Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V]COD MW 1 / eF. / Gamesites player (KennyS, Plk.)

Příspěvekod kingofking » 24 říj 2020, 23:13

2) Dostal jsi trest od admina: eF.
Na serveru: Gamesites.cz ^COD:MW #1
Doba trvani trestu: Trvaly
Duvod trestu: Cheat [WallHack]
Zabanovany nickname: Gamesites Player
Zabanovane ID: VALVE_0:0:1375894170
Zabanovana IP: 85.132.178.11
Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz

3. Zdravím, starší hráči na COD MW 1mě můžou znát pod jménem KennyS, Lamač Lebek, Russian Sniper, Plukovník Mattheus. Měl jsem velkou dobu pauzu, dneska se přihlásím na hodinu? do hry, na serveru vidím hráče Klokana, tak přicházím do hry jako random hráč, zda mě pozná. Samozřejmě že poznal. A k banu? Může mi banující admin říci kde vidí ten WallHack? to nemá uši a hlavu na krku? Nebo aby mu tam náhodou nepršelo? Vždycky jsem tu letěl na forko proti cheaterům, hráčům kteří používají no recoil a vám to bylo šumák, a mě budete banovat za nesmysly? Když slyším kroky na dust 1 že týpek skáče dolu pod most tak logicky jde směrem na B přes katy, tak příslušně čekám, co na tom je za cheat? kdysi když jsem tu hrával aktivně, byl jsem rank 11. nejlepší na Gamesitesku, přes více jak tisíc hod nahráno, ne-li více a kromě aimu který mám křivý tak mi skilly zůstaly, včetně spotů a mých "čekacích" místečků. Upřímně, divím se, že jsem nedostal ban za aimbot, přece mi to tam cukalo taky ne? Nebo to byl reflex smíšený s novou citlivostí myší? Omlouvám se za své chování, ale tohle je opravdu drzost zabanovat poctivého hráče.
Žádám o překontrolu a přeposlání dema které jistě Efko má.

Děkuji a přeji krásný zbytek večera.
4. VIP nemám, hraju jako warez hráč.
Rád dávám headshoty na CS1.6 - Problém? :D Skillobot :D
Obrázek
kingofking
Amatér
Amatér

[V]COD MW 1 / eF. / Gamesites player (KennyS, Plk.)

od Rumcajz » 24 říj 2020, 23:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: COD MW 1 / eF. / Gamesites player (KennyS, Plk.)

Příspěvekod RealKlokan » 24 říj 2020, 23:29

Ahojte :)

Prikláňam sa k obhajobe hráča.

S Plukovníkom sme proti sebe hrali veľmi veľa a preto je už ľahko predvídateľné, kde kto je a čaká :)

Preto je možno zrejme, že ''vedel'' skadiaľ pôjdem a kde budem.

Plukovník patrí medzi naj sniperov na tomto servery, ktorý aspoň trošku rozmýšľa a hlavne počúva.

Často sme hrávali aj s ostatnými adminmi na tomto servery a každý Vám potvrdí, že to tak je.

Aj keď je pravda že to bolo metúce :)

Hráč s nickom Gamesites Player nemôže mať taký skill :)

Ale keby ste ho videli v naj forme ako dáva noscope tak by mal ban za ''ab'' každý deň :D

PS: Demo si rád pozriem lebo som mu rozdal pár pekných killov :D Nech mám na pamiatku :D
RealKlokan
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod kingofking » 25 říj 2020, 01:14

Omlouvám se za double post, jen sem posílám link k demu které jsem znova sehrál s boti. Porovnejte si ty dema, a všimněte si časů:
http://leteckaposta.cz/174937610
5:15, 6:40, 10:25, 12:15, 15:25, 16:50 a čas 11:55 si prohlédněte zvlášť. Tento moment by se také dalo považovat za wh, ovšem pozor, jsou tam slyšet kroky v pozadí (asi vteřinu a půl), které směřují právě z toho plantu, ačkoliv jsem se tam v tu chvíli koukal a nikoho tam neviděl, věděl jsem tedy že tam někdo zrovna bude takže jakmile jsem se postaral ze předu, šel jsem na jistotu na toho vzadu. Stačí u toho pouze přemýšlet a hlavně zkusit poslouchat..

Co se týče prvních pár minut nevšímat prosím, měl jsem zapnutou hudbu :lol: :lol:
Rád dávám headshoty na CS1.6 - Problém? :D Skillobot :D
Obrázek
kingofking
Amatér
Amatér

Příspěvekod Flizzy » 25 říj 2020, 13:09 VIP

Zdravím, tak demo bohužel dodat nemohu, protože se mi mou nepozorností nenahrálo. Dodal bych HLTV, kdyby bylo k dispozici.

Už jsem ti dal unban, takže můžeš jít hrát. Omlouvám se za vzniklé problémy. ;)
Flizzy
Drbna
Drbna

Zpět na Unban Žádost