• Stránka 1 z 1
[V] Bezdôvodný ban
SteamID: STEAM_0:1:8833815
Banlist: https://banlist.gamesites.cz/csgo/aim/i ... mid&Submit
Čo sa stalo: Dostal som permu za wh čo popieram. Podľa mňa admin zareagoval rýchlo bez toho aby si ma pozorne pozrel v specte, tak isto aj hráči ktorý tomu napomohli, súdili podľa toho čo som im dával, bez toho aby si ma pozreli ako hrám.
Banlist: https://banlist.gamesites.cz/csgo/aim/i ... mid&Submit
Čo sa stalo: Dostal som permu za wh čo popieram. Podľa mňa admin zareagoval rýchlo bez toho aby si ma pozorne pozrel v specte, tak isto aj hráči ktorý tomu napomohli, súdili podľa toho čo som im dával, bez toho aby si ma pozreli ako hrám.
-
lowkey18 - Kolemjdoucí
[V] Bezdôvodný ban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Bezdôvodný ban
Ahoj , aby si sa necítil ublížený stiahol som si demo z mapy a pozorne som si ho ešte raz pozrel, aj keď som ťa pozoroval približne 12 kôl . Po pozretí dema tam naozaj bolo veľa zvláštnych momentov a myslím že môj verdikt bol správny . Ak ale CHH vyhodnotí že demo nieje dostatočne alebo sa o žiadne cheaty nejedná tak potom sa ti ospravedlním a môžeš pokračovať v hraní
.
S pozdravom Black
DEMO
9:52 zvláštne HS
11:08 znova zaujímavá Hlava
11:36 zvláštny peek kedže mi , že išiel na istotu pretože T už mohlo byť kľudne aj na ľavej strane
15:50 baití hráča s AK celé by to nebolo také divné keby neodignoruje celý side aj ked Tčka mohli byť kľudne aj na side
16:10 keď ide peeknut mid mi príde že o Tčku vie (taktiež zvláštny peek)
17:08 zabije hráča v squeaky a aj keď vie o tom 2 tak ty vystrelí skorej než Tčko uvidí
17:48 je hráč za red boxom a on vždy drží cross na tej strane kam enemy ide
18:01 podľa mňa zvláštny peek zabije hráča zo squeaky donúti T vystreliť ale znova jak skáče aby zistil kde je Tčko na shorte tak mi tam príde že vie
18:15 si nemyslím že Tčko prichádzajúce z CT mohol vidieť
19:47 si pozerá CT aj keď kľudne môže byť aj short a znova moment kedy si nemyslím že Tčko videl
26:39 znova zvláštna hlava aj peek

S pozdravom Black
DEMO
9:52 zvláštne HS
11:08 znova zaujímavá Hlava
11:36 zvláštny peek kedže mi , že išiel na istotu pretože T už mohlo byť kľudne aj na ľavej strane
15:50 baití hráča s AK celé by to nebolo také divné keby neodignoruje celý side aj ked Tčka mohli byť kľudne aj na side
16:10 keď ide peeknut mid mi príde že o Tčku vie (taktiež zvláštny peek)
17:08 zabije hráča v squeaky a aj keď vie o tom 2 tak ty vystrelí skorej než Tčko uvidí
17:48 je hráč za red boxom a on vždy drží cross na tej strane kam enemy ide
18:01 podľa mňa zvláštny peek zabije hráča zo squeaky donúti T vystreliť ale znova jak skáče aby zistil kde je Tčko na shorte tak mi tam príde že vie
18:15 si nemyslím že Tčko prichádzajúce z CT mohol vidieť
19:47 si pozerá CT aj keď kľudne môže byť aj short a znova moment kedy si nemyslím že Tčko videl
26:39 znova zvláštna hlava aj peek
-
BLACKorGRAY - Amatér
• Stránka 1 z 1