I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Stížnost na vedení JB sekce

Příspěvekod GamesitesFlayer » 28 říj 2020, 14:35

Dobrý den.

Jako váš dlouholetej hráč bych chtěl podat stížnost celkově na vedení a adminy na JB. Hrával jsem tady před pár lety, pak jsem si dal pauzu a před rokem jsem se vrátil. Problém tkví však v hráčích a hlavně adminech. Nepřijde mi normální, že Katijka, která jenom zneužívá adminy ještě nemá permu. Je pořád vulgární, arogantní pizda, která by si zasloužila pořádnou permu. Taky bych začal jmenovat adminy, které si omotala kolem prstu, zejména smajlos, apacu a podobně, jenom aby ji nedávali ban. Dále co se nedá přehlídnout, tak je fakt, že na HLSA byli přibráni lidi, který ještě, pokud mě paměť nelže, přednedávnem dávali MFK ožralí. Pokud chcete vědět, odkud mám tuhle info, tak jsem to slyšel od jednoho zdejšího admina, který ještě pořád adminuje. Nechci však říkat od kterého, abych mu neuškodil, jelikož jsem taky slyšel, jak je GS prohnilé od hlavy.

Každopádně pointou je, aby jste víc banovali hráče typu Katijka a podobně. Máte dostatek důkazú vúči ní, ale pořád ji nechávate hrát, zatím co Yeaz, kterej nebyl tak toxic a zmrd, dostal permu bez možnosti unbanu.

Nelockujte to, chci vyjádření!
GamesitesFlayer
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Stížnost na vedení JB sekce

od Rumcajz » 28 říj 2020, 14:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na vedení JB sekce

Příspěvekod Katijkaa » 28 říj 2020, 14:38

haluz no XDDD zakladat si novy profil na forku aby si sa vyplakal xd
Katijkaa
Drbna
Drbna

Příspěvekod GamesitesFlayer » 28 říj 2020, 14:46

Katijkaa píše:haluz no XDDD zakladat si novy profil na forku aby si sa vyplakal xd

Nemáš sebemenší právo se zde vyjadřovat a navíc je vidět, že mám pravdu, protože to je všechno, cos dokázala napsat. A k tvému blábolu, ano, udělal jsem si novej účet, protože jsem se při registraci prvního uklikl. Jinak jsem na webu účet neměl, jelikož jsem nikdy neměl problém s nikým.
GamesitesFlayer
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod asdfJB » 28 říj 2020, 16:01 VIP

GamesitesFlayer píše:Nelockujte to, chci vyjádření!

Lock...

Sťažnosť bez dôkazov. Aj mne niekto včera vravel, ale nemôžem povedať čo, aby som mu neuškodil. Určite chápeš relevantnosť informácii. Smajlos a Apacu- no, vidím, že si zbehlí v aktuálnom zozname adminov a hrávaš často s nimi na serveroch. Katijku si nikto nechráni, nemaj strach. Napísal by som ti niečo od srdiečka, ale musím si zachovať formálnosť.

A posledná vec- ak budem počuť, že niekoho z mojich ľudí ohováraš a hádžeš špinu na GS bez dôkazu, tak dostaneš ban.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy