Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Přijat] Pokemod/Fun servers

Příspěvekod Bl4ckH0rs3 » 25 říj 2020, 19:46

Sewas,

Idem sa skúsiť v texte nižšie uchádzať o post admina na fun serveroch

Nick v hre : Bl4ckH0rs3
Nick na fórku : Bl4ckH0rs3
Profil na fórku: https://www.gamesites.cz/forum/bl4ckh0rs3-u57157.html
Vek : 20 (farbu som nevedel fixnúť )
Steam nickname: DaW^Bl4ck*H0rs3^
Steam ID : STEAM_0:0:201544866
Hlstats: : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66440/hlstats.php?mode=playerinfo&player=3580

Voľákie bany alebo podobné veci, čo nevyzdvihnú túto žiadosť: Kedysi dávno som mal pár banov, avšak ako som začal hrávať na steame, či už na tomto, alebo na tom, ktorý som mal ešte pár rokov dozadu, tak sa tieto moje občasné výlevy prestali vyskytovať.

Niečo o sebe: Volám sa Palo, bývam v dedine na strednom Slovensku, vyštudoval som Strednú odbornú školu Elektrotechnickú, aktuálne (zatiaľ :D) študujem na Univerzite Mateja Bela medzinárodné vzťahy, avšak tento odbor vôbec nieje pre mňa, zaujímam sa prevažne o financie, špekulatívne obchody na burze a podobné záležitosti. Rád si zahrám florbal, aj keď už nerobím v poslednom období žiadny šport a moje zameranie sa otočilo vcelku opačným smerom, rád si vypijem s kamarátmi decentne, keď si nájdeme všetci čas, prípadne zavítame do Ministry poobháňať ženy. Ale nie som žiadny alkoholik, všetko s mierou.

Prečo by som chcel byť admin na GSku: Na pokemode som vyrástol, reálne to bol prvý server, ktorý som kedy v živote zapol, server mi ukázal môj najlepľí kamarát FT!p0p! ktorý sa najbližšík pár rokov vyskytoval na popredných priečkach v Top15ke, na server som chodil, keď tam ešte chodili osobnosti ako MX^Laby, CJ^ atp. v tom období bol admin [C]ritical sa mi tak marí, o to viac ma mrzí ako sa komunita okolo Pokemodu zmenila v priebehu pár rokov, na servery sa už nehráva ako kedysi, zmenila sa veková kategória navštevujúcich, ktorí ablosútne dlabú na pravidlá a aj sa po pár prehratých kolách odpoja.. Admina som tam už nevidel XY mesiacov, naposledy Rociho. Proste, server takýmto tempom pomaly spadá do zabudnutia, chcel by som pomôcť naspäť vybudovať hrateľnosť pokémodu, tým že budem hráčov učiť pravidlá ktoré sú pre nich len prázdny text a budem dbať na to, aby ich všetci hráči dodržovali, bez výnimiek.

Ďakujem za 4 minúty a 18 sekúnd, ktoré ste venovali mojej žiadosti o práva.
Čím viac samovrahov, tým menej samovrahov
Bl4ckH0rs3
Pokročilý
Pokročilý

[Přijat] Pokemod/Fun servers

od Rumcajz » 25 říj 2020, 19:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Pokemod/Fun servers

Příspěvekod eXtr3mer » 26 říj 2020, 11:11

Ahoj, hrávaš aj na iných serveroch ako Pokemod? :)
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod Bl4ckH0rs3 » 26 říj 2020, 11:37

Na War3FT som ešte častejšie hádam, ale tam nie sú až tak veľmi podobný hráči ako na pokemode, na Superhero som bol len v specte, s domnienkou že niečo odkukám od hráčov, neúspešne :D na fun zbehnem pár x ale paintball som zapol raz pred šiestimi rokmi a odvtedy nikdy. Avšak spomínal som v žiadosti najmä pokemod, vďaka nehrateľnosti, avšak to isté som mohol urobiť aj s War3FT, keďže kedysi boli dokonca 2 servery, keďže o nich viem najviac tak som ich tak viac pospomínal, ale navštevujem aj iné servery vo FUN sekcií.
Čím viac samovrahov, tým menej samovrahov
Bl4ckH0rs3
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Dandeenka » 26 říj 2020, 17:54 VIP

Pokud má nějaký admin co říct k žadateli, ať mi prosím napíše.
Přidej si mě na Steamu a pokecáme.

V řešení..
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Dandeenka
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: [V řešení] Pokemod/Fun servers

Příspěvekod Dandeenka » 27 říj 2020, 20:10 VIP

Přijat, vítej. ;)
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Dandeenka
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Nábory Adminů