• Stránka 1 z 1
Dota 2 komunita
Čaute takže len som chcel povedať že ak by si chcel somnou niekto len tak zahrať dotu tak si ma prosím pridajte na steam ( kamos789) pretože v každej hre je veľa rusákov atĎ. a žiadny čechúň alebo slovák tak by som chcel aby som tam nebol sám
.

-
Kamosqo - Kolemjdoucí
Dota 2 komunita
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dota 2 komunita
Nom podľa toho na akom si servery 
Ja som cez 1.mesiac hral len na USA servery, a potom som prestúpil znova na EU a odvetdy Rusákov mám len výnimočne.
Ak ti to vyhľadáva slabích hráčov, tak je čas aby si sa zamyslel či chceš byť lepší alebo stále hrať len s Rusákmi

Ja som cez 1.mesiac hral len na USA servery, a potom som prestúpil znova na EU a odvetdy Rusákov mám len výnimočne.
Ak ti to vyhľadáva slabích hráčov, tak je čas aby si sa zamyslel či chceš byť lepší alebo stále hrať len s Rusákmi

-
James22533 - Pokročilý
James22533 píše:Nom podľa toho na akom si servery
Počkat..cože? Já hraju na EU a Rusáci jsou ve hře každou druhou hru..kde by se vzali na USA serverech?

-
Arinoso - Zkušený
btw rusko je vsude je jedno ci jsi v australii nebo v usa jsou jako rakovina

Wisp 46 games 72.44% Winrate KDA Ratio 3.11
-
JeniCZek - Amatér
Jak by som to popísal nom takto : Rusáci sú všade kde je noob. Keď dostanete Rusákov tak to znamená že ste slabý a hádže vás to do tej kategórii. Ja osobne som bol mesiac na USA, a boli tak fakt iba výnimočne. Teraz keď dostanem rusákov tak hrajú dobre. Pred týždňom som mal 3.rusákov v týme, som uvažoval či im naložím že : Fucking Russian. No neurobil som to, pretože by sa nasrali a schválne by to feedli. No a hra išla tak epicky že som pochyboval že sú to Rusáci.
Link na hru :
http://dotabuff.com/matches/253289299
Link na hru :
http://dotabuff.com/matches/253289299
-
James22533 - Pokročilý
Inač DotA 2 bola vyhlásená ako mega epic best F2P ktorá vyšla.
-
James22533 - Pokročilý
• Stránka 1 z 1