• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Pana boha
Byl jsem u CT, Dostanu kick od Smoukyho za nadávky, který ani nejsou mířený na nikoho, měla to být jenom sranda, a potom když jdu zpátky k CT, tak on jako "Hej co děláš u CT?" a dal mi ban k CT, nechápu. Já jsem nedostal kick za neschopnost CT, tím pádem mně snad nemůže dát ban za to že jdu k CT né? Dostal jsem kick za něco úplně jinýho, tak nevím co potom Smouky pičuje že jsem u CT, když mi dal kick za nadávky, logika. Boha příjdu za půl roku a admini jsou ještě horší než minule... za 3 roky se bude banovat už jen za to že někdo napíše první písmeno sprostýho slova... Fakt sorry, ale kdyžtak tam berte adminy co mají mentální věk 15+, né někoho s věkem 20+ a mentálním věkem 5-.
Někdo hulí škéro,
druhý hulí péro.
druhý hulí péro.
-
Kotikbb2zmchr2 - Amatér
[Vyriešené] Pana boha
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pana boha
Vyhodil jsem tě, protože hru za CT neovládáš, děláš kraviny a vyjadřuješ se jako čuně. Byl jsem k tobě docela dost tolerantní, ale sranda někde končí a když ti napíšu, aby si normálně hrál a ty mě máš na háku, tak se nesmíš divit, že tě potrestám. Doporučuji ti hrát u teroristů, aby sis osvojil pravidla a naučil se vězně zabavit v rámci jb. Taktéž ti doporučuji, aby si netahal svoji pubertu a otřepané adolescentní fórky na server a choval se slušně. 

-
Smouky - Drbna
Re: Pana boha
Ak admin usúdil, že nie si schopný hrať u CT, tak ťa mal plné právo prehodiť. Po nerešpektovaní takéhoto prehodenia si mal ostať u T a hru u CT nevyhľadávať.
Sťažnosť zamietam.
Sťažnosť zamietam.
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1