• Stránka 1 z 1
[Vyř.]S3nSE^ /JB3 / Nadavky přes google prekladac
S3nSE^
STEAM_0:1:426762358 (screen SID nemám
ale má ho při sobě admin Majk kterého jsem následně poprosil aby ho udělal )
18.10 0:15 +-
Hráč přišel na JB3 s tím že ho na JB1 kicknul admin.. tak spustil svůj krásný google překladač a jel.. padlo aj pár nadavek stylu .... syn
Demo
15:22 - 17:38
děkují za potrestaní tohoto hráče
STEAM_0:1:426762358 (screen SID nemám

18.10 0:15 +-
Hráč přišel na JB3 s tím že ho na JB1 kicknul admin.. tak spustil svůj krásný google překladač a jel.. padlo aj pár nadavek stylu .... syn
Demo
15:22 - 17:38
děkují za potrestaní tohoto hráče
„Protože ten kdo chce příliš moc, může ztratit úplně všechno a kdo chce zas od života moc málo, nemusí dostat vůbec nic..“
Ex-Akademik od 18.3 - 201/150 bodu
Ex-Akademik+ 20.5.2019
Ex-CS Admin All servers - 21.1.2020

Ex-Akademik+ 20.5.2019

-
Paulie105 - Mistr
[Vyř.]S3nSE^ /JB3 / Nadavky přes google prekladac
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: S3nSE^ /JB3 / Nadavky přes google prekladac
Zařiď si nějak ten SSID.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Re: [čeká se..]S3nSE^ /JB3 / Nadavky přes google prekladac
http://leteckaposta.cz/292944624 Poland tu máš SID
-
Majky97 - Zkušený
Paulie105 nemaš nic lepšího na práci? to se tak nudíš, že musíš nahlašovat za kazdu chujovinu.. no počkej si 

-
S3nSE - Kolemjdoucí
Přesně Michale, Jakub si ten BAN zaslouží je to pro jeho vlastní dobro. 

Môj názor nikoho nezaujíma.
Nebudem sa vyjadrovať kam nemám.
Nebudem písať zbytočné komentáre.

-
d0gskrrrhahah - Kolemjdoucí
Aha a ty jsi ještě proti mě Davide ty buzíčku jeden tfuj falešnej si! uz to je trapne jak furt všem lezeš do řiti jen aby sis ze mě udělal kokota
sorry ale je to tak
kdybys radši napsal mě a ne furt rejpal.. a nediv se ze do tebe jedu kdyz furt pises vsude jenom moje jmeno, uz z tym přestaň bo to uz je trochu moc, díky lásko <3 

-
S3nSE - Kolemjdoucí
No jo typickej Jakub
Když neví co ,tak začneš nadávat všem okolo sebe ,když ti dojdou argumenty. Nic jiného neumíš ? Debílek
Já se jenom umím kamarádit s lidma, to že ty to neumíš a nemají tě rádi je smutný 

-
No jo typickej Jakub
Když neví co ,tak začneš nadávat všem okolo sebe ,když ti dojdou argumenty. Nic jiného neumíš ? Debílek
Já se jenom umím kamarádit s lidma, to že ty to neumíš a nemají tě rádi je smutný 
Co vím, tak já do tebe nikdy nezačal rejpat jako první, já su ze sebe umím udělat srandu, ale to už není sranda jak furt všude do mě jedeš a přitom si neumíš udělat ze sebe srandu, tobě člověk řekne tvoje máma a ty do mě jedeš, jak bych ti ju chtěl zabít, ale jak to je na mně tak to se směješ to tě nesere a mě to je jedno ja se tez zasměju. Tak už si nech ty řeči bo já mám rád srandu, ale to už není sranda jak ti něco řeknu a ty si z toho neudelas srandu moreeee vzpamatuj se chlapče.. a jestli sis všiml tak jedu jenom do tebe, protože ty si začínaš a jenom jsem tě poprosil jestli bys z tým nemohl přestat to je vše. Jestli si ze sebe nebudeš umět udělat srandu a budeš si moje jméno brát furt do huby tak to budu řešit jinak a mám v piči.

Co vím, tak já do tebe nikdy nezačal rejpat jako první, já su ze sebe umím udělat srandu, ale to už není sranda jak furt všude do mě jedeš a přitom si neumíš udělat ze sebe srandu, tobě člověk řekne tvoje máma a ty do mě jedeš, jak bych ti ju chtěl zabít, ale jak to je na mně tak to se směješ to tě nesere a mě to je jedno ja se tez zasměju. Tak už si nech ty řeči bo já mám rád srandu, ale to už není sranda jak ti něco řeknu a ty si z toho neudelas srandu moreeee vzpamatuj se chlapče.. a jestli sis všiml tak jedu jenom do tebe, protože ty si začínaš a jenom jsem tě poprosil jestli bys z tým nemohl přestat to je vše. Jestli si ze sebe nebudeš umět udělat srandu a budeš si moje jméno brát furt do huby tak to budu řešit jinak a mám v piči.
-
S3nSE - Kolemjdoucí
Kluci, tohle si vyřešte mezi sebou v PM.. poprosím o lock do doby než to nějaký kontrolor vyřeší díky 

„Protože ten kdo chce příliš moc, může ztratit úplně všechno a kdo chce zas od života moc málo, nemusí dostat vůbec nic..“
Ex-Akademik+ 20.5.2019

Ex-Akademik+ 20.5.2019

-
Paulie105 - Mistr
Pauli celý GS musí vědět ,jak je ubrečený a neustojí ten psychický nátlka na sebe. Aha nezačal si první ? A kdo hned říká ,že když jedu k babce na víkend ,tak hned Damiánovi, Danielovi a všem u nás na TS říkáš ,že šukám svojí babku a nadávat do rodiny ?
To je moc vtipný teda xdd To že to říkáš ostatním a jim to nevadí neznamená ,že to musíš říkat i mně. Když ty moc dobře víš ,jak mi to vadí ,když mi někdo jede do rodiny.... Zamysli se nad sebou a jestli svoje názory na mě vždycky dusíš a výjdou z tebe jen ,když chlastáš, tak si docela mrdka...

-
vole to je chuj xd on mi muže nadávat do matky a já mu ne xd to zní fér. Mi píše jak by mě vypl na ulici xd no já mám dost.
-
S3nSE - Kolemjdoucí
Prosím nespamujte to tu nesmysly a nadávkami.. Nikdo na to není zvědavý. Hned ráno po škole se na to vrhnu a vše prošetřím. 
Do té doby lockuji...

Do té doby lockuji...
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Po zhlédnutí bych hráče pouze přehodil s banem na 10 min max.
Příště mu to tak lehce neprojde.
Díky.
-M.
Příště mu to tak lehce neprojde.
Díky.
-M.
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
• Stránka 1 z 1