• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] jb2 Idk
Zdravím takže hral som u ct išiel som asi na minútu afk prídem a som u ct jediný admin tam bol Idk tak neviem či to bol on alebo niekto iný
STEAM_0:1:511340595
DEMO dodám ráno
STEAM_0:1:511340595
DEMO dodám ráno
Kráľ JB
-
Figujkimi - Zkušený
[Vyriešené] jb2 Idk
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: jb2 Idk
Nevim jak dlouho si přesně afkoval ale kdyz jsem se vratil tak jsem tě viděl te afkovat ptal jsem se ct a rekli ze afkujes počkal jsem jestě teda kolo jestli se vratíš,nevratil se tak jsem ti dal přehoz
-
Majky97 - Zkušený
Re: jb2 Idk
Je pravda, že admin mohol byť v tejto situácii tolerantnejší. Však si celý čas hral a admin to videl, že nie si zas až tak dlho AFK. No zas na druhú stránku, ty, keď si vedel, že budeš AFK, tak si mohol napísať adminovi, že si potrebuješ odbehnúť a určite by ťa neprehodil.
Vyriešené.
Vyriešené.
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
Re: [Vyriešené] jb2 Idk
Ja vás nechápem ľudia človek sa ide sťažovať a ešte on je ten zlý
ale ako som si to tu čítal tak to nie len ja +nechápem načo budem písať že idem afk keď viem že za minútu som naspäť
ale ako som si to tu čítal tak to nie len ja +nechápem načo budem písať že idem afk keď viem že za minútu som naspäť
Kráľ JB
-
Figujkimi - Zkušený
Re: [Vyriešené] jb2 Idk
Nie si ten zlý, som rád, že si sa nezačal navážať do admina na serveri. Tak predstav si, že keď si admin odbehne a vie, že za minútu je naspäť, tak za tú minútu stihne padnúť MFK, neohlásený mód, zrážanie CTčok, vzbury, atď... Potom by sme tu mali sťažnosť na to, že admin nič nerieši. Ja vždy upovedomím server, že budem afk a približnú dobu, koľko ,,plánujem" byť.
To je tak ťažké napísať: idem si po vodu / na wc / niekto mi zvoní? Podľa mňa je to hlavne o komunikácii, sme ľudia, vieme sa dohodnúť a vždy nájsť spoločné riešenie.
A inak nikde som nespomenul, že ty si ten zlý, snažil som sa vidieť situáciu z dvoch strán (z tvojej a adminovej). Ku adminovi som napísal, že mohol byť tolerantnejší a u CT ťa nechať a k tebe som napísal len to, že si sa tomu mohol vyhnúť, keby dáš o tom adminovi vedieť. Keby ťa admin aj vtedy prehodí, už by sme sa mohli baviť o niečom inom.
Vôbec to neber voči sebe ofenzívne.
Samozrejme, pokojne ma môžeš kontaktovať do súkromnej správy na webe, aby sme nespamovali fórum. Takisto ti milerád aj tam odpoviem.
To je tak ťažké napísať: idem si po vodu / na wc / niekto mi zvoní? Podľa mňa je to hlavne o komunikácii, sme ľudia, vieme sa dohodnúť a vždy nájsť spoločné riešenie.
A inak nikde som nespomenul, že ty si ten zlý, snažil som sa vidieť situáciu z dvoch strán (z tvojej a adminovej). Ku adminovi som napísal, že mohol byť tolerantnejší a u CT ťa nechať a k tebe som napísal len to, že si sa tomu mohol vyhnúť, keby dáš o tom adminovi vedieť. Keby ťa admin aj vtedy prehodí, už by sme sa mohli baviť o niečom inom.

Vôbec to neber voči sebe ofenzívne.
Samozrejme, pokojne ma môžeš kontaktovať do súkromnej správy na webe, aby sme nespamovali fórum. Takisto ti milerád aj tam odpoviem.

-
ThePeace - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1