Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] AIM

Příspěvekod BabaYaga666 » 21 říj 2020, 18:39

Nick na serveru: Cirkusant

SID: STEAM_1:0:496570782

Sekce, na které chci práva: AIM

Věk: 20

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... ayer=88335
Bany, které jsem dostal: Nie som si istý či som niekedy dostal ban ale raz alebo 2x som dostal kick kvôli voice chatu to bolo už dosť dávno, lebo som mal blbé reči..

Něco o mně: Moje meno je Robert Szalai, som z Kráľovej nad Váhom, chodím do práce každý deň okrem víkendov, (som zvárač) vo Fínskej firme Peikko, ktorá vyrába oceľové nosníky. Aktívne hrám CS:GO väčšinou každý deň také 4 hodiny, rád sa venujem veciam ktoré ma bavia. Vždy sa chytím šance a nenechám ju len tak odplávať preč. Rád pomôžem druhým a až potom sebe, kamaráti a rodina sú pre mňa všetkým.

Proč právě já: Ako som spomínal vo vyššie uvedenej otázke, CS:GO hrávam pomerne často (každý deň), hlavne servery AIM. Rád sa zapájam do rôznych aktivít ohľadom zlepšovania niektorých vecí všeobecne. Rád by som pomohol ešte viac zlepšiť komunitu aj tu medzi hráčmi a priniesol aj dobrú náladu a samozrejme obmedziť nadávky a hlavne cheaterov.

Zkušenosti s CS:GO: Začiatky hrania boli ťažké, ale stále sa mám čo učiť. CS:GO hrám celkovo 4 roky s dvoma pol ročnými pauzami. Najvyšší dosiahnutý rank DMG- Distinguished Master Guardian. Prevažne som hrával viac komunitné servery ako kompetetívne zápasy.

Případné poznámky: Ak si sa dostal až k tomuto textu, tak ti pekne Ďakujem že si obetoval svoj čas na prečítanie mojej žiadosti o admina. :) Prajem pekný zvyšok dňa/večera. S Pozdravom Cirkusant
BabaYaga666
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] AIM

od Rumcajz » 21 říj 2020, 18:39

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: AIM

Příspěvekod robiNN » 29 říj 2020, 13:28 VIP

Ahoj,
promiň za pozdní vyjádření, nicméně nahlas 5 hříšníku do PP aim-servery-f976.html až tohle splníš ozvi se mi do PM.

V řešení.
Obrázek
Ano to je Ostrava krásná a špinavá, je riziko, je zábava !!!
robiNN
CS2 Server Admin
CS2 Server Admin

Re: AIM [V řešení]

Příspěvekod robiNN » 20 lis 2020, 15:46 VIP

Hráč ztratil zájem.

Zamítnuto.
Obrázek
Ano to je Ostrava krásná a špinavá, je riziko, je zábava !!!
robiNN
CS2 Server Admin
CS2 Server Admin

Zpět na Nábory Adminů