I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] eZz/Jailbreak#3

Příspěvekod FurtiveCz » 17 říj 2020, 02:25

Název tématu [Server / Nick admina]: ☢eZz
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/ezzicek
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Admin nedává pozor a dle mého názoru banuje příliš unáhleně.
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]:

1. "Drobnosti"
19:25-22:00| "Hledá" rebela a nevnímá co příkazy od simona, reaguje až pote so Lady Gulage (gulaš) si vyžada mikrofon, mohl se vyhnout FK. (dejme tomu, chápu)
23:30-24:30| Utočí na hráče Lifon s tím že má dávat pozor přitom ho sám par minut zpět nedával. :D
35:30-37:20| Sranda jistě se všichni zasmáli, ale dle mého názoru je to zbytečné zdržovaní (oba víme proč jsi to takhle udělal). :)
42:40-43:30| Podle mě to bylo zbytečné, jen kvuli tomu že jsem se napojil do CT, tak dělat tohle? :D
45:30-skoro konec| Nadržovaní? Atrakce by se neměla upravovat v polovině, ale na začátku, případně atrakci dat od začátku.

2. Ban
4. Kolo| Na mapě č.1 jsem byl kicknut (nepamatuju si za co, ale dejme tomu), byl jsem i umlčen na 10 minut (za slovo nasrat...), no pak jsem byl v klidu, neřešil jsem nic a cca po hodině mi ujede slovo kur.. a dostanu 12 hodin mute.

Vím že se mam na serverech chovat slušně, ale banovat za slovo nasrat a kur.. se mi zda prostě přehnané (pokud to není opakovaně), do toho voice chatu to prostě ujede.

ad1) http://leteckaposta.cz/462512998
ad2) http://leteckaposta.cz/857787141

V případě že má nahlášený admin nějaké situace ve kterých nadávám či jinak porušuji pravidla, případně pokud by moje verze neseděla, tak prosím o vyčasování dema z map, rád se na to podívám.
FurtiveCz
Zkušený
Zkušený

[V] eZz/Jailbreak#3

od Rumcajz » 17 říj 2020, 02:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: eZz/Jailbreak#3

Příspěvekod HexikCZE » 17 říj 2020, 08:58

FurtiveCz píše:Název tématu [Server / Nick admina]: ☢eZz
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Admin nedává pozor a dle mého názoru banuje příliš unáhleně.

1. "Drobnosti"
19:25-22:00| "Hledá" rebela a nevnímá co příkazy od simona, reaguje až pote so Lady Gulage (gulaš) si vyžada mikrofon, mohl se vyhnout FK. (dejme tomu, chápu)
23:30-24:30| Utočí na hráče Lifon s tím že má dávat pozor přitom ho sám par minut zpět nedával. :D
35:30-37:20| Sranda jistě se všichni zasmáli, ale dle mého názoru je to zbytečné zdržovaní (oba víme proč jsi to takhle udělal). :)
42:40-43:30| Podle mě to bylo zbytečné, jen kvuli tomu že jsem se napojil do CT, tak dělat tohle? :D
45:30-skoro konec| Nadržovaní? Atrakce by se neměla upravovat v polovině, ale na začátku, případně atrakci dat od začátku.

2. Ban
4. Kolo| Na mapě č.1 jsem byl kicknut (nepamatuju si za co, ale dejme tomu), byl jsem i umlčen na 10 minut (za slovo nasrat...), no pak jsem byl v klidu, neřešil jsem nic a cca po hodině mi ujede slovo kur.. a dostanu 12 hodin mute.

Vím že se mam na serverech chovat slušně, ale banovat za slovo nasrat a kur.. se mi zda prostě přehnané (pokud to není opakovaně), do toho voice chatu to prostě ujede.

V případě že má nahlášený admin nějaké situace ve kterých nadávám či jinak porušuji pravidla, případně pokud by moje verze neseděla, tak prosím o vyčasování dema z map, rád se na to podívám.

Imagine furtivku, broučku ty jsi ale super nahlašovatel, krása broučku. ;) :!:
https://www.youtube.com/channel/UCgyYvZNwO7Qyv3KcKhnmlV
Motto GS: Co platilo včera, neplatí dnes. :)
Obrázek
HexikCZE
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod eZzik00 » 17 říj 2020, 10:24

FurtiveCz píše:Název tématu [Server / Nick admina]: ☢eZz

1. "Drobnosti"

2. Ban

Tak začneme tedy od začátku... mapa vipinthemix.

Tak jak jsi napsal, hledal jsem rebela, poté jsem kontroloval jednu věc, zda jeden hráč neobchází ban, no a poté tam začali i Tčka řešit že proč zabil celý tým, tak jsem se zeptal co se stalo ať mi to tedy znovu vysvětlí, dostali jsme se až na závěr a hráči jsme to vysvětlili jak má nadále postupovat...

I z dema jde vidět že lifon tam dělal něco jiného než to že sledoval hru, tak nevím co tu tedy řešíme.. Ať už dělal cokoliv, tak tu hru fakt nesledoval.. Nechápu jak tedy můžeš tuhle situaci přirovnat k té 1. absolutně si protiřečíš.
Navíc tomu Lifonovi jde fakt blbě rozumět, protože má nekvalitní mik a furt takhle provokuje, nechápu co jsi tedy na serveru řešil.

Je to věc která ničemu nevadí, když chceš hráče zabít a je například někde, tak si z něho též uděláš srandu, na tomhle nic zlé nevidím, navíc jsi opět napsal do chatu "zmrd" čehož jsem si nevšiml, jinak bych zakročil rovnou.

