• Stránka 1 z 1
[V] Žádost o unban
Názov topicu: Sarmi / TTT2
Vaše SID: STEAM_0:1:568848862
Odkaz/screen banu z banlistu (stačí jedno): https://banlist.gamesites.cz/csgo/ttt/i ... mid&Submit
Popište co se stalo: Ban za údajný ghosting který bych si v klidu obhájil, jenže nebyla vůbec možnost a tady se ta situace píše blbě takže bych to s ním klidně ještě probral.
Vaše SID: STEAM_0:1:568848862
Odkaz/screen banu z banlistu (stačí jedno): https://banlist.gamesites.cz/csgo/ttt/i ... mid&Submit
Popište co se stalo: Ban za údajný ghosting který bych si v klidu obhájil, jenže nebyla vůbec možnost a tady se ta situace píše blbě takže bych to s ním klidně ještě probral.
TheSuspecto
-
TheSuspecto - Kolemjdoucí
[V] Žádost o unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o unban
TheSuspecto píše:Názov topicu: Sarmi / TTT2
Názov topicu má byť v názve topicu aby hneď udrelo do očí čo je to za admina a server.
Už som admina požiadal aby sa sem vyjadril.

-
ZelezoBeton - Profesionál
Možnost na obhajobu byla, ale jakmile jsem na vás promluvil a řekl jsem, proč vás jdu banovat, oba jste zavřeli papulu. Nevím, který ten "Suspect" si teď žádá o UB. Bylo tam několik situací, u kterých jsem přemýšlel, jestli mám nebo nemám banovat. Ale ve chvíli, co sis koupil T, podíval ses na hlavu druhého T, a tvůj kamarád ho ihned na to zabil, mi bohatě stačilo. Demo dodám později.
-
Sarmi - Mistr
Tady je to demo.
Jestli se někomu chce projíždět celou mapu, tak každou chvíli je tam něco. Banoval jsem vás oba za situaci v čase 17:30, kde se podíváš Tčku na hlavu, dáš info, a následně padne kill. Zajímá mě, jak to obhájíš teda.
Tohle demo mi z nějakého důvodu nejde pustit, ale pokud by to někomu šlo, tak poslední kolo ta stejná věc. Swiss ti zabije kamoše, ty nemáš šanci ho jakkoliv vidět, a padne kill. Další mapu řekneš, že jsi ho slyšel i když měl silent awp.
Pokud by ti to nestačilo, železo, tak to vyčasuju zítra.
Jestli se někomu chce projíždět celou mapu, tak každou chvíli je tam něco. Banoval jsem vás oba za situaci v čase 17:30, kde se podíváš Tčku na hlavu, dáš info, a následně padne kill. Zajímá mě, jak to obhájíš teda.
Tohle demo mi z nějakého důvodu nejde pustit, ale pokud by to někomu šlo, tak poslední kolo ta stejná věc. Swiss ti zabije kamoše, ty nemáš šanci ho jakkoliv vidět, a padne kill. Další mapu řekneš, že jsi ho slyšel i když měl silent awp.
Pokud by ti to nestačilo, železo, tak to vyčasuju zítra.
-
Sarmi - Mistr
Když tam mluví víc lidí a já nevnímal voice chat a k tomu jediné co jsem slyšel bylo ať se přejmenuje non vip suspect tak to není nejlehčí něco říct. Nic méně jestli si myslím to o čem mluvíš tak když jsem se na ně podíval, tak to že ho zabil za to jsem fakt nemohl a zabít detectiva jsem taky nemohl jelikož hned kolem byli 4 innocenti, proč ho randomnul se můžeš zeptat ho za to já už nemůžu, s tím swissem si teď nevzpomínám co se stalo. Já jsem původní The Suspect pokud ti to pomůže.
TheSuspecto
-
kdyžtak si mě přidej na steamu a můžeš mi to říct podrobněji protože teď jsem zmaten kterou situaci myslíš
TheSuspecto
-
Na deme vidím ghosting nehovoriac o tom, že tam celú mapu evidentne hráte spolu a ešte máte rovnaké nicky.
Ban ostáva vyriešené.
Ban ostáva vyriešené.

-
ZelezoBeton - Profesionál
Re: [V] Žádost o unban
demo mi nejde otevřít jinak bych si to obhájil, už je to stejně jedno
TheSuspecto
-
• Stránka 1 z 1