I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z]neopravněný kicky a stlumení chatu odebrání práv

Příspěvekod likisek » 08 říj 2020, 18:31

tím to žádám o odebrání práv Dyo a Walky pokud bude třeba byli tam i další lidé kteří se rádi připojí a pošlou demo nebo časy HLTV neoprávněných věcí adminů a zneužití práv a pokud se tohle nebude nějak řešit dnes jsem si koupil nové VIP i když mi fungovalo staré a já to nevěděl,tak na server už v životě nepáchnu zabanujte mě aale chci finance na zpět pošlu i kody děkuji J.L.
#17 "33liky" 1515 STEAM_0:0:511816193 hraju cs už asi 17 let a na váš server jsem zavítal po mnoho letech a mám obrovsky ale obrovský problém hned na začátku co jsem začal hrát a problém spočívá v tom,že admin i když jsem měl 40 sekund do konce a byl jsem zrovna u spawnu na mapě nuke,tak jsem dostal neoprávněný kick v průběhu dalšího kola sem napsal frajerovi za co kick,tak byl arogantní a napsal jen tak další mapa to samé train 42 sekund do plantu bum a zase neopravněný kick po několika kolech jsem frajerovi napsal dítě a zase neopravněný kick a po napsání za co mi bylo napsáno nadávky což si nemyslím a nikde není psáno,že napíšu někomu dítě a je to nadávka.Další mapa aztek a vypisuji aminum jestli jim to to přijde normální zneužívat práva a kickovat mě za něco co je neoprávněné,tak se mi vysmívají a znova kick bez jakékoliv nadávky po opětovném napojení jsem psal adminovi jestli si dělá srandu přišel smajlík a výhružka at se uklidním a utlumení chatu na 10 minut o pět neoprávněně a tím chci jenom říct že nejsem jenom já co sleduji za ten den co jsem tam hrál ale mnoho dalších normálních lidí co si na adminy stěžují a chtějí v klidu se bavit a né aby nějaký machr co má práva si na servru dělal co chtěl a zneužíval to co nesmí a tím chci požádat vedení a ty co mají větší pravomoce o prozkoumání hltv časy klidně dodám a začít to řešit než ten server půjde úplně tam kam nikdo nechce.Další věc je ta že už po několik let podporuji portál finančně a nenechám si tady kakat na hlavu od nějakého nezletilého fracka co zneužívá práva tím to ukončuji debatu a nahoře vypisuju dva adminy co opravdu by měli přijít o práva děkuji za pochopení J.L.
likisek
Pokročilý
Pokročilý

[Z]neopravněný kicky a stlumení chatu odebrání práv

od Rumcajz » 08 říj 2020, 18:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: neopravněný kicky a stlumení chatu odebrání práv

Příspěvekod Walky19 » 08 říj 2020, 18:46

http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=23938

Stačí mi tvoje vyjadrovanie, dostal si ban len na 10 minút. A ešte raz opakujem, boli sme na serveri 4 admini a odo mňa si kick nedostal.
Walky19
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Nejmen » 08 říj 2020, 18:54 VIP

Zdar.

Za prvé já tě kicknul jen jednou, ale po zhlednutí tvého chatu v HLTV tak jsem byl celkem vyděšený, píšeš o tom že server pro postižený atd. Nevím kde se v tobě bere, ale jak si říkal, že hraješ csko 17 let, jenže tady nikoho bohužel nezajímá jak dlouho hraješ, ale tady se jednalo o tvé chováni, pokud jsi dospělý tak máš asi nějakou poruchu, protože toto není normální, aby si psal každému dítě, koště a podobné další slova. Pokud si myslíš, že jsem dopustil nějakých prohřešků co se týče Adminováni, tak jsem plnil jen svoji povinnost, za což jsi už stěžovali i jiní, jenže ono se stačí jen podívat na tvůj chat záznam a jsme doma. :)

Měj se hezky.
s Pozdravem Dyo^
Čím je život těžší, tím je hezčí.

ADMIN ( 6.2.2020 )
Nejmen
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Kape » 08 říj 2020, 18:57

Já myslím že máš v určitém případě pravdu. Ale tím vypětím si to zabil, to už znám :) Nasrat se ok ale až na forum :) Je to pruda ale je to tak. Ve velkém se tady stěžuje na adminy, že neplní svou funkci: nadávky, kemp a další porušení pravidel, za mě ok je třeba jim říct co dělají špatně a věř, že si to uvědomují. Tak prostě jednají... né vždy adekvátně, ale jednají. Abych se tě zastal tak já bych řešil spíše to co vádí více než 5% hráčú ve hře, a hlavně cheat. Jenže pravidla jsou nějak nastaveny. A bohužel to dopadne tak jak to dopadlo v tvém případě.
Obrázek[/url]
Kape
Amatér
Amatér

