• Stránka 1 z 1
[Vyřešené] žiadosť o práva
Nazov: Furien#1
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Furien serveroch.
Nick v hre : Jaeger
Nick na fóre : JaegerF1
Vek : 17
Steam nick : kzipex
Steam ID : STEAM_0:0:545905506
Mal som niejake bany na Furiene za nadavky, mrzí ma že som niekedy vulgárny kedže za niektorych hračov ktory lezú po txt a nedá sa zohnať nejaky admin, jedine simplex a ten tiež nema boh vie vela času tak sa niekedy dokažem rozčuliť, je mi to ľuto a už sa budem snažiť sa kontrolovať.
Niečo o sebe : Ahoj volám sa Andrej, som z kraju košice, môje obľubene aktivity su, cs 1.6, mmorpg hry a tak dalej, často som na servere niekedy aj cely den podla toho či tam niekto hraje, mám 17 rokov a študujem autoopravara, na rok mam už 18 rokov a pôjdem do zahraničia si privyrobiť nejake peniaze ale to už je vedlajšie, bol by som veľmi rad ak by ste ma prijali to vašho admin teamu, alebo aspon zobrali za akademika aby som vam ukazal že som toho titulu hodny, tsko mam môžem prisť pokecať s niekym ak sa bude dať.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Na furiene veľmi často vidim adminov tak by som chcel tiež slúžiť a pomahať adminom plniť ich pracu, hrával som furien pred nejakymi rokmi čo boli ešte 10 furien serverov a bolo dosť veľa adminov teraz už maločo stretavam tak by som sa chcel k nim pridať bude to pre mna menši sen byť adminom dakujem
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Furien serveroch.
Nick v hre : Jaeger
Nick na fóre : JaegerF1
Vek : 17
Steam nick : kzipex
Steam ID : STEAM_0:0:545905506
Mal som niejake bany na Furiene za nadavky, mrzí ma že som niekedy vulgárny kedže za niektorych hračov ktory lezú po txt a nedá sa zohnať nejaky admin, jedine simplex a ten tiež nema boh vie vela času tak sa niekedy dokažem rozčuliť, je mi to ľuto a už sa budem snažiť sa kontrolovať.
Niečo o sebe : Ahoj volám sa Andrej, som z kraju košice, môje obľubene aktivity su, cs 1.6, mmorpg hry a tak dalej, často som na servere niekedy aj cely den podla toho či tam niekto hraje, mám 17 rokov a študujem autoopravara, na rok mam už 18 rokov a pôjdem do zahraničia si privyrobiť nejake peniaze ale to už je vedlajšie, bol by som veľmi rad ak by ste ma prijali to vašho admin teamu, alebo aspon zobrali za akademika aby som vam ukazal že som toho titulu hodny, tsko mam môžem prisť pokecať s niekym ak sa bude dať.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Na furiene veľmi často vidim adminov tak by som chcel tiež slúžiť a pomahať adminom plniť ich pracu, hrával som furien pred nejakymi rokmi čo boli ešte 10 furien serverov a bolo dosť veľa adminov teraz už maločo stretavam tak by som sa chcel k nim pridať bude to pre mna menši sen byť adminom dakujem

Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
- JaegerF1
- Kolemjdoucí
[Vyřešené] žiadosť o práva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žiadosť o práva
Ešte raz aka bola otazka? 

- JaegerF1
- Kolemjdoucí
Ahoj, dodej prosim své hlstats.
25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
-
dominikkriz2323 - CS 1.6 Admin
Tak chat máš hrozný, navíc tohle je tvůj první příspěvek na foru. K tomu mi prišla negativní reference na tebe od admina. Z toho vyplývá, že by ses měl začít chovat ukázkově a nebylo by na škodu sem tam nahlásit nějakého hříšníka do porušení pravidel. Až si budeš myslet, že jsi tohle všechno splnil, tak si můžeš požádat znova, nejdříve však za měsíc.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
-