaposta.cz/235212389
hneď prvé kolo
2.) Každý pochopil keď som povedal že ,,Choďte do tej somariny" išli ty si tam jediné tvrdohlavo stál.
3.) Nevieš čo máš proti tomu ako hovorím, nebudem sa kôli tebe učiť po Česky zato že si negramot a nevieš po Slovenský.
4.) A čo mení na to prehoze? Napísal som že idem ku CT kôli tebe. Ty si sa zasmial a prehodil si má bez dôvodu.
DEMO
http://leteckaposta.cz/235212389
hneď prvé kolo
-
BaByBoSs - Sponzor
1) lžeš.
2) blbost. Stál jsem první v řadě mezi několika atrakcemi s puštěnou k a m. Ty si šel za mě a řekl "běžte každý do jedné somaríny". Otočil jsem se a viděl, že jsou hráči jak u dráhy, tak v náhodě. Napsal jsem ti teda do chatu: "kam?". Nakonec jsem do jedné dráhy vlezl. Nemusíš mě urážet, že jsem negramot, jelikož ti nevidím do hlavy a nevím, co myslíš, když jsem zády k tobě.
Zeptal jsem se tě jak v chatu, tak ve voicu.
4) Moc nechápu tvou logiku. Řeknu ti, ať nejdeš k CT a ty tam jdeš zpět kvůli mně? rofl
2) blbost. Stál jsem první v řadě mezi několika atrakcemi s puštěnou k a m. Ty si šel za mě a řekl "běžte každý do jedné somaríny". Otočil jsem se a viděl, že jsou hráči jak u dráhy, tak v náhodě. Napsal jsem ti teda do chatu: "kam?". Nakonec jsem do jedné dráhy vlezl. Nemusíš mě urážet, že jsem negramot, jelikož ti nevidím do hlavy a nevím, co myslíš, když jsem zády k tobě.
Zeptal jsem se tě jak v chatu, tak ve voicu.
4) Moc nechápu tvou logiku. Řeknu ti, ať nejdeš k CT a ty tam jdeš zpět kvůli mně? rofl
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Ty si mi odporučil neisť ku CT, ale nepovedal si mi že NEMOŽEŠ ISŤ KU CT, tak som išiel, nebudeš mi obmedzovať hru. 
A už nepiš, nech sa vyjadria vyššie poziicie

A už nepiš, nech sa vyjadria vyššie poziicie
-
BaByBoSs - Sponzor
Dnes alebo zajtra pozriem demo. Keď sa potvrdí Adminova verzia, dostaneš BAN. O dĺžke považujem po zhliadnutí dema, ale už len z popisu môžem povedať, že to nebude len pár hodín. Pokiaľ sa potvrdí tvoja verzia, Admin sa ti ospravedlní.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Nič z toho, čo popisujete na deme nie je. Pravdepodobne sa to stalo ešte predtým. Buď minulú mapu na konci alebo na začiatku mapy rats, čo ale na HLTV nie je. Takže môžeš dodať demo, na ktorom spomínané siutácie sú. Máš na to 24 hodín. V opačnom prípade budeme veriť Adminovi a na základe jeho vyjadrenia postupoval správne.
Toto totiž nie je správny príkaz a nemôžeš to takto hovoriť.
Aj v prvom bode sťažnosti sa vaše vyjadrenia rozchádzajú a na deme, ktoré si poslal, ich vidieť nie je.
Takže, ak niekedy v budúcnosti budeš posielať sťažnosť, tak si to demo najprv pozri a vyčasuj ho. Máš teda deň na to, aby si dodal správne dôkazy o Adminovom pochybení.
Toto totiž nie je správny príkaz a nemôžeš to takto hovoriť.
Aj v prvom bode sťažnosti sa vaše vyjadrenia rozchádzajú a na deme, ktoré si poslal, ich vidieť nie je.
Takže, ak niekedy v budúcnosti budeš posielať sťažnosť, tak si to demo najprv pozri a vyčasuj ho. Máš teda deň na to, aby si dodal správne dôkazy o Adminovom pochybení.
-
Re: [Čaká sa...]Mari - FreePrehoz /
Tak, v tomto prípade to možeš zamietunť, kedže demo nemám. Kde mi dal free-prehoz. Bolo to hneď prvé kolo (HVD)
-
BaByBoSs - Sponzor
Re: [Čaká sa...]Mari - FreePrehoz /
Dobre. Nabudúce teda s vlastným alebo takým, ktoré si aspoň pozrieš.
Zamietnuté.
Zamietnuté.
-
• Stránka 1 z 1