Příspěvekod likisek » 08 říj 2020, 18:59

vůbec nepiš něco co není pravda najed mi chatlog a potom zpívej a nemachruj tu si arogantní na servru co říkají lidi a jen co ti nekdo napíše hned kickuješ a děláš si co chceš a takéto adminy portál nepotřebuje mě je 44 let a tohle sem za 17 let cs nezažil a to jsme vyhrávali ligy o 100 šest a strašně mě mrzí že si prostě děláš co chceš a to že tam byli 4 admini mě vůbec nezajímá mě zajímá to že zneužíváš práva a neoprávněně děláš úkony to co nesmíš a to mě sere a proto žádám aby se vyjádřilo vedení k tomu co se tu děje časy klidně dodám z HLTV už 5 7 let platím VIP a to moc nehraju a neplatím to pro to aby mě nějaký klučík namistrovaný kickoval a když něco napíšu,tak mě umlčel na chetu ,tak se to prostě nedělá a ty admini za 3 hopdiny hraní co vidím co tam dělají,jak sou lidi nasraný a rači jdou jinam se opravdu nedivím a celkem mě to mrzí pokud se to nějak nedořeší prosím o zpětnou platbu a zablokujte mě a já tu na vždy končím děkuji
likisek
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Kape » 08 říj 2020, 19:03

Vysvětli mi co s tím má společného tvé dlouhodobé hraní a platba ku GM? :) Tohle by bylo podplácení nemyslíš?
Obrázek[/url]
Kape
Amatér
Amatér

Příspěvekod likisek » 08 říj 2020, 19:04

ja řeším věci které si porušoval ty a pak sem začal bejt nasranej,protože si děláš co chceš a to neříkám jen já ale garantuji ti kdyz napíšu lidem co tam byli na servru,tak se rádi připojí taky a to že mě kickneš za dítě to sem nezažil to že mám 40 sekund do plantu a kick si děláš prdel ???? tak co si za admina ?? to zneužíváš práva ted mluv ??? řeš to co si udělal neopravněně a ne to co si udělal opravněně ??? 40 sekund do konce kick 42 sekund do konce kick napsal sem dítě kick ???? za co ban chatlog 10 minut za co jediuna nadavka tam nebyla,tak se uklidni a jednej jak chlap a ne jak kluček 15 letej
likisek
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Seweee » 08 říj 2020, 19:04

Zase a opět stejná písnička. Obdivuju adminy, že měli tak dlouho trpělivost a nedostal jsi ten 10-ti minutový mute ban dříve. V reasonu jsou předdefinovány nadávky, ale užívá se také mimo jiné při úmyslných provokacích, což je právě tento případ. Ban je oprávněný a zcela na místě.

Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Kape » 08 říj 2020, 19:06

Tím že jsi se zvýhodnil placením je spíše špatně. Za tohle dávám velký minus GM :) všichni by měli mít stejné šance.
Obrázek[/url]
Kape
Amatér
Amatér

Příspěvekod likisek » 08 říj 2020, 19:08

kurva ty řešíš píčovinu ted a neřešíš konkrétní věc a to mě sere chápeš to ?? já řeším úplně něco jiného čím to začalo a ty řešíš furt to co je uplně vedle řeš to co sem psal a ne blbosti jiný a pak řeěme tohle
likisek
Pokročilý
Pokročilý

Re: [Z]neopravněný kicky a stlumení chatu odebrání práv

Příspěvekod Kape » 08 říj 2020, 19:09

Tak si normálně zahraj :)
Obrázek[/url]
Kape
Amatér
Amatér

Příspěvekod likisek » 08 říj 2020, 19:11

si děláš prdel taky ??? já budu hrat v klidu aby mě nekdo kickoval neopravněně ??? nic seru na to pošlete na zpět prachy zabanujte mě a tím to pro mě hasne já tu nebudu hrát aby nějaký namachrovaný trouba mě neopravně kickoval za něco co nesmí
likisek
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Kape » 08 říj 2020, 19:13

Neblbni, prachy si poslal ne proto aby jsi si mohl dělat co chtěl. Prostě tě něco naštvalo tak si to vyřiď v klidu s tím adminem... Opravdu jsi to pak přeháněl :) stačilo se s ním v klidu pobavit. :)
Obrázek[/url]
Kape
Amatér
Amatér

Příspěvekod likisek » 08 říj 2020, 19:20

ja sem se snim bavil v klidu a on mi dal ban na 10 min na chat tak co tu vypisujes za picoviny ??
likisek
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Seweee » 08 říj 2020, 19:25

Žádné prachy zpátky nedostaneš. Kvůli spamu lock.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy