• Stránka 1 z 1
[Z] Žádosť o admina .
Nick na server: tomflex:)
SID: STEAM_1:1:109123465
Sekcia , na ktoré chci práva: Public server only De_Dust 2 .
Vek: Mám 20 rokov
Moje HlStats: https://www.faceit.com/en/players/Prochec - za čias plne aktívneho hrania faceitu dosiahnutý lvl 9
Bany, ktoré som dostal: S týmto na šťastie skúsenosť zatiaľ nemám no podarilo sa mi dostať pár krát MUTE za veci ktoré som písal ako napr. nadávanie a pod. som si toho vedomí no vždy to bolo na základe toho že niekto cheatoval alebo urážal niekoho a nikto to neriešil .
Niečo o mne: Volám sa Tomáš mám 20 rokov som zo Záhoria , pracujem zatiaľ iba 1 rok no baví ma hrať hry hlavne čo sa týka Counter Striku , či už 1.6 alebo GO .
Prečo práve ja : Som schopný komunikovať , rad riešim problém či už ľahšieho alebo zložitejšieho typu rád sa porozprávam či na TS a pod. Chcel by som sa starať o Public a mat to tam pod kontrolou nech tam hrajú všetci rovnako a čisto . Žiadne podváďanie nič .
Skúsenosti s CS:GO : ako admin skúsenosti konkrétne v CS:GO nemám no v 1.6 hej , konkrétne cs:go hrám viac ako 6 rokov .
Dakujem .
SID: STEAM_1:1:109123465
Sekcia , na ktoré chci práva: Public server only De_Dust 2 .
Vek: Mám 20 rokov
Moje HlStats: https://www.faceit.com/en/players/Prochec - za čias plne aktívneho hrania faceitu dosiahnutý lvl 9
Bany, ktoré som dostal: S týmto na šťastie skúsenosť zatiaľ nemám no podarilo sa mi dostať pár krát MUTE za veci ktoré som písal ako napr. nadávanie a pod. som si toho vedomí no vždy to bolo na základe toho že niekto cheatoval alebo urážal niekoho a nikto to neriešil .
Niečo o mne: Volám sa Tomáš mám 20 rokov som zo Záhoria , pracujem zatiaľ iba 1 rok no baví ma hrať hry hlavne čo sa týka Counter Striku , či už 1.6 alebo GO .
Prečo práve ja : Som schopný komunikovať , rad riešim problém či už ľahšieho alebo zložitejšieho typu rád sa porozprávam či na TS a pod. Chcel by som sa starať o Public a mat to tam pod kontrolou nech tam hrajú všetci rovnako a čisto . Žiadne podváďanie nič .
Skúsenosti s CS:GO : ako admin skúsenosti konkrétne v CS:GO nemám no v 1.6 hej , konkrétne cs:go hrám viac ako 6 rokov .
Dakujem .

- tomflex
- Kolemjdoucí
[Z] Žádosť o admina .
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádosť o admina .
Dodatok * Prečo práve ja : hrám tam velmi často a v poslednej dobe tam bola uz kopa cheaterov no ziadny admin nebol aktivny ktory tam mohol prist , chcel by som to zlepšiť.
- tomflex
- Kolemjdoucí
Ahoj,
! chat máš plný nadávok
! nahlas aspoň 5 ľudí do PP
Vzhľadom na ten chat, v ktorom máš milion nadávok ZAMIETNUTÉ.
Ďalšiu žiadosť si môžeš založiť za 4týždne(28dní od dnes), no za každého hráča, ktorého nahlásiš a bude potrestaný ti uberiem 1 deň, tak ukážeš aktivitu hodnú Admina. Pokiaľ to bude mimo PP napr.: adminovi, tak si urob screenshot.
! chat máš plný nadávok
! nahlas aspoň 5 ľudí do PP
Vzhľadom na ten chat, v ktorom máš milion nadávok ZAMIETNUTÉ.
Ďalšiu žiadosť si môžeš založiť za 4týždne(28dní od dnes), no za každého hráča, ktorého nahlásiš a bude potrestaný ti uberiem 1 deň, tak ukážeš aktivitu hodnú Admina. Pokiaľ to bude mimo PP napr.: adminovi, tak si urob screenshot.
http://steamcommunity.com/profiles/76561198413472904
-
LynxQ - Drbna
Na tie nadávky v chate som sa vyjadril prečo a aky je dovod toho .
- tomflex
- Kolemjdoucí
Základní podmínky jsou pro všechny stejné a pokud nadáváš kvůli cheaterům, tak ho radši nahlaš do PP nebo zavolej admina. Těmi nadávkami to totiž (možná překvapivě) nevyřešíš. 
A pro příště rovnou dodej odkaz na HLStats a ne na Faceit.

A pro příště rovnou dodej odkaz na HLStats a ne na Faceit.
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1