Nevím kde jsi tohle slyšel ale zrovna na fotbale je tohle úplně běžné a navíc když schválně zdržují...

Tak se přesuneme na druhou mapu (citrus)
3:30 - hráči always jsi dal jasný FK, kdybych to následně neřešil, tak by jsi to nechal bez nějaké patřičné omluvy (VD)

4:50 - On nepopoběhnul? když jsem ti to řekl znova věděl jsi že s tím úmyslným fk nepochodíš, tak jsi to zahrál že to víš a že mu dáš VD..

4:20 - dal jsi Fk hráči worsexik.. ikdyž ti psal v chatu že šel ve "wolku" neřešil jsi to.

7:10 - řešení FK, zase podle tebe popoběhnul? To už je divný, nemyslíš?

9:00 - dal jsi FK Snooper, byl na výstřelu.. jak jsem ti pak následně na serveru říkal i z dema to jde jasně vidět..

10:35- "Ticho kurv*" toho jsme si nevšimli protože lifon a jeho mik.. další nadávka... (atilos něco takový slyšel ale nebyl si jistý, proto jsme to teda dále neřešili, já jsem nic neslyšel jelikož mě začali z těch kvalitních miků blbout sluchátka)
Po zbytek kola si se semnou hádal, jen za to už jsi měl být u Tček...
Následně tu z dema je jasně vidět že jsi mu daný FK dal. a ještě jsi tvrdil to co se vůbec nestalo..

14:45 - Další bezdůvodný kill.. a zrovna hráči se kterým se furt bavíš na ts a zrovna jsi s ním i v ten daný moment na tsku byl.. zajímavé.

18:10 - Jsi s Falconyrem a ostatníma prudéráma na tsku, bylo slyšet že ti něco říká.. poté dáš mik falconyrovi.. Bez toho aby jsi něco napsal, prostě jen tak.

21:20 - jsi řekl "kurva" Jsem si zjišťoval jestli jsem ti fakt dával ten ban na 10m, tak jsem nebanoval hned ale až po sléze, atilos slyšel něco ve stylu "kur" a proto řekl : nikšopa.

21:30 - Jsi chtěl úmyslně nadržovat hráči Randy (další tvůj kamarád co s tebou v tu chvíly byl na tsku) Atilos ti v tom chtěl zabránit ale zrovna jsi dostal ban... Sice tam byl ale spadl, takže tak.
eZzik00
CS:GO Admin

Příspěvekod ericek111 » 18 říj 2020, 02:59

1. mapa

20:00 - Tu sa mi zdala reakcia eZza celkom arogantná. Nevidel som celé demo, takže nepoznám úplne kontext, no i tak sa dalo reagovať menej agresívne, hlavne keď sa stala úprimná chyba.

24:30 - Úplne zbytočné riešenie nejakého dávania/nedávania pozor, nebolo kvôli tomu počuť dva príkazy Simona. Minútu a pol musíme riešiť, ako Lifon niečo prepočul.

36:30 - Určite tých 5 sekúnd, kým si vybehol na stupienok, oželieš. Kvitujem kreativitu.

43:00 - Kolo sa dalo ukončiť o dosť skôr, len v priestore outsidu si viem predstaviť aspoň 5 atrakcii. Zbytočné naťahovanie len kvôli futbalu, čo nie je vôbec kreatívna atrakcia.

45:30 - Simon by nemal v priebehu atrakcie meniť jej pravidlá, no ak dôjde k nedorozumeniu (alebo vysvitnú slabé miesta v počiatočnom návrhu atrakcie) a úpravou nebude nikto viditeľne zvýhodnený, je to akceptovateľné. Verím, že admin by nenadržiaval.

2. mapa

3:30 - Pre vyhodenie guny vôbec nie je potrebné hýbať hlavou a preto tento hráč porušil príkaz nehýbania sa. Nemyslím si, že toto bral Furtive do úvahy...

4:50 - ... však určite by Furtive nedal len tak niekomu kill a bez jediného argumentu ďalšie kolo VD. :)

9:00 - Dostali FK všetci traja. Výstrely boli po celej mape a Simon mal jednoznačne presne znovu streliť a špecifikovať, kde mali byť. Ak 4x Furtive povie "ne, tady, tady", tak sa nemožno čudovať, že hráči budú zmätení a obzerať sa, kde majú byť.

10:35 - Osobne pri počúvaní dema mi to nejak uši nevyrazilo, ale na server to nepatrí.

14:45 - Furtive by si mal zabezpečiť makro, aby každý výstrel musel potvrdiť dvoma ďalšími klikmi. Lebo dáva zbytočné FK a následne VD.

18:10 - Ťažko veriť, že Falconyr je admin. Tiež nechápem, prečo Furtive zapína mikrofóny kvôli takýmto nezmyslom. Nečudoval by som sa, ak by Furtive dostal move.

21:20, 21:30 - Aj keď mi takéto mute bany po prescrollovaní chatlogu, konzoly, banlistu, zhliadnutí videa a historických záznamov prídu obyčajne zúfalé, v tomto prípade to chápem, navyše to zabránilo možnému nadržiavaniu, takže ďalšie plus. Vôbec si nemyslím, že ban bol unáhlený.

Furtive si dá pozor na svrbľavý prst a papuľku, eZz popracuje na "prístupe k zákazníkovi".

Vyriešené.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111

Zpět na Stížnosti na Adminy