• Stránka 1 z 1
Neznámy problém
Čaves, mám jeden taký probém, ktorý stále pokračuje a neviem čo stým, nedávno som sem písal kvôli tomu istému problému, je to vlastne ako keby reset celej hry, všetko sa mi na serveroch vynuluje (skóre), úplne mi vynuluje keyboard v hre, zmiznú skins a podobné nainštalované veci do hry, takto to vypadá nejak, k tomu mám ešte temnejšiu obrazovku v hre, nerobí mi to problém
sa naspäť vrátiť do pôvodných koľají, všetko vrátiť do hry, reinštalovať CS a vrátiť naspäť ostatné veci, ale časom opakovania problému už ma to vedie sem, rád by som bol za nejakú šikovnú odpoveď kedže to minule nevišlo, nemyslím si inak že mám problém s PC, je to tou hrou, alebo čím????
sa naspäť vrátiť do pôvodných koľají, všetko vrátiť do hry, reinštalovať CS a vrátiť naspäť ostatné veci, ale časom opakovania problému už ma to vedie sem, rád by som bol za nejakú šikovnú odpoveď kedže to minule nevišlo, nemyslím si inak že mám problém s PC, je to tou hrou, alebo čím????
-
NoiceMonster - Amatér
Neznámy problém
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Neznámy problém
Ahoj, mal som podobný problém skús preinštalovať Windows mne to pomohlo
„All things are difficult before they are easy.“
-
Vandoren - Sponzor
Ahoj
https://www.gamingcfg.com/config/default-cs-1.6-config
toto si vlož do cstrike a už sa ti to nestane ale najlepšie by bolo keby vymažeš csko aj so složkou cstrike a znova ho nainštaluješ potom už bude všetko v poriadku.
-erwin
https://www.gamingcfg.com/config/default-cs-1.6-config
toto si vlož do cstrike a už sa ti to nestane ale najlepšie by bolo keby vymažeš csko aj so složkou cstrike a znova ho nainštaluješ potom už bude všetko v poriadku.
-erwin
Viete prečo deti v Afrike nejedia lieky?
Lebo je na nich napísané až po jedle.
Lebo je na nich napísané až po jedle.
-
erwin - Spamerův sluha
Díky, skúsim a uvidím čo bude do budúcna! 

-
NoiceMonster - Amatér
• Stránka 1 z 1