I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamietnuté] luk27

Příspěvekod Lotr778 » 30 zář 2020, 01:08

Nickname a:dmina luk27
steam id- nevím, vy určitě ano

Situace: Hrajeme si takhle příčemž jsem u CT a náááhle mě muj kolega (CT) dá do bloku. Samožřejmě s mojí určitou hranicí nervů mi došla trpělivost círka po jedné minutě a CT dostalo ode mně pár jmen neslušného výrazu, za což jsem dostal ban.
Vše je pochopitlené, až na to, že to CT které semnou bylo v týmu ban nedostalo ( za dávaní mně do blok) což je dle mého nazoru větší porušení pravidel ze stránky morálnosti, než nějaké nadávky,možná jsem toho kluka trošku šikanoval ale, nikdy bych nešikanoval někoho, kdo si to nezaslouží. Takto tedy chci nahlásit admina luk27 za to, že na místě nedal ban nám oboum, ale jen mě za nadávky, možná dle jeho názoru je bugování ct do bloku na místním pořádku.
S pozdravem,
Pravidelný hráč JB serverů,
Fešák a Kassanova,
Hodnej kluk maminky a děděčka co mu před výplatou domu vozí jídlo,
Váš LoTr.
Mrdej prdel
Lotr778
Zkušený
Zkušený

[Zamietnuté] luk27

od Rumcajz » 30 zář 2020, 01:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: luk27

Příspěvekod Lotr778 » 30 zář 2020, 01:10

Omlovám se,
Zapoměl jsem dodat demo ( důkaz )
Jakmile skončí mapa stáhnu záznam z GOTV a zítra to vyčasuji. Ted nemám náladu na to to dělat protože jsem na sráč dobrou noc.
Mrdej prdel
Lotr778
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod polskasila » 01 říj 2020, 00:44 VIP

Čau, chováš se tu na GS jako retard (bez pardonu) už x let. Mute ban byl oprávněný a druhé CT začalo poté normálně hrát. Já jsem dostal upozornění, že na serveru je nepořádek, tak jsem přišel, hodil jsem jeden ban tobě za nadávky na 2880min a najednou to šlo. Nějak jsem ani nekoukal na hru, řešil jsem dalších x věcí, ale tvoje nadávky mi neunikly.

Za mě bys měl mít permu, přijde mi smutné, že se chováš asi jako pětileté dítě s IQ 90, holt ne každý je při narození obdařen.

Mimochodem - ty jsi byl ten, který to celé začal. Přišlo mi zbytečné za to trestat toho druhého, který se alespoň snažil hrát.

e. polskasila: Nehledě na to, že jsi obcházel ban na SID STEAM_1:1:106763592, už jen za tohle bych ti tu permu hodil, škoda, že nejsem HLSA na JB, to už bys ji dávno měl :lol:
187
polskasila
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Příspěvekod ericek111 » 01 říj 2020, 22:35

polskasila nie je povinný riešiť jailbreakové situácie, keďže nie je JB admin a nemusí presne poznať pravidlá, postupy a nuansy adminovania, s ktorými je JB sekcia oboznamovaná pri testoch, na poradách a pri pravidelnej hre na serveroch. Ako HLSA má však samozrejme práva aj tu, aby dokázal zabrániť presne takýmto situáciám -- problémový hráč obchádza ban, rozvreskuje vulgarizmy po serveroch...

Ak by som ťa po pripojení na server videl v bloku, ako vrieskaš nadávky do voicu, hádaj, kto by dostal ban a kto nie.

Zamietnuté.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Re: [Zamietnuté] luk27

Příspěvekod Lotr778 » 02 říj 2020, 14:13

Ja jsem obdarovaný byl, jen ne asi inteligenčním qvocientem ale tam dole. Za to ty jsi obdařený asi tam nahoře. I když bych vlastně ani neřekl občas když vidím jak se nekteří admini chovají na tsku a pak zde píšou neco o IQ tak se mi chce smát :D
Polska sila hádám, že zrovna ty jsem jeden z těch případů na forku chytrej jak prase, ale když pak mluvíš na Tsku tak ten Inteligentní Qocient ztrácejí všichni kolem tebe.
Je to hezké jak si kryjete záda, protože z téhle stížnosti jsem akorat pochopil, že když někdo bude nadavat na serveru máte právo ho hodit do bloku! To je super jak se to tu hezky mění :D Klidně mi tu permu dejte stejně sem chodím hrávat jen když jsem na srač ožralej a samozřejmě dělat bordel. Po tomto už ani nemám chut zde hrát, když vidím jak si šaháte vzájemě na pindoury krejete si záda a pravidla jdou stranou :D, Máte ode mě schváleno mi nahodit permu a navzájem si vykouřit bimboše.
Papá
Mrdej prdel
Lotr778
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Gustik » 03 říj 2020, 02:26 VIP

Lotr778 píše:Máte ode mě schváleno mi nahodit permu a navzájem si vykouřit bimboše.

Perma nahozena. Jo a napíšu teda Rožkovi nebo možná Trsmanovi ať dojedou, díky za tip. 8-)

Vyřešeno.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Trsak » 03 říj 2020, 10:33 VIP

Gustik píše:
Lotr778 píše:Máte ode mě schváleno mi nahodit permu a navzájem si vykouřit bimboše.

Perma nahozena. Jo a napíšu teda Rožkovi nebo možná Trsmanovi ať dojedou, díky za tip. 8-)

Vyřešeno.

Už jedu šéfe :P
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Trsak
Profesionál
Profesionál

Zpět na Stížnosti na Adminy