Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté]Žádost o Admina/Surf RPG

Příspěvekod Cerno » 21 říj 2020, 00:37

Nick na serveru: ಠ) ∩ Mafo ( ರ_⊙)
SID: STEAM_1:1:129574962
Sekce, na které chci práva: Surf RPG
Věk: 19
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_189275 ... ayer=15500
Bany, které jsem dostal: Žádné
Něco o mně: Jmenuji se Derek, Je mi 19 let a bydlím v Jihomoravském kraji. Vystudoval jsem jednu školu 3. letého oboru a mám výuční list, teď si dodělávám maturitu. Rád trávím svůj čas ve fitku,s kamarády a u počitače.
Proč právě já: Surf RPG jsem si v poslední době oblíbil že tam jsem skoro furt a myslím že to tak i bude pokračovat. Rád pomáhám lidem co se snaží začít, ale je to těžké protože skoro každý nový tam nevydrží kvůli tomu, že tam chodí dost cheatrů a málokdo s tím něco dělá pokud ho někdo nedá na PP, jsou tam i takový co cheatujou jen když je někdo nesleduje, ale jakmile je někdo začne sledovat, vše vypnou a pak netrefují skoro nic a to je těžké zdokumentovat a dát na PP. Je tam i hromada lidí co začnou vulgárně nadávat jen kvůli tomu, že je někdo zabije nebo se jim něco nelíbí, takže bych chtěl s tímhle pomoci a omezit to na minimum.
Zkušenosti s CS:GO: Na csku mám skoro 1500 hodin, nehrál jsem ho cca 3 roky a opět bych chtěl začít se csku plně věnovat a učit se nové a nové věci co zatím neznám.
Případné poznámky: Na svém steamu už mám cca 5 let VAC ban na TF2 za zkoušku cheatu, lituju toho do teď že jsem si tím poskrvnil svůj Steam účet.
Obrázek
Cerno
Amatér
Amatér

[Zamietnuté]Žádost o Admina/Surf RPG

od Rumcajz » 21 říj 2020, 00:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o Admina/Surf RPG

Příspěvekod LynxQ » 24 říj 2020, 23:04

Ahoj,

! Aktivitu máš výbornu, no jediný problém s tebou je ten, že si prišiel na server 13.10(13dní)...
! Takže si myslím, že by bolo dobre natiahnuť aktivitu na 31dní, pretože teraz si pre mňa nový hráč, ktorý si rovno žiada o admina.

Ďalšiu žiadosť si založ 12.11 a prejdeme na referencie.
Zatiaľ Zamietnuté.
http://steamcommunity.com/profiles/76561198413472904
LynxQ
Drbna
Drbna

Zpět na Nábory Adminů